Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lucenka moje dítě se poutá…ale trener se mu vysměje a řekne „prosimtě dřív se nepoutalo tak bud chlap!“
@axelina píše:
@lucenka moje dítě se poutá…ale trener se mu vysměje a řekne „prosimtě dřív se nepoutalo tak bud chlap!“
Tak to je blbec a ne vzor pro děti!
@Anna766 je to vul…jako kdyby ten kroužek vedl jen on tak tam kluk nechodí v žádnem připade! ale jsou tam dalsi 2 treneri kteří jsou docela fajn a lepší než tento… ale jinak ten výlet do skal se spanim už jsme vyřešili…pojedu tam na jednu noc „pomahat“ a na druhou a třetí noc tam jede jiný tatínek který se o sveho syna z tohoto duvodu take bojí
@axelina píše:
S tím naprosto souhlasím… toto je podobný kroužek…šplhat tedy umí kluci dobře.. ale opět opakuji že nesouhlasím se strkáním a poštuchováním se 2.5 metru nad zemí nad betonem bez dozoru kohokoli dospěleho… většina kluků tam má 5-6 let
My jsme měli ale pod těma stromama měkkou hlínu, ale nad betonem? Jsem přímo proti. I když na vojně, abych si tehdá v Terezíně ušetřil lézt dolů, tak jsem jako dvacetiletý z takové zdi skákal na tvrdo přímo na beton a nijak mě to nevadilo. Jenže teď, pomalu po štyřiceti letech, se mi ty klouby, kolena, kotníky, začli nehorázně ozývat. Jenže, vysvětlujte to mladému klukovi.
@axelina píše:
@unuděná …napsala jsem to, aby si tady diskutující nemysleli že jsem hysterická máma… ta situace na zidce byla nebezpečná…stejně jako se mi nelíbí že trener vozí deti hromadně bez sedaček a dokonce i bez pásů…sedačku dejme tomu..ale aspon ten pás bych jim dala
Na to je zákon, i když mám vůči Vám výhrady zcela jiné, tak na takového trenéra bych si došlápl, popřípadě bych mu svého syna do péče nikdy nesvěřil.
@axelina píše:
@lucenka ahoj uvažuji o tom už dele že by tam syn nechodil…bohužel se mu tam strašně líbí a i mu to jde…navíc právě tvrdí syn že „trener je super“ (dovolí jim všechno co mamka nedovolí… ale už jsem ho přihlásila na jiný kroužek a doufám že tam se mu take zalíbí a postupně bychom tento mohli vynechat
Paní Axelino, přes veškeré výhrady vůči vám v cela jiné věci, tak na vaší straně jako matky bych byl neoblomný a svého syna v nebezpečí nevydával, ať se to vašemu synovi líbí nebo ne. To je až po pozdější věk, ale Vy přece nemůžete jako matka vydat svého syna všanc chlapovi, který ho jako trenér očaruje. Pokud podrývá autoritu matky, tak je dost nebezpečný.
@unuděná píše:
@gin 124 take jsem tu kauzu zaregistrovalacili dospely trener, ktery detem ve veku 5-7let rekne, ze se poutat nemusi (a to navic odhlednu od faktu, ze drtiva vetsina deti v tomto veku jeste dle zakona musi mit sedacku ci podsedak),je pro me krajne nezodpovedna az nebezpecna osoba.
Přesně tak, i když jsem s paní Axelinou v jedné věci tvrdě na kordy, tak s vámi souhlasím, že takový trenér je krajně nebezpečná a nezodpovědná osoba, zvláště v dnešním provozu. Když jsem byl šestiletý, tak jsem se u pana Zimmera ( tehdy neodsunetého Němce) také nepoutal, když jsme s jeho „vozidlem“ jezdili s mladším bráchou ráno do lesa a odpoledne k němu zpět do maštale na Královku. Jenže jsme měli jednou také na mále. Jemu se ty pomalé přestárlé lemry najednou kvůli protijedoucímu autu, kterých tam bylo pomálu. najednou zplašili, ze je měl Herr Zimmer velkou starost ukočírovat. Naštěstí je Herr Zimmer zvládl a ukočíroval. Jenže se nám tehdy s bráchou strachem svírala zadnice natolik, že bychom s ní mohli desítku drát štípat jako kleštěma. Stejně jsme s ním jezdili dál, jenže jemu se mu ty přestárlé lemry, stejně už pomalu chodící, nikdy nesplašili.
Jenže dnešní masivní automobilový provoz je zcela něco jiného, než bylo. když jsem byl jako šestiletý kluk na zcela zapadlé vesnici těsně na německých hranicích.
@axelina píše:
S tím naprosto souhlasím… toto je podobný kroužek…šplhat tedy umí kluci dobře.. ale opět opakuji že nesouhlasím se strkáním a poštuchováním se 2.5 metru nad zemí nad betonem bez dozoru kohokoli dospěleho… většina kluků tam má 5-6 let
Tak to už vůbec ne.
@unuděná píše:
@gin 124 Hadam, ze se jedna o pindikovou zalezitost![]()
Ani náhodou, prostě jsem byl kdysi také malým klukem a jako kluk jsem velice rád lezl po stromech.
Mě scházelo pár přístěvků do dvou tisíc, tak jsem je včera naháněl příspěvky majícími smysl i zcela nesmyslnými, jen abych se tu dostal do vyšší kategorie. Jenže smůla, zjistil jsem, že abych se dostal do vyšší kategorie, budu muset mít dva a půl tisíce příspěvků. Takový psavec nejsem, abych to nahonil. I když jsem včera na jiných vláknech napsal plno nesmyslných příspěvků, tak na tomto vlákně mé příspěvky byly ze života a měly smysl.
Se mnou se dá mnohdy těžko něco dělat, speciálně včera mě opanovala typická chlapská ješitnost.