Když nejsou peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
10.6.10 17:58

závěr -nevadí mi jednorázová nebo krátkodobá pomoc státu ,ale vadí mi pokud na ně někdo spoléhá,chodí pro ně jak pro chleba a je to pro něj zdroj příjmu.
někde na druhé stránce někdo psal,že by si raděj vyběhal dávky aby mohl s dítětem chodit ven a číst mu knížky…no fajn to já bych taky ráda ,a až to uděláme všichni ,kdo bude na ty dávky asi vydělávat. Každé z našich dětí už státu dluží,hned jak se narodí,pokud budeme brát dávky jako samozřejmou součást našich životů dluh se bude jen prohlubovat. Být to na mně ,veškeré dávky (myšleno na bydlení,energie,dopravu…) by byly vázané prací. Každý žadatel by dostal vestu s nápisem čerpám dávky z vašich daní a týdně by musel odpracovat nějaké hodiny obci. Myslím,že by rázem klesla nezaměstnanost. A ještě něco. Provozuji školku,od ledna hledám učitelku kolik jich u nás bylo a kolik řeklo ,že je to moc práce :think: nakonec učitelku mám. Má syna,bere si ho s sebou a je mu 13-14 měsíců :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
10.6.10 18:00

leno odpovím sz

• Citovat
  • Upravit
1280
10.6.10 19:20

Víte holky ať je to jak je to, každopádně kdyby tenhle stát neživil přiživníky , tak by se možná nějaká pomoc pak mohla dostat někomu, kdo to opravdu potřebuje a že svobodná maminka s malým dítětem pomoc by potřebovala to by teda potřebovala , samozřejmě musíme se spolehnout vždycky samy na sebe , ale jsou prostě situace , kdy to bohužel nejde a člověk potřebuje pomoc státu, jenže tu nedostane i když je na tom mnohem hůř , než někdo kdo tu pomoc od státu dostal a jenom toho využívá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.10 19:25

Sophinko:ty mas skolku??to je zajimave.Ale nekde jsi psala ze hledas krejcovou.trochu divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.10 19:35

katko proč útočíš :lol: co je divného na tom ,že někdo hledá krejčovou :lol:
a souhlas kdyby nebyli příživníci ,bylo by lépe všem

• Citovat
  • Upravit
24320
10.6.10 19:38

Ja se ptala co ma krejcova spolecneho se skolkou?Divneho by nebylo nic pokud by jsi nehledala krejcovou na spolupraci a pak tady nepsala ze mas skolku atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.10 19:41

pošlu ti sz odkaz na náš web , prodáváme obr dětské polštáře aj. tak proto :lol: ,je to šijeme dětem

• Citovat
  • Upravit
1280
10.6.10 19:43

to zní zajímavě pošleš mi taky prosím odkaz ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.10 19:43

A nestihas toho nejak moc???6deti tri prace uzasna budes zena co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.10 19:46

katko co tě sejří :lol: nejsem úžasná a za můj život se spousty věcí podělalo,moc chyb jsem nadělala…
jen se snažím ,to je všechno

• Citovat
  • Upravit
24320
10.6.10 19:52

Sophinko: zni to tak.jak jsi uzasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.10 20:00

přeber jak myslíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8523
10.6.10 20:01
sophinka píše:
bianco…již jsem psala výše , že i já pobírám ,,mateřskou,, a nevidím na tom nic špatného. (i když můj názor je takový že by měla bát podstatně kratší a menší :lol:
Ale příspěvek na dopravu,energii,bydlení,co já vím co všechno dnes zaplatí…jsem proti. .

Nevidím rozdíl mezi pobíráním rodičáku a třeba příspěvku na bydlení. Pokud na to někdo má nárok, ať to pobírá. Ty taky pobíráš rodičák, i když bys nemusela, jelikož pravděpodobně vyděláváš dobře. Proč se teda rodičáku nevzdáš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.10 20:05

Ano.Souhlas.Proc se toho rodicaku nevzadas.Kdyz jsi na tom tak dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.10 20:06

jako myslíš abych z mých daní zbylo víc na ostatní :lol: myslím ,že jsem hodně lidiček naštvala diskuze se obrací proti mně. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat