Kdy může dítě přestat jezdit k otci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
16.7.24 22:20

Já mám stejně starého syna. Ten už pomalu nechce trávit čas ani s nama, když nemá teď o prázdninách tréninky tak litá venku celý dny s klukama a je nejšťastnější. Říct mu, že má jet na víkend někam, kde nemá školu, kamarády, taky nebude chtít.
Na druhou stranu, pro otce je to taky těžký, postupně tímhle způsobem ztratí kontakt úplně, protože klukovi se nebude chtít nikdy. :nevim: a pak přijde matka k soudu, že chlap nepečuje a chce zvýšit alimenty. Taky mám v okruhu známých podobný případ. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
16.7.24 22:25
@Netopýr1 píše: Více

ano, pro chudáčka otce je to tak těžký, že musí jít do hospody a nechat doma kluka samotného, fakt k politování :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.7.24 22:27

@Netopýr1 56595781 [/citace
Umis číst? Chlap o dítě nepecuje ale chlasta v hospodě a pak si vyspava. Co tam to dítě má jako dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
16.7.24 22:29

@stinga @Jemako což je ovšem její verze no. :nevim:
Nevím jak staré máte děti ale třeba ty moje občas dost přehání. A primárně jsou to rodiče, tak mu snad může zavolat a zeptat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
16.7.24 22:32
@Janli píše: Více

Toto by podle me opusteni ditete nebylo - odejit na pár hodin od 11 letého a nechat ho doma v posteli.

Nicmene s klukem soucitim. Otec na nej prdi, ale on tam musi chodit jak otrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
16.7.24 22:33

Já se tady nemíním nijak dohadovat, bez rozhodnutí soudu dite přestat jezdit nemůže, na to ses ptala. Tož tak. Se podle toho zarid. Já bych prvně zavolala otci a promluvila si s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
16.7.24 22:36
@topazio píše: Více

Připomíná mi to toho otce, co když měl také kluka jednou za čas u sebe, tak šel do hospody a strašně se divil, že je to špatně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
16.7.24 22:38
@Alexandria Nixia píše: Více

jo, že? také mě napadlo, že je to ten tatík, co to tu psal a strašně se divil, co je na tom špatného se jednou za 14 dní vylít, že jindy nemá čas - jen když tam má syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
16.7.24 22:39

a chápeš asi, že s některými otci se domluvit nedá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
16.7.24 22:40

Ale muze :lol: Proste prestane a kdyby otec delal vlny, muze soudu povykladat, co otec dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
16.7.24 23:02
@stinga píše: Více

S tím, že tamten tatík měl ve střídavé péči devítiletého.

No nechce se mi věřit, že se tu během tak krátké době sejdou dva lidé mající jakoby totožný problém. A to je dítě ZŠ, kterého si jeho tatík bere jenom občas a když jej má u sebe, tak jde do hospody. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
16.7.24 23:03
@Alexandria Nixia píše: Více

no - je to podezřelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.7.24 23:11
@PaníBovaryová píše: Více

Tak pokud se u toho rodič zleje v hospě, tak to už problém je.

• Citovat
  • Upravit
7228
16.7.24 23:57
@Anonymní píše: Více

Asi bych to já dohodla s otcem, nebo bych poslala syna ať si to dohodne sám, to záleží, jak je otec nastavený…styk bych rozhodně nerušila úplně, ale třeba ať se dohodnou na 1 den v týdnu, nebo jen na výlety, prostě aby to vyhovovalo oběma… nevím jestli by třeba nemělo větší smysl promluvit s otcem, že příklad ochlasty fakt není pro dítě vhodný, jestli by to tatík během pobytu syna mohl omezit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
17.7.24 06:08

A jak na to reaguje otec? Domáhá se striktně rozsudku? Nebo muvjde říct, že teď dítě nechce k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí