Když nejsou peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15981
15.10.13 12:56
@Anonymní píše:
@serinka :palec: ty jo, tenisky paráda, do nich asi půjdu, letos ještě nemá sálovky, zatím chodí furt ven, díky. Jo soupravu potřebuju malou pro prcka do školky :), ale to ještě kouknu i na net, zatím jsem jen obešla okolní obchody.

nemáš zač, já jsem přeborník v nakupování přes net :mrgreen: já totiž tím, že mám tři synky, dva školkou ani školou nepovinné, se do obchodu nedostanu a popravdě řečeno lítat od obchodu k obchodu a shánět něco mě ani nebaví :zed: tudíž mi zbývá jen net ;) nevim jakou vel. mladší syn potřebuje, ale třeba na MMB fakt najdeš ;) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.10.13 12:59

@nemolka Ale jistě to nebyla povinná škole v přírodě, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.10.13 13:00

Já si myslím a je to tedy jen můj názor, že si spíš obnovující zakladatelka chtěla postesknout, že výdaje její rodiny jsou teď vysoké, že se snaží dopřát dětem co potřebují, že chce aby jí vše vycházelo a ono to není tak jednoduché a ne vždy to vyjde tak jak si člověk přeje a občas je nedostatek a chce se ujistit že to není její „neschopností“. myslím že ví, kde se dá jak ušetřit, ale ne vždy je jednoduché se s tím naučit žít a smířit se s tím ze dne na den, že včera to bylo ok a dnes musím začít žít jinak. A myslím si, že není jediná, že spousta z nás má nějaké plány a sny a ony nevychází a bortí se.. důležité je „naučit“ se s tím žít, hodit to za hlavu a věřit že bude líp.. když totiž člověk žije v tom, že je to špatné, tak to takové bude, nedokáže totiž vidět ty dobré věci, lepší je se naučit na to kouknout i z té druhé strany, z té lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.10.13 13:03
@ncc1701 píše:
Ja blbe vidim, ne?? On nekdo setri na botach??Kupuje jety boty?? Kdyz cizi dite smajda, at smajda i to moje???

tak promiň, reagovala jsem to větu " on někdo šetří na botách? "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 13:04

@veverkas22 díky :hug:, tak nějak jsem to myslela, není kde škrtat a výdaje rostou a to nemáme ani hypotéku, tak mám pocit, že ostatní čarujou :)

• Citovat
  • Upravit
882
15.10.13 13:08
@Anonymní píše:
@veverkas22 díky :hug:, tak nějak jsem to myslela, není kde škrtat a výdaje rostou a to nemáme ani hypotéku, tak mám pocit, že ostatní čarujou :)
čarujou :-) já třeba ano :-) ráda si čaruju dobrou náladu a pak se problémy stávají menšími :-) zkus to taky.. život je hra, není důležitá výhra, ale jak se zahraje a aby nás bavila..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
15.10.13 13:08
@hanka.br. píše:
@nemolka Ale jistě to nebyla povinná škole v přírodě, že ne?

nic není povinné neznám žádnou povinnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 13:12

@veverkas22 - tak dobrou náladu mám, jsme zdraví, máme s manželem oba práci, už to je výhra. Já si nechtěla stěžovat nebo tak něco, spíše jen nahlas přemýšlím, že tlak na nás ze školy anebo i okolí je větší a větší a mám pocit, že i když mám pouze dvě děti, tak jim nezvládám pokrýt základní potřeby dnešní doby

• Citovat
  • Upravit
3400
15.10.13 13:15
@veverkas22 píše: čarujou :-) já třeba ano :-) ráda si čaruju dobrou náladu a pak se problémy stávají menšími :-) zkus to taky.. život je hra, není důležitá výhra, ale jak se zahraje a aby nás bavila..

To je hezké. Hned si to jdu někam napsat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.10.13 13:16
@Anonymní píše:
@veverkas22 - tak dobrou náladu mám, jsme zdraví, máme s manželem oba práci, už to je výhra. Já si nechtěla stěžovat nebo tak něco, spíše jen nahlas přemýšlím, že tlak na nás ze školy anebo i okolí je větší a větší a mám pocit, že i když mám pouze dvě děti, tak jim nezvládám pokrýt základní potřeby dnešní doby

jo tlaky okolí, to je samostatná kapitola.. v tom máš pravdu.. jedině se asi nenechat vytlakovat :mrgreen: já mám zatím dceru malou a už teď chce každou hračku co má sousedka apod. naštěstí se dá ještě utáhnout na to, že to co má ona je lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.10.13 13:18

@Barusak78 kdysi jsem to taky někde četla, myslím, že na přebalu nějaké knížky a opravdu se tím snažím řídit.. v životě jsou i těžké chvíle které zastíní všechny radosti, a jsou důležité, jinak by si člověk neuvědomil, co jsou ty dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.10.13 13:24
@veverkas22 píše:
jo tlaky okolí, to je samostatná kapitola.. v tom máš pravdu.. jedině se asi nenechat vytlakovat :mrgreen: já mám zatím dceru malou a už teď chce každou hračku co má sousedka apod. naštěstí se dá ještě utáhnout na to, že to co má ona je lepší :lol:
:lol: pravda. Obcas se zacinam take bat tech skolnich let. Deti jsou ve skole k sobe nemilosrdni, tak uz abych ted zacala poradne pracovat na sebevedomi maleho, aby ho pak nerozhodil kdejaky spoluzak s nejnovejsi el. hrackou za tisice. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.10.13 13:29

@Barusak78 no jo :-) mojí dceři budou tři roky a už teď má sebevědomí až do nebe :lol: maminka jí pořád říká, jak je krásná, chytrá, šikovná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.10.13 13:31
@Barusak78 píše: :lol: pravda. Obcas se zacinam take bat tech skolnich let. Deti jsou ve skole k sobe nemilosrdni, tak uz abych ted zacala poradne pracovat na sebevedomi maleho, aby ho pak nerozhodil kdejaky spoluzak s nejnovejsi el. hrackou za tisice. :lol:

Děti nejsou nemilosrdné - nejsou to žádné příšery. A pracovat na sebevědomí dítěte, aby nemuselo mít všechno, co vidí, je užitečné pro všechny děti. To není žádná ostuda - naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
15.10.13 13:31
@Anonymní píše:
@veverkas22 díky :hug:, tak nějak jsem to myslela, není kde škrtat a výdaje rostou a to nemáme ani hypotéku, tak mám pocit, že ostatní čarujou :)

taky mám někdy ten pocit bydlíme ve vlasním bytě nemáme hypotéky nic a stejně žijeme od výplaty k výplatě a někdy je konec měsíce hodně drsný :roll: a pak vidím v okolí on pracuje příležitostně ona doma děti ve školkce nový domeček 2 nové auta taky nechápu jak to dělají :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat