Když nejsou peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.13 12:19

@trixinka - díky, taky nekouříme, na obědy nechodíme, není co škrtnout

• Citovat
  • Upravit
lucenka
15.10.13 12:19
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka- právě, mladšímu dítěti musím kupovat pouze zdravotní a synovi na sport přece taky nemůžu koupit jeté :think:

ale můžeš mu koupit ve sportu ve výprodeji za nižší cenu (kupovala jsem takhle sobě nedávno sálovky adidas za 400).

• Citovat
  • Upravit
50725
15.10.13 12:20
@Anonymní píše:
No byla jsem se podívat u Vietnamců a nejlevnější 600, v Kiku nebo Takku nad 1000, snažím se kupovat ve slevách, i posekáčích, to zase jo

Lidl vyjde na 777,– - plus teda rukavice mají za 100,–. To je lepší, jak 1000,– a zas ten Lidl bude možná lepší jak Vietnamec. Ačkoli na tu jednu sezonu je to možná i jedno :nevim: Teďka to tam budou mít od čtvrtka, chystám se tam na oteplováky :lol: http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?… (BTW bundu má malý z loňska, co jsme dostali zadarmo od jedné paní - je hooodně jetá, ale kolem baráku na bobování a stavění bunkru je to hooodně jedno :mrgreen: - do školky má novou z CA, babička se plácla přes kapsu ;) jinak by měl taky z Lidlu nebo tak odněkud)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.10.13 12:23

Nečetla jsem komentáře, ale zajímá mě, na které škole se jezdí na školy v přírodě 2×ročně za 2-3tisíce. Jinak oblečení a obuv pro děti se dá pořídit i levněji - ne značkové, ale funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 12:28
@lucenka píše:
ale můžeš mu koupit ve sportu ve výprodeji za nižší cenu (kupovala jsem takhle sobě nedávno sálovky adidas za 400).

Jo, když natrefím, beru všemi deseti, bohužel jsem výprodeje nestihla, syn už má 39 taková hloupá velikost ani dětská, ani pánská, často nás ty dobré ceny kvůli velikosti obejdou. JInak k ostatním- nejsme rozežraní a u Vietnamců nakupujeme často nebo na burzách nebo v sekáčích, ale syn chodí do sportovky a tam vážně se to tak bere, jinak žádné drahé kroužky jiné nemá, třeba jsem chtěla, aby chodil na angličtinu a to už bohužel. O těch soupravách jsem to napsala proto, protože jsem včera obešla obchody a jak píšu- v kiku i v Takku šílené ceny. Jinak registrovaná v Takku jsem a využívám slev. I do Lídlu chodím nakupovat oblečení, ale né vždy natrefím. Třeba i blbé termoprádlo, co taky kvůli sportovky syn musí mít, tak dostal za 600 spodky i triko a to je ještě super cena…

• Citovat
  • Upravit
15981
15.10.13 12:29

Tak já taky šetřím na botách :pankac: my nemusíme mít boty za 1.000,– apod. do zimních bot(sněhulí) investuji max 600,– víc ne, teď jsem pořídila synům na zimu boty softshellový slevněné z 1.999,– na 540,–, já když něco kupuju, tak si dávám pořádně záležet než to vyberu, prolezu všechno atd. já rozhodně nebudu kupovat boty na 3.m dýl synovi stejně nebudou(mým klukům roste rychle noha) za 800,– a výš, do školy má cvičky jarmilky za 120,– na ven botasky ze slevy za 150,– atd. nekupuji tedy použité, ale slevněné :) ještě, že ty moji kluci nejsou náročný a nemusí mít všechno to co má druhý :dance: vedu je úplně jinak, kdybych jim na sebe dala pytel, tak jim to bude šumák :lol: koupila jsem nejstaršímu na podzimek softshellovou bundu za 350,– i s poštovným, je mi fuk, že je značky Ydi(nejspíš vietnamci) a není to bunda za 1.000,–, hlavně, že nepromokne a neprofoukne :palec: chci, aby kluci chodili hezky oblečený to jo, ale vyhazovat za to pálky to fakt ne 8) kombinézy jsou na MMB zimní za 500,– už tam mám vyhlídlé ;) za 1.000,– kombinéza je pro nás zbytečný přepych :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 12:30
@hanka.br. píše:
Nečetla jsem komentáře, ale zajímá mě, na které škole se jezdí na školy v přírodě 2×ročně za 2-3tisíce. Jinak oblečení a obuv pro děti se dá pořídit i levněji - ne značkové, ale funkční.

Oni to mají jako sportovní soustředění, už loni jel syn pouze na jedno a byl z toho dost smutný, sice to pochopil, loni jsem byla ještě na mateřské, takže prostě jsem mu to vysvětlila, ale jak píšu, jiné kroužky má téměř zadarmo a do sportovní třídy si přál chodit, takže různe akce v tomhle duchu mají v rámci školy..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.13 12:32

@serinka - syn má už 2 roky softshelovou bundu z Lídlu, stála taky něco kolem 3 stovek. Džíny kupuju jen ve slevách nebo v sekáčích, ve značkách vážně nejedem, to je ty věci kvůli sportovky

• Citovat
  • Upravit
30408
15.10.13 12:34
@Anonymní píše:
Oni to mají jako sportovní soustředění, už loni jel syn pouze na jedno a byl z toho dost smutný, sice to pochopil, loni jsem byla ještě na mateřské, takže prostě jsem mu to vysvětlila, ale jak píšu, jiné kroužky má téměř zadarmo a do sportovní třídy si přál chodit, takže různe akce v tomhle duchu mají v rámci školy..

Tak to je něco jiného. Pokud jsou to ale akce v rámci školy, pak nesmí být účast dětí limitována tím, jestli na ni rodiče mají nebo nemají peníze. Zeptej se na to ve škole, musí existovat způsoby, jak vám v tom vyjít vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
15.10.13 12:35
@Anonymní píše:
@serinka - syn má už 2 roky softshelovou bundu z Lídlu, stála taky něco kolem 3 stovek. Džíny kupuju jen ve slevách nebo v sekáčích, ve značkách vážně nejedem, to je ty věci kvůli sportovky

jasný, ale dá se přeci sehnat spoustu věcí ve slevách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 12:37

Tady zaklad.- děkuji všem za postřehy, pročtu si to, tady vidím, že spoustu z nás to takhle dává od výplaty do výplaty, já mám v okolí lidi, co na korunu až tak hledět nemusí, tak mi to tak přišlo, že já se nalítám jak vrtule, abych sehnala něco levnějšího. Nekupuju první věc, oběhnu, co se dá. A my s manželem si kupujem až naposled, vždy nejdřív dáme dětem. Syn to vždy chápal, že nikdy neměl vše, ale teď na tom 2.stupni a zvlášť v té sportovce to je horší. Na oblečení mu je zatím ještě fuk, co nosí, ale ty věci okolo sportu by si přál jako ostatní.

• Citovat
  • Upravit
15981
15.10.13 12:42
@Anonymní píše:
Tady zaklad.- děkuji všem za postřehy, pročtu si to, tady vidím, že spoustu z nás to takhle dává od výplaty do výplaty, já mám v okolí lidi, co na korunu až tak hledět nemusí, tak mi to tak přišlo, že já se nalítám jak vrtule, abych sehnala něco levnějšího. Nekupuju první věc, oběhnu, co se dá. A my s manželem si kupujem až naposled, vždy nejdřív dáme dětem. Syn to vždy chápal, že nikdy neměl vše, ale teď na tom 2.stupni a zvlášť v té sportovce to je horší. Na oblečení mu je zatím ještě fuk, co nosí, ale ty věci okolo sportu by si přál jako ostatní.

neměj strach, myslím, že jako ty to má většina lidí ;) já než něco koupím, tak strávím třeba večer na netu a vybírám, dokud nenajdu přijatelnou cenu a kvalitu ;) nevim jaký sálovky vyloženě tvůj synek potřebuje(to víš sama nejlíp ty), ale tady jsem nějaký našla http://www.dodohop.cz/…e-boty-cerne a tady třeba kombinéza nevim tedy jakou vel. přesně potřebujete ;) http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale když se hledá, tak se najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 12:47

@serinka :palec: ty jo, tenisky paráda, do nich asi půjdu, letos ještě nemá sálovky, zatím chodí furt ven, díky. Jo soupravu potřebuju malou pro prcka do školky :), ale to ještě kouknu i na net, zatím jsem jen obešla okolní obchody.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
15.10.13 12:49
@veverkas22 píše:
@ncc1701 no představ si, že někdo třeba opravdu šetří na botách.. já se k tomu klidně přiznám.. má dcera má nejdražší boty tenisky ze slevy za 450 protože je v nich často a v létě běhala před barákem u písku ve cvičkách za cca 79,– Kč. Pokud je tedy nesundávala jako ostatní části oblečení, je tak trochu nudistka :-)

Ja nemluvim o zlevnenych botach preci. Ale koupit adidasky z druhe ruky za dve stovky? Jete, ale hlavne ze adidasky???

• Citovat
  • Upravit
3950
15.10.13 12:53
@hanka.br. píše:

třeba ostrava generála Píky druhý týden v září jeli do chorvatska 5500 kč a v březnu jedou do jeseníku za 3000 kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat