Kdy učící hrneček?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdy učící hrneček?
Ahoj mamky ![]()
Máme doma tento a tento učící hrneček. 16.02. nám bude 5 měsíců, myslíte že s nimi už můžu začít? Nebo opravdu až po tom 6. měsíci? Kdy jste začly vy a jak to dětičkám šlo?
Náš prďola se mi vždycky při krmení snaží sebrat flašku s mlíkem, tak mě napadá, jestli právě už nezkusit tohle ![]()
Děkuju za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj tak učící hrneček mám od Aventu http://www.mall.cz/…razky-ruzovy
Ale zelený. A začala jsem učit až po roce, dřív z něj prostě neuměl pít a radši celý den nepil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše vzala na milost učící hrneček až někdy v 7.nebo 8.měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dala jsem NUK učící někdy kolem 5. měsíce - se zavedením příkrmů. Dávám mu do toho vodu nebo naředěnou ov. šťávu. Ze začátku jsem mu to pomáhala držet, dnes (necelých 8m) už pije ze všech flašek sám (i UM).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jí ten učící párkrát zkusila dát,kolem toho 7.měsíce,ale vůbec se nechytala.Pak jsem jí dala z dm ten hrneček s brčkem a z toho pije krásně,asi od 8mi měsíců.Do těch 8mi měsíců nic kromě mýho mlíka nepila,byla už jsem zoufalá,až to brčko zabralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
to je nějaká vzpoura ?![]()
Asociace proti učícím hrnkům
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá mi ho také nechtěla, a to mám dva! myslím, že dřív bude pít z normálního hrnku než z toho pítka od kouzelného hrnečku ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, hrneček stál každý za starou bačkoru
Začala jsem dávat dětský čaj až s příkrmy, v osmi měsících. Super byla lahvička MAM s gumovým pítkem, netekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli dloooouho normálně flašku a učící hrnek (ale úplně obyčejný a tekoucí) jsme koupili až někdy po roce věku. Ale moc velké dávky z něj nevypije, to pořád vede flaška. Teď se chce opičit, tak máme ještě malý plastový hrníček, aby to měl stejně jako my
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my to zkusíme a uvidíme. U nás sme nepochodili ani moc s příkrmama, takže hrnek asi taky moc dobře nepřijme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme netekoucí hrneček od Nuku, pije z toho perfektně, vypije celou flašku za den, začali jsme v 6 měsících s příkrmy, předtím byl kojený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit