Když je láska slepá...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59409
11.5.19 13:14
@Anonymní píše:
Všem děkuji za komentáře. Vím, že jsem ho měla vyhodit už dávno…ale asi jsem se bála zůstat sama, bojím, že to bez něj nezvládnu a děti ho milují, nechtěla jsem rozbíjet rodinu, je toho víc…přišla jsem už opravdu o hodně. Poničila jsem si i vztahy s rodinou.A zrušit trvalé bydliště mohu bez jeho souhlasu? Žádné jiné podmínky tam nejsou? Děkuji

a co nezvládneš? To Tě nevadí že tě okrádá? Co k tomu jako řekne? To jsi tak hloupá? Živíš ho, nejspíš za bydlení taky nic neplatí a ještě okrádá tebe i dítě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 14:10

No nebojím se, že bych to nezvládla finančně nebo nějakého vyřizování…spíš mám strach zůstat sama na děti bez partnera. Nám by bylo spolu jinak dobře, o děti stará hezky, věnuje se jim, hraje si s nimi, podniká s něma spoustu věcí, pomáhá i doma, uvaří, trávíme hezké rodinné večery, chodíme do přírody. Jedno z dětí je autista a on to s ním fakt umí. Já sama mám zdravotní postižení, a pomoc z domácností i s dětma je pro mě cenná. Bohužel se nám naše falešná rodinná idylka vždycky něčím pokazí, něco vypluje na povrch. Mě prostě hlava vůbec nebere, jak se takhle může někdo přetvařovat, jako by měl rozdvojenou osobnost. Synkovi třeba pořád slibuje, kam všude pojedou, co si koupí…ale on prostě jako by tomu fakt věřil! Pořád žije v iluzi, že vše dostane zpět. Jak do tohohle mohl vůbec tak spadnout? Jak se mohl takhle změnit, býval strašně šetřivý, pořád si na něco poctivě spořil. A od té doby, co jsme koupili ten starý dům, tak se to zvrtlo, chtěl rychle přijít k penězům. On nehraje automaty, něco různě investuje a sází na internetu, ani nevím co. Jednou u nás byl i policajt, že potřebuje jeho výpověď, protože nalítl na internetu na nějaký podvod. Ale rozhodně ho nechci nějak omlouvat, to co provedl a provádí, pro to omluvy není, je to šmějd…Jinak co mi k tomu vždycky řekl? že mi vše vrátí, že se nemusím bát, ať mu dám ještě chvíli :zed: že pro nás chce to nejlepší (samozřejmě tomu nevěřím, ale věřím, že on tomu věří)…jak mi poprvé vybral účet, tak to hodně brečel, omlouval se mi, sliboval…teď už je asi oprsklejší…pořád se to prostě zhoršuje.

• Citovat
  • Upravit
11923
11.5.19 14:13
@Cenarius píše:
Jinak pokud jeho vyplata chodi na vas ucet, tak vam jej exekutor zablokuje. A to i kdyz mu budou strhavat exekuce ze mzdy. Delejte tak, abyste s nim nemela VUBEC NIC spolecnyho. A vsechno co je vase jste mela nejak podlozene.

nezablokuje, neexistuje, Exekutor nemůže na cizí účet, i kdyby tam chodila výplata dlužníka. Neexistuje, exekutor si blokne pouze zabavitelnou část výplaty, ale nikdy ne účet třetí osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
11.5.19 14:14
@rokris píše:
Je nezajímá, čí je účet, ale kde jsou jeho peníze. Kdyby to fungovalo takto, to by byla pohoda. Rychle se ho zbav. Je mi to líto. :hug:

není to pravda. NEEXISTUJE, aby exekutor bloknul cizí účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
11.5.19 14:15
@Anonymní píše:
No nebojím se, že bych to nezvládla finančně nebo nějakého vyřizování…spíš mám strach zůstat sama na děti bez partnera. Nám by bylo spolu jinak dobře, o děti stará hezky, věnuje se jim, hraje si s nimi, podniká s něma spoustu věcí, pomáhá i doma, uvaří, trávíme hezké rodinné večery, chodíme do přírody. Jedno z dětí je autista a on to s ním fakt umí. Já sama mám zdravotní postižení, a pomoc z domácností i s dětma je pro mě cenná. Bohužel se nám naše falešná rodinná idylka vždycky něčím pokazí, něco vypluje na povrch. Mě prostě hlava vůbec nebere, jak se takhle může někdo přetvařovat, jako by měl rozdvojenou osobnost. Synkovi třeba pořád slibuje, kam všude pojedou, co si koupí…ale on prostě jako by tomu fakt věřil! Pořád žije v iluzi, že vše dostane zpět. Jak do tohohle mohl vůbec tak spadnout? Jak se mohl takhle změnit, býval strašně šetřivý, pořád si na něco poctivě spořil. A od té doby, co jsme koupili ten starý dům, tak se to zvrtlo, chtěl rychle přijít k penězům. On nehraje automaty, něco různě investuje a sází na internetu, ani nevím co. Jednou u nás byl i policajt, že potřebuje jeho výpověď, protože nalítl na internetu na nějaký podvod. Ale rozhodně ho nechci nějak omlouvat, to co provedl a provádí, pro to omluvy není, je to šmějd…Jinak co mi k tomu vždycky řekl? že mi vše vrátí, že se nemusím bát, ať mu dám ještě chvíli :zed: že pro nás chce to nejlepší (samozřejmě tomu nevěřím, ale věřím, že on tomu věří)…jak mi poprvé vybral účet, tak to hodně brečel, omlouval se mi, sliboval…teď už je asi oprsklejší…pořád se to prostě zhoršuje.

je nemocný, je to stejná závislost jako alkohol, drogy…a stejně jako drogy a alkohol i toto zničí komplet vás všechny, včetně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 14:45

Můj chlap měl pár set tisíc dluhy, dneska už několik mega… Chtěla jsem mu tehdy pomoct, ale on nechtěl. Po 8 letech se mnou pomalu rozešel a odstěhoval se ven.
Dneska má slušnou práci, hypotéku a žije normálně. Nejstarší exekuce má 10 let. Vůbec jsem to nevěděla (žili jsme úplně normálně), až jsem jednou našla na dveřích dopis z exekutorského úřadu, kde mu něčím vyhrožovali.
Paradoxně mu fandím, protože je šílené, jak velké dluhy se dají vyrobit a nikdy jsem netušila, že se dluhy přeprodávají, uměle navyšují a tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 15:59

@Šáruší Děkuji, to se mi ulevilo s tím účtem. A nevíte jak velké alimenty mohu dostat, když otec dětí bere 25 - 30 000 kč? Máme dvě děti ve věku 2 roky a 5 let.

• Citovat
  • Upravit
21311
11.5.19 16:26
@Anonymní píše:
@Šáruší Děkuji, to se mi ulevilo s tím účtem. A nevíte jak velké alimenty mohu dostat, když otec dětí bere 25 - 30 000 kč? Máme dvě děti ve věku 2 roky a 5 let.

10-13% platu na jedno dítě. Na tebe už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.5.19 17:38
@Šáruší píše:
není to pravda. NEEXISTUJE, aby exekutor bloknul cizí účet.

Já se o tom nepřu. Pokud nebloknou, pro zakladatelku jen dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.19 09:10

Prosím ještě o dotaz, zítra jdu tedy zrušit partnerovi trvalé bydliště na úřad, a chci se zeptat bydlíme na menší vesnici, a už teď je ze mě uzlíček nervů a nepotřebuji, aby se to po vsi rozmazávalo, to mi moc nepřidá…Tak jestli není třeba možnost ho nahlásit na městský úřad našeho nejbližšího města. I když to asi pochybuji…

• Citovat
  • Upravit
34008
12.5.19 09:20
@Anonymní píše:
Prosím ještě o dotaz, zítra jdu tedy zrušit partnerovi trvalé bydliště na úřad, a chci se zeptat bydlíme na menší vesnici, a už teď je ze mě uzlíček nervů a nepotřebuji, aby se to po vsi rozmazávalo, to mi moc nepřidá…Tak jestli není třeba možnost ho nahlásit na městský úřad našeho nejbližšího města. I když to asi pochybuji…

Zkus se tam zeptat a uvidis, pokud se neurci nova adresa, tak se prideli adresa mista, kde se TP odhlasuje. Chapu ze nechces aby se o tom u vas mluvilo ale i kdyby, na to se vykasli, hlavne ze to budes mit vyrizeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 09:32

Nemůžeš jen tak jit a odhlásit sama někomu trvalý pobyt, pokud se na té adrese zdržuje.
Tak to nefunguje.
Vím to…řešila jsem to u ex

• Citovat
  • Upravit
19874
12.5.19 09:50
@laducha píše: Žila jsem s gamblerem, měli jsme dvě malé děti. Hrál, lhal, dělal dluhy, poslední kapkou bylo, když nám prodal byt, střechu nad hlavou. Kolegovi z práce, za 15! tisíc. Ten byt byl firemní.
Vyhodila jsem ho, ale těsně předtím si vzal 200.000 úvěr a já jako manželka zaplatila půlku.
A to mi ani neposílal alimenty, ty začaly chodit až po roce, exekučně. A ani ne v plné výši, měl těch dluhů fakt hodně.
Bylo to těžké, ale hrozně se mi tím ulevilo. Byt mi zůstal, naštěstí jsme byli oba zaměstnaní u stejného zaměstnavatele, i když já byla v tu dobu na rodičáku. Později jsem si ho odkoupila.Příspěvek upraven 11.05.19 v 10:50
Šmarjá! Ty jsi pro mě jeden z nejsympatičtější ho lidí tady a je mi líto, čím jsi prošla! Ať už je pořád jen líp! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
12.5.19 09:51

Zakladatelka, zajdi do nějaké poradny a začni jednat. Dej si to jako úkol, nad ničím nespekuluje a prostě se ho zbavit, jiná možnost není. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
12.5.19 10:08
@robínek píše: Šmarjá! Ty jsi pro mě jeden z nejsympatičtější ho lidí tady a je mi líto, čím jsi prošla! Ať už je pořád jen líp! :kytka:

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel