Kendamil goat - z kozího mléka

15
8.11.21 23:06

Kendamil goat - z koziho mléka

Ahoj holky, mate někdo zkušenost s um kendamil goat? Musím dokrmovat a prý je kozi mléko více podobne tomu mateřskému. Malinka má ještě problém se zažíváním, má stolici jednou za 3 dny s příměsí hlenu. Je o dost dražší než kravské, ale jestli sním mate dobre zkušenosti, tak jdu do nej. Díky za názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
8.11.21 23:21

Moje mimco po tom melo prujem. To ale asi o nicem nevypovida. Prote musis zkouset, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.11.21 07:12

Opravdu je to tak, jak je psáno výše, ne každému miminku sedne vše a proto je potřeba vyzkoušet. Za mě osobně je ale Kendamil nejlepší, i když je dražší 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.12.21 20:39

Dobrý den všem! Zustalo nam po chlapce 5 krabiček koziho Kendamilu. Mužu prodat za 600 kč kus, pokud někdo potřebuje. Předam osobně v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.12.21 22:34

@KrisV1 Dobrý den, pokud je to “first milk goat” tak bych si mléko od Vás koupila. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.12.21 21:42

Já vyzkoušela 7mlék - vše po poradě s dr a malymu třeba kendamil nesedl, ucpal ho a zvracel po něm obloukem, zkoušeli jsme i baby bio kozi a to samý - stávalo se nám to po plnotučných mlících 😕 ale každý mimi je jiný a musí se zkoušet, znám spousta děti který jsou s nim naprosto v pohodě… 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová