Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sad,to je opravdu smutný
A co to bylo za rasu?
My máme ještě jezevčici Ketty viz nick ale 28.5.jí už bude 16
Mě bude 35,děti nemáme tak na ní visím jak na dítěti,v podstatě mi ho zatím nahrazuje a já si na ní„vybíjím“mateřský pudy.Taky se mnou toho za těch 16 let moc prožila,i rozvod,rozchody…vždycky tu byla se mnou a pro mě a když mi bylo nejhůř,dala si hlavičku na mojí nohu a smutně na mě koukala,nebo mi olízla tvář.To že se mnou spí v posteli snad ani nemusím psát.Hrozně moc si přeju abych byla ušetřená toho rozhodování o smrti,jestli dát nebo nedat utratit a aby jednou,až přijde její čas odešla do psího nebe sama.Naši měli jezevčíka 15 let a jednou k mámě přišel a chtěl pochovat - umřel jí v náručí.My budeme mít Kettynku na chalupě na vysočině pohřbenou vedle Nellynky.Tu jsem zabalila do růžový deky se srdíčkama a do hrobečku jí dala vodítko
Je to hrozně smutný,nesmím o tom psát nebo budu zase bulet ![]()
Pejsek byl kříženec pudlíka a knírače…pokud člověk zviřátko miluje, a vidí, že se trápí, pak to rozhodnutí nesmí odkládat. Pravou lásku a službu prokážeme našim zviřátkům tak, že ve chvíli, kdy nadejde jejich čas, je nenecháme se trápit. To rozhodnutí jsem v podstatě udělala rychle, nedalo se dívat na to, jak dusivě kašle, nebylo na co čekat.
Jsi moc statečná,pejsek by ti určitě poděkoval,že jsi ho nenechala trápit ![]()
V noci mi umřel můj nádhernej 11 letej kokr Endy,,po nemoci, která se zdála být vyhraná a pak ho ze dne na den položila. Nedokážu ani pomyslet na kafilerku, jediné řešení je hrobek na zahradě, a ani toho nejsem částečně schopná, nedokážu se s tím vyrovnat. Vůbec nevím jak dál, ale zakopat se musí,,strašně se mi stýzká ![]()
@0Petra1982 píše:
V noci mi umřel můj nádhernej 11 letej kokr Endy,,po nemoci, která se zdála být vyhraná a pak ho ze dne na den položila. Nedokážu ani pomyslet na kafilerku, jediné řešení je hrobek na zahradě, a ani toho nejsem částečně schopná, nedokážu se s tím vyrovnat. Vůbec nevím jak dál, ale zakopat se musí,,strašně se mi stýzká
Je mi mo strašně líto
Ještě je možnost nechat ji sežehnout v Brně. My tam vezli dva pejsky
No do Brna jsme ho před 6 lety vezly na operaci vyhřezlé plotýnky na kliniku Jaggy,,,ted si v tomhle počasí asi výlet neudělám,,kolik to stojí??? ![]()
Je to docela mastný. My jsme davali za cca 25kg psa kolem 5ti tisíc. Koukni na jejich stránky, cenově je to rozdělený podle váhy.
@0Petra1982 píše:
V noci mi umřel můj nádhernej 11 letej kokr Endy,,po nemoci, která se zdála být vyhraná a pak ho ze dne na den položila. Nedokážu ani pomyslet na kafilerku, jediné řešení je hrobek na zahradě, a ani toho nejsem částečně schopná, nedokážu se s tím vyrovnat. Vůbec nevím jak dál, ale zakopat se musí,,strašně se mi stýzká
Upřímnou soustrast
![]()
Z tohoto mám často depky, že když ti moji dva pejsánci umřou, umřu i já, protože jsou u mě na prvním místě a bez nich nedám ani ránu.. tak každý den přemýšlím, jak to za těch pár let zvládnu a co budu dělat… křečka jsem oplákávala 2 roky dodnes je mi po něm smutno a to je to 10 let co umřel
Já mám doma skoro 10 letou fenku. Už teď mě děsí ta představa, že jednou umře
Už jsem o jednoho pejska přišla a dostávala jsem se z toho tenkrát hodně dlouho. Doma bohužel podporu nemám, přítel psy nemusí a zřejmě bude rád, až tu nebude
A až mě pak uvidí brečet, tak pro něj budu magor a jeho rodina se mi bude taky vysmívat, oni tohle nechápou
ach jo…
@Monika24 Jsme na tom asi tak nějak stejně
mojí fence je jedenáct, je to větší rasa a taky trnu. Přítel má psíky na práci v lese a ikdyž o jednoho na honu přišel a měl ho moc rád, tak je to takovy drsňák.
Určitě mě nepochopí
![]()
@Monika24 Já měla něco podobnýho. Přítel je z vesnice a tam psi berou jen jako zvířata, ne členy rodiny.Pes podle něj patří k boudě nebo na zahradu. když se nastěhoval, neustále nasazoval na mojí fenku. Vyhazoval jí z postele, což jsem hodně těžce nesla, pořád jí okřikoval, drezůroval…
bylo mi to hrozně líto. Teď po 4,5 letech je to jeho miláček. Sžil se s ní a když jde spát, bere si jí do postele aby ho prej hřála. Opravdu obrat o 100 stupňů. Tak nezoufej, třeba se přítel taky umoudří
@mahdalka No on bohužel asi ne. Už jsem s ním 4 roky a je to spíš horší co jsem šla před rokem bydlet k němu
V mém bytě to ještě šlo, ale teď to slyším několikrát denně… Chudák pes se skoro nesmí hnout po bytě, je jen na chodbě a když vstane z pelechu, tak na něj řve, ať jde na místo. Už mě to jako moc nebaví ![]()
@Monika24 znám
vim, jak se cítíš
bohužel chlapa v tomhle nezměníš
![]()
@girlie sage cítím se hrozně, už kvůli tomu v noci kolikrát ani nespím. Tohle mu říct, tak mi řekne, že jsem blázen. Přemýšlím i tom, že se odstěhuju, ale máme 8 měsíční holčičku, tak nevím…