Jaké je to na kurzech znakování?

23033
13.10.10 14:24

Znakujete nekdo?

holky, byl jste nekdo na kurzech znakovani? jaky z toho mate pocit:)ALE JAK ZACIT? diky

Příspěvek upraven 13.10.10 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
13.10.10 14:27

Kurz mi byl na nic, jen obecné povídačky, stačí si vyhledat na netu a pak prostě začít. Se synem jsem znakovala, začala jsem brzy, takže cca v sedmi měsících zvládal asi tři znaky, ale pak jsem nějak přestala, což mě mrzí. S dcerou začnu později, ale pokusím se vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
13.10.10 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
13.10.10 14:32

Jinak na kurzu jsme byly, ale urcite bych se bez nej obesla.
Znakovaly jsme od cca 11M kdy zacala mala spolupracovat, zhruba do 15M kdy behem tydne zacala mluvit a vsechny znaky plynule nahradila slovy. Takze jsme znakovaly da se rict jen chvilku, ale malou to hrozne bavilo. Dodnes si na neco vzpomene, ale huba ji u toho jede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.10.10 14:35

Znakujeme, ale bez kurzu. Přišlo mi zbytečné, vyhazovat za to peníze. Něco jsem si našla na netu, něco od známých a jde nám to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
13.10.10 14:38

já mám kurz znaku pro neslyšících a malého jsem z ní naučila jen papat,pít a že chce na záchod,ale stejně mezi tím se mi naučil mluvit tak si myslím,že znakování s miminkem jsou zbytečně vyhozené penízky.To raději něco za to koupím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
13.10.10 14:53

Ahoj Mon,
moje sestra s neteří znakují od narození a Linda v 7 měsících ovládala perfektně znak na chování.
Jsou samouky a znaky si ségra vymýšlí.
Tak jsem od ní přebrala ten znak na chování.
Domča ho sice ještě neukazuje,ale chápe ho.
Vždy když ho ukážu tak začne třepat nožkama a rukama a to znamená že něco chce např hračku nebo když vidí daný znak tak chce chovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.10.10 15:46

Znakujeme, kurz mi příjde celkem fajn a pro nás teda byl přínosem. Ale bez něj se to určo taky dá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí