Kdy začít s kaší na noc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@P4ja píše:
@Veru1987 10 měsíců. Hodně dávám bílé s ovocem a lipánka občas. Jinak taky chci dělat toho domácího, ale nvm s tím tvorhem v něm.
Já začla až po roce ten domácí pribinák, a lipánka měla prvně v 18m. Já jidlo hodně řeším. Snažím se i domu nekupovat žádné éčka. Ale zase to nepřeháním. Dcera miluje kinder vajíčko a lentilky
. Tak nějak v mezích vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja heled a proc dochucovat? Cim to dochucujes? Proc by nemohly jist deti cisty bily jogurt, myslim to v dobrem.
Ja jim bezne holandii cistou a moje deti 5r a 3r taky a nevidim na tom nic divnyho
, naopak vsechny ty ochucene jogurty jsou nechutne preslazene. Nekupujeme to, radeji si obcas do bileho jogurtu dame lzicku domaci marmelady a jogurt neni tak sladky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 Dávám většinou ovoce nebo vařím domácí přesnidávku, občas trochu marmelády. Někdy dávám jen bílý-. Ale asi by se mně taky eklovalo jíst jogurt pořád dokola. Ochucené jogurty nekupuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja no ani ta marmelada neni vhodna u tak maleho ditete, proste zadny cukry, soli, koreni… Tomu ditku je to jedno, kdyz mu to chutna, muze mit bily jogurt klidne nekolikrat tydne. Nema zmlsany chute jako my dospely ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
@P4ja no ani ta marmelada neni vhodna u tak maleho ditete, proste zadny cukry, soli, koreni… Tomu ditku je to jedno, kdyz mu to chutna, muze mit bily jogurt klidne nekolikrat tydne. Nema zmlsany chute jako my dospely
Nvm, občas podle mě neškodí. Ale každý to hrotí jinak no. Každopádně díky za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou kaší to chce vyzkoušet, někomu na noc vyhovuje a někomu ne. Všude se hned začne útočit, že kaši na noc nikdy, ale…Zrovna nedávno jswn na FB dávala článek, kde tuto otázku řeší odborník a není to tak docela pravda. Hlavně je důležité tu kasi na noc dělat řidší. Já třeba davam Kozi kaše, které jsou z kozího mléka, které je nejbližší mateřskému a je velmi dobře stravitelné a bříško nás nikdy nebolelo. Každému dítěti vyhovuje neco jiného a nejde něco odsuzovat jen proto, ze to zrovna nějakému dítěti nedělá dobře, takže zkuste a uvidíte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v tom věku s kaší začala rovnou na noc. Od té doby malá spala celou noc bez buzení. Bylo to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit