Za jak dlouho vyměnit nastřelené náušnice za zlaté?

cher
13.10.10 16:21

Kdy vyměnit náušnice?

Za jak dlouho jste vyměnili nastřelené náušnice za zlaté? Nastřelovat byl taťka a nepamatuje si, jestli mi říkali dva tři týdny nebo 2-3 měsíce. :-) Máme je měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6565
13.10.10 16:40

Já je vyměnila až když jednu nastřelenou ztratila, což bylo tuším tak za půl roku. Líbily se mi na ní ty nastřelený, byly z chir. oceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
13.10.10 16:55

Nám doktorka řekla po 6 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.10.10 17:58

Ahoj. Anežce jsem vyměnila asi po 4 měsících, ale jen proto, že jsem dřív nenašla odvahu. Marušce jsem je vyměnila po 2 týdnech, jak mi řekli na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.10.10 18:15

Nastřelovací naušnice by se měly měnit po 2-3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.10.10 18:19

Tohle píšou na stránkach www.pomadfm.cz
Kdy lze provést výměnu nastřelených náušnic za vlastní
Po úplném zhojení nastřelených dírek (minimálně 8 - 12 týdnů) lze nastřelené náušnice po uplynutí této doby vyměnit za jakékoliv náušnice jiné (nejlépe zlato, bílé zlato).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
13.10.10 18:31

nam řekli za 6 tydnu každopadně když sem je male vytahla jedna dírka byla hodně asi vevnitř zalepena či co a začala krvacet ale mala ani nepipla všechno v pohodě jen ten šok z te krve :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.10.10 19:31
Katy2 píše:
Po úplném zhojení nastřelených dírek (minimálně 8 - 12 týdnů) lze nastřelené náušnice po uplynutí této doby vyměnit za jakékoliv náušnice jiné (nejlépe zlato, bílé zlato).

Díky za odpovědi, tak ještě počkáme, sice mi to zhojené vypadá, ale radši nebudu spěchat. A nevím, proč mi taky změnili už podruhé název diskuze, myslela jsem, že kratší název je lepší :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
13.10.10 19:35
sieta.m píše:
Katy2 píše:
Díky za odpovědi, tak ještě počkáme, sice mi to zhojené vypadá, ale radši nebudu spěchat. A nevím, proč mi taky změnili už podruhé název diskuze, myslela jsem, že kratší název je lepší :think:

NO mě u malé taky připadalo, že dírku už má zhojeny, ale po nasazení jedné zlaté naušnice se to hezky podráždilo, tak nevím čím to bylo. Raději jsem dala zpět tu nastřelovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.10.10 20:20

ahoj byli jsme nastrelovat v patek mala ma chir. ocel, za tri tydny mame dat zlate a aby byly nausnice v lihu cca tyden… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.10.10 20:40
Monjie píše:
ahoj byli jsme nastrelovat v patek mala ma chir. ocel, za tri tydny mame dat zlate a aby byly nausnice v lihu cca tyden… :)

Jo? No teda, tak všude tvrdí něco jiného. Líh nemáme, může být meruňkovice? :mrgreen: Nebo alpu ještě máme :lol:

• Citovat
  • Upravit
51750
13.10.10 21:06
sieta.m píše:
Monjie píše:
ahoj byli jsme nastrelovat v patek mala ma chir. ocel, za tri tydny mame dat zlate a aby byly nausnice v lihu cca tyden… :)
Jo? No teda, tak všude tvrdí něco jiného. Líh nemáme, může být meruňkovice? :mrgreen: Nebo alpu ještě máme :lol:

No já nevím, já bych s výměnou fakt nespěchala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.10.10 21:50

Já byla na nastřelení s dcerkou asi před měsícem a nám přímo dětská dr. řekla - že můžeme vyměnit už za 3týdny. Měnila jsem za měsíc, ale je fakt že jsme měli asi počkat - jedno ouško trošku hnisá :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.10.10 21:55

Tak my jsme je měnili za 6 týdnů a i tak se mi zdálo, že tu pididírečku nemůžu najít. Dr. doporučovala nechat „co nejdéle“ aby dírka byla pěkně zhojená. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
13.10.10 21:57

Nám řekla nejdřív za 6 týdnů, ideálně ale za ještě déle. Natálka je dostala před rokem a ještě je má.

Nějak nechápu proč s tím spěchat a po pár týdnech riskovat nějaké poranění a hnisání nebo tak. Vybrala jsem jí takové,jaké se mi líbí, tak proč tam hned rvát jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí