Kdy začít s kaší na noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
16.4.19 21:12
@P4ja píše:
@Veru1987 10 měsíců. Hodně dávám bílé s ovocem a lipánka občas. Jinak taky chci dělat toho domácího, ale nvm s tím tvorhem v něm.

Já začla až po roce ten domácí pribinák, a lipánka měla prvně v 18m. Já jidlo hodně řeším. Snažím se i domu nekupovat žádné éčka. Ale zase to nepřeháním. Dcera miluje kinder vajíčko a lentilky :D. Tak nějak v mezích vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
16.4.19 21:56

@P4ja heled a proc dochucovat? Cim to dochucujes? Proc by nemohly jist deti cisty bily jogurt, myslim to v dobrem.
Ja jim bezne holandii cistou a moje deti 5r a 3r taky a nevidim na tom nic divnyho :), naopak vsechny ty ochucene jogurty jsou nechutne preslazene. Nekupujeme to, radeji si obcas do bileho jogurtu dame lzicku domaci marmelady a jogurt neni tak sladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.4.19 22:00

@Káťa19 Dávám většinou ovoce nebo vařím domácí přesnidávku, občas trochu marmelády. Někdy dávám jen bílý-. Ale asi by se mně taky eklovalo jíst jogurt pořád dokola. Ochucené jogurty nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
16.4.19 22:05

@P4ja no ani ta marmelada neni vhodna u tak maleho ditete, proste zadny cukry, soli, koreni… Tomu ditku je to jedno, kdyz mu to chutna, muze mit bily jogurt klidne nekolikrat tydne. Nema zmlsany chute jako my dospely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.4.19 22:08
@Káťa19 píše:
@P4ja no ani ta marmelada neni vhodna u tak maleho ditete, proste zadny cukry, soli, koreni… Tomu ditku je to jedno, kdyz mu to chutna, muze mit bily jogurt klidne nekolikrat tydne. Nema zmlsany chute jako my dospely ;)

Nvm, občas podle mě neškodí. Ale každý to hrotí jinak no. Každopádně díky za rady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.5.19 16:47

S tou kaší to chce vyzkoušet, někomu na noc vyhovuje a někomu ne. Všude se hned začne útočit, že kaši na noc nikdy, ale…Zrovna nedávno jswn na FB dávala článek, kde tuto otázku řeší odborník a není to tak docela pravda. Hlavně je důležité tu kasi na noc dělat řidší. Já třeba davam Kozi kaše, které jsou z kozího mléka, které je nejbližší mateřskému a je velmi dobře stravitelné a bříško nás nikdy nebolelo. Každému dítěti vyhovuje neco jiného a nejde něco odsuzovat jen proto, ze to zrovna nějakému dítěti nedělá dobře, takže zkuste a uvidíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
22.5.19 18:51

Já v tom věku s kaší začala rovnou na noc. Od té doby malá spala celou noc bez buzení. Bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí