Kdy pustit puberťáka poprvé pařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
8.9.17 11:04
@marselina03 píše:
@kontramatka to je ten problém, já to vidím stejně ale protizakonne to není a fakt chodí už téměř všichni. Já se bojím abych ho tím zákazem nevytrhla z kolektivu nebo aby si nezačal hledat cesty jak mě obejít. Zatím máme vztah super a jsem ráda že mi vše říká
Četla jsem jak jsi psala, že brigádničí a je spolehlivý a stará se o svoje věci zodpovědně…chce hlavně na ten koncert, Tak mu to dovol s tím, že jestli se mu něco vymkne z rukou nebo tak, tak bylo naposledy co šel. :nevim:
Asi je to lepší, než zatrhnout a pak zjistit, že příště bude spát u kamaráda a přitom celou noc někde řádit :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
8.9.17 11:06

Moje známá chodila s dcerou na diskotéky. Dcera se bavila a maminka flirtovala s barmanem a pak dceru odvezla domů. Ale to byla svobodná matka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
8.9.17 11:07

@kontramatka no právě že já řekla ne a už ráno zkoušel volat moji máme že tam chce spát a jestli ho náhodou nepustí ona. Takže cestu už si hledá. Jen nečekal že babička mi hned zavolá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
8.9.17 11:08

@kontramatka já jde se taky zeptala jestli můžu jit taky, prej to radši bude doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.9.17 11:10

Pustila bych. Já chodila od 15 s tím, že nás v domluvenou hodinu vyzvedávali rodiče před diskotékou.

A co se týče pití a kouření. Tak to klidně může dělat i během dne. Já začala už na ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.17 11:13

No já měla zakázáno pít, tak jsem jednou s kamarádkou koupila flašku a ožrala se na just :mrgreen: po tom co si nepamatuji jak jsem se dostala domu, doma dostala přes držku (to si nějakým zázrakem zase pamatuji dodnes :mrgreen: ) a druhý den jsem chtěla umřít jak mi bylo zle jsem dodnes skoro abstinent. Něco podobného proběhlo s trávou akorát zle mi bylo ještě víc a dnes se bojím použít pomalu i konopnou mast :mrgreen: A bylo mi taky asi 16. Tím chci říct, že s tím stejně nic moc neuděláš, stejně si najdou skulinku a ve většině případů se vytrestají sami. Pustila bych za podmínky, že se ti bude hlásit třeba po sms a po koncertu doma.

• Citovat
  • Upravit
3739
8.9.17 11:16
@marselina03 píše:
@kontramatka já jde se taky zeptala jestli můžu jit taky, prej to radši bude doma :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: přesně jak moje dcera. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.9.17 11:27
@kontramatka píše: :lol: :lol: :lol: přesně jak moje dcera. :jazyk:

A vy byste v 15 někam s rodičema šli, nedejbože tam, kde budou vaši kamarádi??? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
8.9.17 11:29

@Emilie jistě že ne, také jsem tam dala smajla. Nepočítala jsem s tím že by mi kluk řekl jasný tak pojď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
8.9.17 11:30
@Emilie píše:
A vy byste v 15 někam s rodičema šli, nedejbože tam, kde budou vaši kamarádi??? 8o :mrgreen:

Tak když by byli někde „bokem“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
8.9.17 11:31

Od 15 pouštím dceru na akce bez problémů, jen se s ostatními rodiči vždycky domluvíme na odvozu, vždycky přišla v pořádku a kdy slíbila, takže naposledy už měla dovoleno do 3 a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
8.9.17 11:39

V 16ti jsem jela s kamarádkou stopem na Slovensko na tři týdny. Naši to brali statečně ( o stopu nevěděli), nechápu, že strachem neumřeli. Já bych děti nepustila nejraději nikam, ale to také není řešení. Pravidla, dohoda, dodržení, důvěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
8.9.17 11:51

V 15 už jsem chodila běžně. Poprvé jsem byla asi ve 13. Jsem ráda, že jsem mohla chodit takhle brzo, protože cca ve 21 mě to přešlo, byla jsem „vyřáděná“ a od té doby už chodím jen výjimečně :). Mé kamarádky, co to měly zakázané se rozpařily až v pozdějším věku, kdy už by měly být rozumné a pomalu zakládat rodinu a to teda nic moc 8). A i když jim to bylo zakázano, občas šly tajně a rodiče o tom nevěděly, což mi tedy přijde o dost horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.9.17 12:11

Já bych ho pustila, s nějakou hodinou, dokdy má být doma. Já jsem chodila od 15 a půl s kámoškama, a do 18 mě to celkem přešlo a pak jsem zašla už jen občas. První diskotéka do půlnoci doma, druhá a a nějaká další do jedné a pak naši poznali, že chodím včas a střízlivá, tak už jim byl návrat jedno. jasně, že jsme taky párkrát přišla až ráno, ale pravda je, že mně alkohol nikdy nějak zvlášť nechutnal, kromě vína, a toho jsem vydržela dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
8.9.17 12:35

Tak jsem mu to dovolila a on přišel s tím že už se mu nechce takže nejde :lol: takže vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí