Krvavý výtok v počátku těhotenství

230
10.2.12 11:15

krvavy vytok v pocatku tehotenstvi

Ahoj všem, potřebovala bych,prosím, poradit. Jsem na začátku těhotenství( 21.12.11 jsem měla poslední MS a tři těhotenský testy mi potvrdili těhotenství už 21.1.12,ještě před vynecháním MS), takže jsem obědnaná na vyšetření až 21.2. s tím, že by jsme tam před tím stejně nic nevykoukali. Minulý táden jsem ale začala mít takový krvavý-až hnědý výtok,tak jsem si nastudovala:) , že je to běžné a že je to uhnizďováním vajíčka, ale teď po týdnu se problém vyskytl znovu a o tom už se nepíše, tak se chci, prosím, zeptat,jestli s tím máte některá zkušenost, jestli se mám začít znepokojovat… Pokud ano, mám jet k mudr, nebo mi stejně nepomůže? :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
10.2.12 11:22

ahoj, ja jsem to mela u prvniho tehotenstvi, sice ne tak casto. Ted u druheho to mam taky, cas od casu trocha. Myslim, ze je to normalni, doktori s tim opravdu moc nezvrtnou, ale pro jistotu si zajdi driv - pro klid duse. Casto na to pisi ascorutin a aspon se podivaji, jestli je vse jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.2.12 11:24

Ahoj.
Měla jsem něco podobného při prvním těhotenství, ale v 9tt. Hojný výtok krvavě-hnědý. Taky jsem se bála. Druhý den jsem šla k doktoru, a on mi řekl, že se to stáva. A je jenom na miminku jestli se udrži nebo ne.Ale dopadlo to dobře. To se nadá ovlivnit.
Na tvém místě bych tam zašla. Pro svůj klid. Vyhnat tě nemůže.
Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
10.2.12 11:28

jak psaly holky, jestli se fakt bojíš, tak tam zajdi, dr, Tě nevyhodí, ale takto brzo netuším jestli něco vykoumá :nevim: Já jsme špinila sloubounce jeden jediný den, takže nemůžu posloužit ale holky co tu znám podobné zkušenosti mají. Prý platí, že poku je to nahněldé cöci, tak dobrý, pokud by to byla rudá krev jako řpi MS a silně, tak je to blbý. dr ti v nejlepším napíš Utrouš, pro klid, al jinak nezměníš nic, ale neboj, prcek to zvládne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
10.2.12 11:31

Špinila jsem na začátku víckrát a podle Dr. to bylo poprvé uhnizďování a pak se mi to opakovalo i v běžném termínu MS (tedy u mě běžně nepravidelném, ale +- to odpovídalo)… tak se netrap, bašti listovku a pokud bys měla opravdu strach, tak Dr. alespoň zavolej…

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.2.12 11:35

hm, tak co s tím, dnes je tam moje gynekoložka jen do 12ti hod.a malinkej mi spinká,tak už se tam nedostanu,myslíte že mám jet na ambulanci? Radši bych byla doma a nechala si malou naději, že to bude dobrý, než abych slyšela špatnou zprávu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.2.12 11:37

Já bych se možná objednala k doktorovi dřív…Byla jsem těhotná 3×. Poprvé šlo o zahnízďování před termínem MS, podruhé jsem špinila také, těhotenství se vyvíjelo pomaleji, akce srdeční byla už přítomna, ale v devátém týdnu zamlklo…Teď u tetího těhotenství jsem špinila po termínu MS a šlo o maličký hematom, který se sám během 14.dní vstřebal a v březnu čekáme miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.2.12 11:42

fakt zalezi jestli se ti chce nebo nechce, ja uz jsem podruhe taky nespechala, taky co s dcerou, jela jsem a kdyz se to hodilo - za dva dny. Strach je vzdycky a taky to trochu odkladam a pred vysetrenim jsem jak pred popravou.

ja jsem mela i trochu cerstve svetlejsi krve…vysvetleni jsem slysela mnoho, cipek je prekrvenej, muze tam prasknout cevka, uvnitr je to taky nacucany a placenta se zavrtava dlouho, nekdy se trefi taky nad nejakou cevku.

pokud to netece moc, neplasila bych.

Kolikaty ze jsi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.2.12 11:43

jo hematom je taky moznost, ten jsem mela taky…ten pak muze tect vic, ale myslim ze spise pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.2.12 11:45

u předchozích dvou těhotenstvích(jednou šlo o zamlklý potrat) jsem šla k doktorce hned z kraje, teď je tam jiná sestra a te mě objednala až takhle, nevím proč…i mě napadlo, že kdyby to bylo třeba(nechci si předpovídat katastofický scénáře) mimoděložní, že je nejlepší zjistit to včas,ne? nevím proč jdu až po měsíci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.2.12 11:45

Ahojky, pokud je to už podruhé, neváhala bych a hned zašla za Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.2.12 11:49
suik píše:
fakt zalezi jestli se ti chce nebo nechce, ja uz jsem podruhe taky nespechala, taky co s dcerou, jela jsem a kdyz se to hodilo - za dva dny. Strach je vzdycky a taky to trochu odkladam a pred vysetrenim jsem jak pred popravou.

ja jsem mela i trochu cerstve svetlejsi krve…vysvetleni jsem slysela mnoho, cipek je prekrvenej, muze tam prasknout cevka, uvnitr je to taky nacucany a placenta se zavrtava dlouho, nekdy se trefi taky nad nejakou cevku.

pokud to netece moc, neplasila bych.

Kolikaty ze jsi tyden?

no to právě nevím, pokud jsme otěhotněla po MS tak asi 7, pokud jsem tedy neotěhotněla už dřív,protože test mi vyšel ještě před vynecháním…tak jsem to měla u syna… :? jinak díky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.2.12 11:59

tak jsem tam volala a mam přijít v pondělí v 11.15 hod,tak jsem si movć nepohla, jinak všem moc děkuji,jste hodný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.2.12 16:48

Držím pěstičky, ať Ti pondělní kontrola dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.12 11:03

taky držím pěsti, určitě to bude OK :) já měla to samé, doktor mě objednal asi za 2dny, do té doby řekl, že mám ležet s nohama nahoře.. na kontrole mi dal nějaké léky na udržení a ascorutin, ležela jsem měsíc, teď jsem v 36.týdnu a běhám jak šílená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí