Kdy Váš partner brečel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
9.4.11 13:34
Bobiše píše: :-) Tak holky, zatím jsem si přečetla první dvě strany a rozbrečela jsem se já. :cry: No, nevím, asi se mi honí hormony nebo nevím. :-) Takže se na tuto diskuzi podívám až třeba někdy jindy.

presne nevim jeslit hormonama ale taky brecim skoro u kazdyho prispevku proto to radis ctu jen o samote :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.4.11 15:54
RyBANA píše:
Na naší svatbě :lol: :lol: nevím proč jako…

Checht, no já bych i věděl… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
780
9.4.11 16:01
emocuc.polymorf píše:
nikitanikita píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nikitanikita píše:
Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvin :cry: nemame to nikdo lehky..
Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni
dekuji ale je to tezke pro me jako pro maminku :zed:
Pro tebe je to horší, jak pro ni. :cry: Ale člověk by vzal tu bolest na sebe, viď? Nic si naštěstí nebude pamatovat :hug: :hug: My měli narkóz už devět a na malý by to nikdo nepoznal :hug: Tak hlavu vzhůru.. já si vždycky říkám: No, neoperujou to snad poprvý :-D Jo a zdravím tě moc, koukám, že to máme vzdušnou čarou tak 4 km :mavam: :mavam:
Tak držíme palce, i malýmu Alexovi :hug: :kytka:
To jedete asi obě do Motola, že? :think:

Ahojky tak to jste sikulky..my jdeme do detske fakultky Ke Karlovu v Praze..jsou tam kapacity…odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.4.11 16:01
Katka86 píše:
JIzvi držím palečky,at jste brzo zdraví,bobi maličký :cry: Jinak k dotazu:manža brečel za 8 let asi 5×,jednou brečel když mi zabili bráchu,sice ho neznal,ale brečel kvůli mě,když viděl řvát mě.Při obou porodech taky,2× když jsme o miminko přišli.A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobká :srdce:

Hele a jsi si jistá, že manžel brečel kvůli tomu, co syn řekl a né kvůli tomu, že se chystal, že s tebou bude „tentononc“ a zase nic…?? :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
780
9.4.11 16:03
ivik21 píše:
reklama je fajnááá :pankac:Nikitanikita - držím palečky Tobě i holčičce!!! a ať to dobře dopadne!!! Hodně zdravíčka a štěstíčka oběma!!!

dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.4.11 21:33
etatinek píše:
Katka86 píše:
JIzvi držím palečky,at jste brzo zdraví,bobi maličký :cry: Jinak k dotazu:manža brečel za 8 let asi 5×,jednou brečel když mi zabili bráchu,sice ho neznal,ale brečel kvůli mě,když viděl řvát mě.Při obou porodech taky,2× když jsme o miminko přišli.A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobká :srdce:
Hele a jsi si jistá, že manžel brečel kvůli tomu, co syn řekl a né kvůli tomu, že se chystal, že s tebou bude „tentononc“ a zase nic…?? :lol: :-D

Jsem si jistá,protože u nás zase NIC neznáme :-P  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
10.4.11 00:27
lemaz píše:
Když zjistil, že IVF nevyšlo.
A pak spolu bulíme každou středu u Modrého z nebe.

ano mi take u modreho z nebe bulime oba dva :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
10.4.11 08:28
zuzukaa píše:
lemaz píše:
Když zjistil, že IVF nevyšlo.
A pak spolu bulíme každou středu u Modrého z nebe.
ano mi take u modreho z nebe bulime oba dva :think: :palec:

Tak tohle zas nevím já, co tím myslíte?? :nevim: Asi nebulíte u tý bonboniéry, co? :lol: :lol: Jiný Modrý z nebe neznám… hoďte info, ať si taky protáhnu dutiny :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
10.4.11 08:36

ahojky je to takovy porad tusim ze na mrkyze na slovenskem programu a oni plni sny lidem v nouzy postizenym detickam atd :cry: urcite doporucuji skouknout

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
10.4.11 09:08
zuzukaa píše:
ahojky je to takovy porad tusim ze na mrkyze na slovenskem programu a oni plni sny lidem v nouzy postizenym detickam atd :cry: urcite doporucuji skouknout

jj, tak jsem teď koukla na netu, je to na Markíze a jmenuje se to Modré z neba :palec: Kulisy jako v nebi, kolem obláčky a taková bílá aréna - studio. Moderátor starší chlápek, ale to možná jen v tomhle mnou náhodně vybraným díle, znělka jak z nějaký telenovely, máte pravdu, asi to bude pěknej útok na city. Jinak my Markízu nemáme :nevim: No, kdyžtak to zkusím někdy na netu, až bude nálada. Díky za tip :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
10.4.11 19:47

Modré z neba - kolegyně v práci se o tomhle pořadu bavily a prý probrečelý celý pořad, samozřejmě k pobavení rodiny :-D Jsou tam prý děsně dojemné příběhy, hlavně naposledy probíraly příběh paní s nedostatkem kyslíku, to si ani neumíme představit, jaké nemoci jsou…

na Markíze ve středu od 20h :wink: , ale zřejmě nic pro mě… :oops:

• Citovat
  • Upravit
3866
11.4.11 07:51

nevim proc , ale vetsina chlapu se za slzy stydi .. nechapu .. neprijde mi to jako projev slabosti jak nekteri tvrdi .. prijde mi to naopak velice lidske … neni ostuda kdyz chlap breci .. vypovida to o jeho dusi , citlivosti a pak ..vazim si tech muzskych , kteri slzy nezydrzuji .. mam radej citlivku nez nejakeho bouchace a tvrdaka :-) muj byvaly manzel plakal naposledy jen jednou vlastne dvakrat poprve kdyz mu umrel dedecek … a pak kdyz umrel muj tata … bral ho jako sveho nebot ten jeho se ho a jeho sestry zrekl , kdyz mu bylo 7 let … jinak malickemu preji pevne zdravicko … obema… at vse dobre dopadne a vam kdyz budete plakat at to jsou uz jen slzy stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.4.11 17:29

Můj drahý naposledy brečel o Vánocích přímo na Štědrý den a já samozřejmě s ním.Byly to naše první Vánoce ve vysněném bytě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.4.11 17:34

Tak nevím, zda můj muž není necita, ale plakat jsem ho neviděla nikdy /ani po smrti jeho mámy/ :nevim: , prostě tvrďas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.4.11 16:45
jizvíková píše:
Ahoj holky,
v úterý jsme se dozvěděli, že náš měsíční syn musí na operaci. Manžel přijel domů a brečel. Přemýšlela jsem, kdy brečel naposledy a bylo to před rokem, když musel na operaci tehdy 9 týdenní syn (mladší z dvojčat). Tak mě to přimělo k tomu založit diskusi, kdy vaše polovičky brečí? Myslím, že pláč mužů je normální, jen se o něm nemluví, určitě nebudu svým třem synům říkat, že kluci nebrečí, nějak ten „trend“ že holky bulet můžou a kluci ne nechápu.

to je dobrej nápad, založení týhle diskuze..moc ti za to dík ;) My s mojim jsme asi jiný, občas si tak řikam, že nás někdo pozorovat má nás za cvoky… mmm my spolu běžně brečíme u romantických filmů.. můj je dalo by se říct velkej cíťa.. spíš taková moje ženská :mrgreen: brečíme spolu furt.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí