Můj vlastní syn mě špehuje, když jsem ve sprše.

Anonymní
11.7.24 18:46

Můj vlastní syn mě špehuje, když jsem ve sprše.

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s něčím podobným. Žijeme v bytě s mým 11letým synem bez otce a v koupelně místo dveří máme závěs. Poslední dobou se mi stává, že když se sprchuji, ve zrcadlovém odraze vidím svého syna, jak nenápadně kouká okolo závěsu.

Asi před měsícem jsem s ním o tom mluvila a řekla jsem mu, že by to neměl dělat, protože je to neslušné. On mi slíbil, že to nebude dělat, ale za poslední týden jsem ho opět viděla, jak to dělá vícekrát.

Nechci, aby vyrostl jako neslušný kluk, a bojím se, že mě někdy může vyfotit a fotku zveřejnit na sociálních sítích.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16639
11.7.24 18:49
@Anonymní píše: Více

Dej si tam dveře a máš klid. Ještě nějaký dotaz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
11.7.24 18:55

A to jsou prázdniny teprve na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
11.7.24 19:31

Já jen teda k tomu závěsu, viděla jsem to u známých a je to moc hezké. Ale nevím jestli zrovna praktické do koupelny, zvlášť když přijde návštěva, nejde na to ani zaklepat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
11.7.24 19:32

Ale k tématu, zkoušela ses ho ptát proč to dělá? Řekl ti nějaký důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
11.7.24 19:44

V koupelně místo dveří závěs. Tak určitě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hodně chabej pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicol321
11.7.24 20:11

@JenedaLinda Řekl mi že ho jen zajímalo co tam dělám a že se jen rychle podíval, ale já ho viděla jak se díval několik minut.

• Citovat
  • Upravit
78489
11.7.24 20:16
@nicol321 píše: Více

to ho napadlo tě sledovat až teď v 11? se divím, že ne už dávno,
proč máte místo dveří závěs? zní to tak sockovitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicol321
11.7.24 20:50
@stinga píše: Více

Žijeme v podnájmu se synem a ten závěs tam už byl a nenapadlo mě že by s tím mohl být problém když jsme se tam stěhovali.

• Citovat
  • Upravit
16639
11.7.24 21:00

Jako že i bez dveří je tam v pohodě soukromí v koupelně? :lol: Závěs bude jistě super hyper hygienická věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
11.7.24 21:05

Jsme zvyklí se normálně před sebou mýt. Nikdy jsme se neskrývali. Dveře máme. A nikdo nemá potřebu nikoho šmírovat.
Tudíž si myslím, že v rodině bez dveří by to mohlo vypadat podobně. A tudíž je to kec!!!
Kdyby na tebe byl zvyklý, nemá potřebu šmírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
11.7.24 21:20

několik minut? Takže tekla voda, ty koukáš na syna a syn na tebe, několik minut? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
11.7.24 21:39

Mám syny, téměř 10 let. Fascinuje je, když mě náhodou vidí nahou. Když jdu že sprchy nahá, tak prostě čučí. V rodině považujeme nahotu za normální. Chodíme na nuda pláže. I se syny. Ale samozřejmě v rámci mezí. To znamená, že po domě se běžně nazí neprocházíme. Prostě děti nahota zajímá. Nemyslím, že by to bylo nějak úchylné. Je to prostě přirozený vývoj. Nedělala bych v tvém případě z toho velké téma. Lidé mají těla. Nejsou chodící hlavy. Se synem bych si promluvila. Řekla bych mu, že musí respektovat soukromí ve sprše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.7.24 21:42
@medvidka píše: Více

Prisaham, ze sem videla vanu v kuchyni :mrgreen: Naproti kuchynske linky. Byl tam zaves.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
11.7.24 21:49
@Aletheia píše: Více

Nakonec ona stalkuje svého syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...