Kdy vám dal šéf podepsat smlouvu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No idealne pred nastupem nebo co nejdriv. Ale po mesici urcite ne. Nemuzete pracovat, kdyz ani nevite za jakych podminek mate delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze v den nastupu. Kdyz jsem pracovala pres agenturu, tak tesne pred nastupem. Zacit pracovat bez smlouvy je blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pohovoru ne, musela sem oběhnout vstupní prohlídku, doložit nějaké papíry, takže cca týden po pohovoru, podstatné je to stihnout než nastoupíš, maximálně nejpozději v den nástupu, ale když už pracuješ musíš mít smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pohovoru ne. Sice mě vzali hned, ale já měla ještě další 3 nabídky a chtěla jsem se rozhodnout. Smlouvu jsem podepisovala v den nástupu hned ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pohovoru ne, i kdybych byla jediný kandidát a okamžitě mě brali všema deseti, tak i já chci mít prostor se po pohovoru nadechnout a rozmyslet. Mám pocit, že u všech zaměstnání jsem smlouvu podepsala před nástupem s výjimkou jednoho, kde bylo mým prvním úkolem první den si smlouvu sama napsat a šéf mi ji pak podškrábnul
Ale jinak cokoliv mezi okamžikem, kdy se oboustranně dohodnete na nástupu, a dnem nástupu je OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky chci se zeptat po jake dobe vam dal sef podepsat smlouvu na pohovoru nebo druhy den nebo po mesici zamestnani? Jak to je? Asi blba otaska ale nemam s tim zkusenost po skole jsem sla na materskou po 3 letech jdu dnes na pohovor tak se ptam mam z toho strach :/ dekuji za odpovedi