Když umře pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
9.5.12 15:20

Sad,to je opravdu smutný :,( A co to bylo za rasu? :think: My máme ještě jezevčici Ketty viz nick ale 28.5.jí už bude 16 :kytka: Mě bude 35,děti nemáme tak na ní visím jak na dítěti,v podstatě mi ho zatím nahrazuje a já si na ní„vybíjím“mateřský pudy.Taky se mnou toho za těch 16 let moc prožila,i rozvod,rozchody…vždycky tu byla se mnou a pro mě a když mi bylo nejhůř,dala si hlavičku na mojí nohu a smutně na mě koukala,nebo mi olízla tvář.To že se mnou spí v posteli snad ani nemusím psát.Hrozně moc si přeju abych byla ušetřená toho rozhodování o smrti,jestli dát nebo nedat utratit a aby jednou,až přijde její čas odešla do psího nebe sama.Naši měli jezevčíka 15 let a jednou k mámě přišel a chtěl pochovat - umřel jí v náručí.My budeme mít Kettynku na chalupě na vysočině pohřbenou vedle Nellynky.Tu jsem zabalila do růžový deky se srdíčkama a do hrobečku jí dala vodítko :,( Je to hrozně smutný,nesmím o tom psát nebo budu zase bulet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.5.12 16:51

Pejsek byl kříženec pudlíka a knírače…pokud člověk zviřátko miluje, a vidí, že se trápí, pak to rozhodnutí nesmí odkládat. Pravou lásku a službu prokážeme našim zviřátkům tak, že ve chvíli, kdy nadejde jejich čas, je nenecháme se trápit. To rozhodnutí jsem v podstatě udělala rychle, nedalo se dívat na to, jak dusivě kašle, nebylo na co čekat.

• Citovat
  • Upravit
16557
9.5.12 17:30

Jsi moc statečná,pejsek by ti určitě poděkoval,že jsi ho nenechala trápit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
0Petra1982
12.12.12 09:16

smrt

V noci mi umřel můj nádhernej 11 letej kokr Endy,,po nemoci, která se zdála být vyhraná a pak ho ze dne na den položila. Nedokážu ani pomyslet na kafilerku, jediné řešení je hrobek na zahradě, a ani toho nejsem částečně schopná, nedokážu se s tím vyrovnat. Vůbec nevím jak dál, ale zakopat se musí,,strašně se mi stýzká :,(

• Citovat
  • Upravit
6256
12.12.12 09:36
@0Petra1982 píše:
V noci mi umřel můj nádhernej 11 letej kokr Endy,,po nemoci, která se zdála být vyhraná a pak ho ze dne na den položila. Nedokážu ani pomyslet na kafilerku, jediné řešení je hrobek na zahradě, a ani toho nejsem částečně schopná, nedokážu se s tím vyrovnat. Vůbec nevím jak dál, ale zakopat se musí,,strašně se mi stýzká :,(

Je mi mo strašně líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Ještě je možnost nechat ji sežehnout v Brně. My tam vezli dva pejsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
0Petra1982
12.12.12 09:44

No do Brna jsme ho před 6 lety vezly na operaci vyhřezlé plotýnky na kliniku Jaggy,,,ted si v tomhle počasí asi výlet neudělám,,kolik to stojí??? :,(

• Citovat
  • Upravit
6256
12.12.12 10:20

Je to docela mastný. My jsme davali za cca 25kg psa kolem 5ti tisíc. Koukni na jejich stránky, cenově je to rozdělený podle váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.12.12 12:13
@0Petra1982 píše:
V noci mi umřel můj nádhernej 11 letej kokr Endy,,po nemoci, která se zdála být vyhraná a pak ho ze dne na den položila. Nedokážu ani pomyslet na kafilerku, jediné řešení je hrobek na zahradě, a ani toho nejsem částečně schopná, nedokážu se s tím vyrovnat. Vůbec nevím jak dál, ale zakopat se musí,,strašně se mi stýzká :,(

Upřímnou soustrast :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 11:50

Z tohoto mám často depky, že když ti moji dva pejsánci umřou, umřu i já, protože jsou u mě na prvním místě a bez nich nedám ani ránu.. tak každý den přemýšlím, jak to za těch pár let zvládnu a co budu dělat… křečka jsem oplákávala 2 roky dodnes je mi po něm smutno a to je to 10 let co umřel

• Citovat
  • Upravit
746
15.12.12 21:35

Já mám doma skoro 10 letou fenku. Už teď mě děsí ta představa, že jednou umře :( Už jsem o jednoho pejska přišla a dostávala jsem se z toho tenkrát hodně dlouho. Doma bohužel podporu nemám, přítel psy nemusí a zřejmě bude rád, až tu nebude :evil: A až mě pak uvidí brečet, tak pro něj budu magor a jeho rodina se mi bude taky vysmívat, oni tohle nechápou :roll: ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
15.12.12 21:56

@Monika24 Jsme na tom asi tak nějak stejně :? mojí fence je jedenáct, je to větší rasa a taky trnu. Přítel má psíky na práci v lese a ikdyž o jednoho na honu přišel a měl ho moc rád, tak je to takovy drsňák.
Určitě mě nepochopí :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.12.12 22:04

@Monika24 Já měla něco podobnýho. Přítel je z vesnice a tam psi berou jen jako zvířata, ne členy rodiny.Pes podle něj patří k boudě nebo na zahradu. když se nastěhoval, neustále nasazoval na mojí fenku. Vyhazoval jí z postele, což jsem hodně těžce nesla, pořád jí okřikoval, drezůroval… :cert: bylo mi to hrozně líto. Teď po 4,5 letech je to jeho miláček. Sžil se s ní a když jde spát, bere si jí do postele aby ho prej hřála. Opravdu obrat o 100 stupňů. Tak nezoufej, třeba se přítel taky umoudří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.12.12 09:38

@mahdalka No on bohužel asi ne. Už jsem s ním 4 roky a je to spíš horší co jsem šla před rokem bydlet k němu :( V mém bytě to ještě šlo, ale teď to slyším několikrát denně… Chudák pes se skoro nesmí hnout po bytě, je jen na chodbě a když vstane z pelechu, tak na něj řve, ať jde na místo. Už mě to jako moc nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
16.12.12 09:51

@Monika24 znám :( :( vim, jak se cítíš :,( :,( bohužel chlapa v tomhle nezměníš :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.12.12 10:08

@girlie sage cítím se hrozně, už kvůli tomu v noci kolikrát ani nespím. Tohle mu říct, tak mi řekne, že jsem blázen. Přemýšlím i tom, že se odstěhuju, ale máme 8 měsíční holčičku, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný