Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Dej si tam dveře a máš klid. Ještě nějaký dotaz? ![]()
Já jen teda k tomu závěsu, viděla jsem to u známých a je to moc hezké. Ale nevím jestli zrovna praktické do koupelny, zvlášť když přijde návštěva, nejde na to ani zaklepat ![]()
Ale k tématu, zkoušela ses ho ptát proč to dělá? Řekl ti nějaký důvod?
@JenedaLinda Řekl mi že ho jen zajímalo co tam dělám a že se jen rychle podíval, ale já ho viděla jak se díval několik minut.
@nicol321 píše: Více
to ho napadlo tě sledovat až teď v 11? se divím, že ne už dávno,
proč máte místo dveří závěs? zní to tak sockovitě
@stinga píše: Více
Žijeme v podnájmu se synem a ten závěs tam už byl a nenapadlo mě že by s tím mohl být problém když jsme se tam stěhovali.
Jako že i bez dveří je tam v pohodě soukromí v koupelně?
Závěs bude jistě super hyper hygienická věc ![]()
Jsme zvyklí se normálně před sebou mýt. Nikdy jsme se neskrývali. Dveře máme. A nikdo nemá potřebu nikoho šmírovat.
Tudíž si myslím, že v rodině bez dveří by to mohlo vypadat podobně. A tudíž je to kec!!!
Kdyby na tebe byl zvyklý, nemá potřebu šmírovat.
několik minut? Takže tekla voda, ty koukáš na syna a syn na tebe, několik minut? ![]()
Mám syny, téměř 10 let. Fascinuje je, když mě náhodou vidí nahou. Když jdu že sprchy nahá, tak prostě čučí. V rodině považujeme nahotu za normální. Chodíme na nuda pláže. I se syny. Ale samozřejmě v rámci mezí. To znamená, že po domě se běžně nazí neprocházíme. Prostě děti nahota zajímá. Nemyslím, že by to bylo nějak úchylné. Je to prostě přirozený vývoj. Nedělala bych v tvém případě z toho velké téma. Lidé mají těla. Nejsou chodící hlavy. Se synem bych si promluvila. Řekla bych mu, že musí respektovat soukromí ve sprše.
@medvidka píše: Více
Prisaham, ze sem videla vanu v kuchyni
Naproti kuchynske linky. Byl tam zaves.
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s něčím podobným. Žijeme v bytě s mým 11letým synem bez otce a v koupelně místo dveří máme závěs. Poslední dobou se mi stává, že když se sprchuji, ve zrcadlovém odraze vidím svého syna, jak nenápadně kouká okolo závěsu.
Asi před měsícem jsem s ním o tom mluvila a řekla jsem mu, že by to neměl dělat, protože je to neslušné. On mi slíbil, že to nebude dělat, ale za poslední týden jsem ho opět viděla, jak to dělá vícekrát.
Nechci, aby vyrostl jako neslušný kluk, a bojím se, že mě někdy může vyfotit a fotku zveřejnit na sociálních sítích.