Když umře pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
16.12.12 10:28

@Monika24 u nás to bylo stejný, nejdřív byla vyhostěna z ložnice, pak to byl obývak a kuchyň a zůstala ji chodba :cert: :cert: samozřejmně vycítila, že to děla on a pak to dopadlo tak, že se před ním krčila, zdrhala před ním, zmatkovala. Koupil dům kde jsme teď a je na chodbě. Trochu se to uklidnilo, ale mě to stále trápí, protože byl zvyklá být se mnou. Budu si do konce života vyčítat, že jsem ji znepříjemnila poslední roky :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.12.12 12:23

Chudáci pejsci :oops: oni to hlavně nepochopí, že dřív něco směli a te´d už prostě nemůžou. Tohle mi je taky hrozně líto. Chlap taky hodně vyměk když viděl, že už je stará a taky zažil pár jejich epil. záchvatů, to mu jí pak bylo moc líto a dovolil jí všechno, ať si prej ještě užije, když už je stará - na jaře jí bude už 17 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.12.12 12:38

Tak jsem sem nakoukla holky. V květnu to bude rok, co můlj pesíček odešel. Musím říct, že naprosto nejhorší byl první týden, 14 dní. Dnes už je to fakt docela dobrý, ale není den, kdy bych si na mého Rexánka nevzpomněla. I slza mi kápne, ale už je to jiné. Narodila se nám 3 týdny po odchodu psíka dcerka, a ta nás hodně zaměstnává. Dá se říct, že si ani dnes nedokážu představit, jak bych to zvládala se starým psíkem. Ale dala bych to, to vím. Nikdy bych ho neodsunula. Ale vážně to přebolelo, vzpomínky zůstávají, často se dívám na společné fotky, prostě bude tu se mnou pořád…

Držte se holky, a co se týká postoje přítele, cpo tady čtu, tak to je hrůza…můj přítel měl psíka rád, i když jinak než já. Uvědomoval si, že je to vážně starost, ale se mnou jel napsoledy na tu veterinu, taky mu tam ukápla slza, ale pak byl už v pohodě. Vzpomenem si spolu, pohladil mě, když jsem pořád zpočátku plakala…myslím, že člověk, který vás miluje, by se vám neměl vysmívat, spíše by se měl snažit vás pochopit. Je to otřesné, tohle vědět o vlastním partnerovi…no a když čtu, že s ním máte miminko…smutné…

• Citovat
  • Upravit
2196
16.12.12 13:16

Pry to dovoleni neni to pohrbivani ale veteriny vetsinou pejska daji… Ja bych ho nikdy na veterine nenechala! Nikdy!
Nam umrela pred asi 4 mesicema nase Jennynka jorksir mela teprve 5 let:-( ze dne na den dostala nejakej zanet ve streve a organismus to pry neutahnul tak ji selhaly jatra a ledviny byla na hospitalizaci na veterine a bohuzel umrela tam… to je to nejhorsi proste ze nebyla s nama a umrela sama na to nikdy nezapomenu a bude me to trapit na veky:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.12.12 13:25

@Luciet2 Tak to mě mrzí. Já až nám odejde náš starej pejsek už jinýho nechci, tuhle miluju a už bych nikdy nechtěla zažít ten konec - jednoho pejska už jsme museli nechat utratit a do dneška z toho mám trauma, bylo to hrozný, ale za tu radost a lásku co nám dávala, si to zasloužila, aby jsme s ní v její poslední okamžik byli. Jinak je pohřbená na zahradě vedle pejska rodičů a jednou tam bude odpočívat i ta, co máme doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
16.12.12 13:41

@mahdalka jojo my ji mame taky na zahradce ale doma mame jeste jeji mamku ktere je 11 let je zo des ze prezila dceru a jeste mam civavku ja bych bez psa nedokazala zit a kdyby oni tu nebyli tak byvh se nevyrovnala ani ze smrti te co umrela… Proste takovej je zivot ale je to strasny:-( ja ji tam vezla v noci na pohotovost protoze z ni sla krev takova zkazena jako kdyby… A tam mi rekly ze by do rana umrela ze jedu jen tak tak…ona se uz ani nemohl postavit jak byla slaba jen na me mrkala trosku ocickama jak kdyby plakala:-( a rano sem tam volala a prej se stav vyrazne zlepsil ze uz i vstala a ze ji udelaly jeste odbery at si zavolam po obede na vysledky..tak volam a predavaly si telefony z ruky do ruky kdo mi to rekne ze pred hodinou umrela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.12.12 13:50

Tak já jsem ho na veterině nechat musela. Bylo 23 hodin večer, bydlíme v bytě, neměli jsme ho kam dát. byla jsem v 39 týdnu těhotenství, už tak vystresovaná a na nervy, a někde v noci ještě běhat s mrtvůlkou psa…někdy to jinak nejde, ale nelituji toho. Udělali jsme co jsme mohli, co bylo v našich silách.

• Citovat
  • Upravit
2196
16.12.12 14:13

@sad 1 my ji tam teda mely jeste celou noc a skoro i den nez prijel tatka a jely jsme ji pohrbit… To snad neni problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.12.12 16:21
@Luciet2 píše:
@sad 1 my ji tam teda mely jeste celou noc a skoro i den nez prijel tatka a jely jsme ji pohrbit… To snad neni problem

je to věc názoru, my měli v tu dobu i jiné starosti…hlavně co se týká psychiky…pro vás to problém nebyl, pro nás ano.

• Citovat
  • Upravit
2196
16.12.12 16:53

@sad 1 myslelajsem ze neni problem kdyz vam psa na veterine nechaji dokud nebudete mit moznost si pro nej prijet… aletak je to kazdyho vec ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.12.12 17:00
@Luciet2 píše:
@sad 1 myslelajsem ze neni problem kdyz vam psa na veterine nechaji dokud nebudete mit moznost si pro nej prijet… aletak je to kazdyho vec ze jo…

jj, díky. Jde všechno, ale ne každý to psychicky zvládne…kopat někde psíkovi hrobek, ještě k tomu pár dní před porodem…Přesně jak píšeš, každého věc. Jsem ráda, že to tak bereš. :mavam: :mavam: :mavam:
Téma opouštím, nejsem zvědavá na to, aby mě tady soudil někdo, kdo nebyl ve stejné situaci jako já. Co člověku pomáhá se vyrovnat se ztrátou pejska, je hlavně pocit, že pro něj udělal to, co bylo v jeho silách. Pak tady přijde nějaký rýpal, který tvrdí, že on by to nikdy neudělal, že je prostě lepší…nu dobrá. Mějte se hezky. Ahoj všem :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2196
16.12.12 17:17

@sad 1 no to ja bych ji ani mrtvou nemohla videt a kopat hrob bych taky nesla proto te jel dlat samozrejme muj tata pokud takova moznost neni chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.12.12 17:39
@Luciet2 píše:
@sad 1 no to ja bych ji ani mrtvou nemohla videt a kopat hrob bych taky nesla proto te jel dlat samozrejme muj tata pokud takova moznost neni chapu

Díky za pochopení. My jsme to nedokázali ani jeden. Málem jsme se tam zhroutili, byli jsme do poslední chvíle s ním, než zaúčinkovala injekce…jak usnul, prostě to nešlo, museli jsme jet…nikdo by za nás hrobek nekopal, a my bysme to ani nedokázali. Ani nevím kde…Už je to rpyč, nechci si už tohle vybavovat, jsem ráda, že už je to za mnou.

• Citovat
  • Upravit
2196
16.12.12 17:59

@sad 1 v tomto pripade tohle plne vhapu ja bych to taky nedokazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
16.12.12 18:17

Mojeho psa, jsem strčila manželovi do auta v neděli a jeli na ryby. V úterý mi volal. :(,že pes umřel a je už zakopán. Nemohl pochopit, proč se zlobím a já to nemohu rozchodit ještě dneska.Na štědrý den to bude pět měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný