Keramické korunky – kolik stojí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
16.12.10 16:09

ano, dá se to 8-)
možná jedinej rozdíl - neukousneš jimi nit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.12.10 16:52

fajn diky,budu moci se zakousnout do jablka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.12.10 22:36

s korunkami na předních zubech bych to zahryzávání raději moc nepřeháněla ;-) jablko něžně, takovou mrkev radši vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tleska
21.1.11 21:52

Zubní korunka

Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o radu. Mám tři šedé mrtvé zuby na hoře 4,5,6 pouze na jedné straně. Šedé je mám asi z těch obrovských blomb co tam mám. Doktorka mi doporučila korunky, protože sem jí říkala, že se mi nelíbí jak je mám šedé. Chtěla jsem to něčím jen přetřít ale prý to nejde. Z toho co čtu na netu však nemám vůbec dobrý pocit, mnoho lidí si stěžuje na bolesti cenu apod. Nevím, zda je nemám nechat raději šedé ale svoje. Jeden zub mi teď ještě praskl, skrz tu velkou blombu. Chtěla bych je mít hezké ale v rámci opravdu velkého strachu ze zubařů nechci chodit na opravy co rok. děkuji mnohokrát za odpověď a přeji hodně štěstí a zdraví jak Vám tak Vašemu děťátku. Tereza

• Citovat
  • Upravit
4257
21.1.11 21:57

ahoj,
ted v září jsem za korunku na 6 dole platila 3500 Kč. Nebolí mě to,nevadí mi - jsem ráda,že ji mám - stará plomba se mi pořád drolila,ulamovala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.1.11 22:09

První korunku mám už alespoň 10 let-je pravda,že mám ze zubaře šílený strach a když jsem slyšela,že by to šlo vyřešit pouze korunkou,tak mě bylo opravdu zle. :-(
Broušení a příprava zubu je s injekcí-tzn. naprosto to nebolí,jen to trvá docela dlouho,takže jsem trpěla v křesle psychicky.Nasazení korunky na mrtvý zub nebolí-mám ozkoušeno s další korunkou,na živý zub jsem si nechala dát injekci.
Cena je sice 3500,–,tudíž ne moc příjemná,ale zase než být bez zubu,tak to radši volím korunku.
Nebolí a žádné potíže jsem nikdy neměla-mám už tři.
:-(
Nyní jsem slyšela,že když je keramická špatně provedená,tak se může prošoupat až na ten kov-ale nevím,jak se to potom řeší.Třeba tu má někdo zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
21.1.11 22:19

já jsem si ji vykousla na karamelce - ale dr. mi ji znova zdarma přilepila a karamelek už se ani nedotknu!!!A já je tak ráda! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tleska
21.1.11 22:49

Jé tak to uvidím, konečně něco pozitivnějšího. Chtěla bych se prosím ještě zeptat, zda je pravda, že do 4 zubu hradí keramickou korunku zdravotní pojišťovna. Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
36544
21.1.11 23:19

ja v HK u zubarky platim 1.000,– za jeden zoubek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.1.11 23:29

Monny-a ty máš korunky?Nebo myslíš bílé plomby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.1.11 23:30

Řekla bych,že pojišťovna je bude hradit maxilálně dětem do 18-ti let,tak jako bílé plomby.Ale určitě ne dospělákům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.1.11 08:11

jednu korunku, a tri bile plomby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
22.1.11 08:29

V Plzni jsem sháněla teď zubaře a nesehnala. Začala jsem chodit k MUDR. Chvalové do Rokycan, ale bere jen přistěhovalce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.11 10:20

Ahoj a ke komu chodíš v HK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.8.11 21:25

Hezký večer,dnes jsem byla na přípravě na tři korunky a musím říct,že jsem vyloženě zklamaná…už jen ty náhradní mi jsou velké a nesedí mi,nemají téměř žádnou strukturu zubů,na skus to vadí.Říkala jsem to zubařce,ale ta mi tvrdila,že je vše o.k.Doufám,že ty keramické nebudou to samé,protože to pak nevím,co s tím budu dělat.To se dělalo tolik otisků-vůbec nechápu,kde se stala chyba.Dá se s tím pak ještě „něco“ dělat?Je fakt,že to nestojí „pír“ korun a člověk to nemá na rok a chce také vypadat…můžete mi prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.