Vyšel někomu z vás KET hned napoprvé?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
11.11.07 19:55

Já jdu v sobotu 17.11. na UZ a pokud budu ovulovat,tak jdu na KET.Ale stalo se mi,že jsem měla i anovulační cykly,takže nic není jisté.
Karolinko,a to ti embrijka zamrazily 3 najednou?já tomu moc nerozumim,já měla oplodněno 10 oocytů, všechny se vyvíjely, tak dvě mi vrátily a osm jich po dvou zamrazily.
Už jsem tu jednou psala,že nejraději bych šla na nové IVF,tam jsou větší šance.U těch mražených je menší pravděpodobnost.Ale zase je tam nemůžu nechat.
Karolínko,kolik ti je?A můžu se zeptat,do kterého centa chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.11.07 19:55

Já jdu v sobotu 17.11. na UZ a pokud budu ovulovat,tak jdu na KET.Ale stalo se mi,že jsem měla i anovulační cykly,takže nic není jisté.
Karolinko,a to ti embrijka zamrazily 3 najednou?já tomu moc nerozumim,já měla oplodněno 10 oocytů, všechny se vyvíjely, tak dvě mi vrátily a osm jich po dvou zamrazily.
Už jsem tu jednou psala,že nejraději bych šla na nové IVF,tam jsou větší šance.U těch mražených je menší pravděpodobnost.Ale zase je tam nemůžu nechat.
Karolínko,kolik ti je?A můžu se zeptat,do kterého centa chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.11.07 19:56

Karolínko,kolik ti je?A můžu se zeptat,do kterého centa chodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.11.07 20:01

Ježiši,ono se mi to poslalo třikrát,nějak mi to tu blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.07 14:43

Ahojky, to neva, že je to třikrát. Je mi 31. Proč mi je zamrazily najednou to nevim. Chodim do ISCARE. A mám takový podezdření, že mi je tam dali pozdě, mám zkrácený mensruační cyklus a ovulace mi začíná již desátý den, můj gynekolog mi říkal, že už desátý den jsem připravená na otěhotnění, třináctý den už jsem na vrcholu a embrijka mi zavedli 17 den. Když jsem říkala, že se mi zdám že je to pozdě, tak na mě ten doktor koukal jako na blázna.Nevim jméno toho doktora, ale mluvil jak rusák nebo jiná národnost. Až půjdu příště, tak řeknu, že k němu nechci, musim si zjistit jak se jmenoval, ale vůbec mu nevěřim. Kam chodíš ty?Jestli tě to čeká, tak ti moc přeju, aby to vyšlo, ten datum se ti blíží, viď?Dej vědět, co ti řeknou na UZV.Pa Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.11.07 14:30

Ahoj holčiny,
jsem po KET a na:,–(ili mi před KETem Duphaston a Estrofem. Brala jste ho některá před KETem? A jaké má mít účinky? Jde mi o to, jestli můžou mít tyhle prášky vliv na případnou MS - jestli ji můžou oddálit nebo tak něco… A ještě se chci zeptat, kolikátý den po KET jste dostali MS? Po ET je prý kritický 8.den (u mě se to teda potvrdilo) tak jestli něco takovýho je i u KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.07 00:43

Ahoj Valisek 007 ja jsemn to po Ket dostla po týdnu zmeěkané MS, je to hnus, diufám, že ti to vyje. Já brala utrogestatn a po týdnu nic, až když jsem hi vysdila, tak to přišlo, pa a držim pěstí Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
31.10.10 10:31

CHtěla bych se zeptata

:lol: Dobrý den já jsme po 2 neúspěšných iVF a ted 5 den po ketu , jak poznám jestli je všechno v pořádku Děkuji Verča

• Citovat
  • Upravit
23
7.11.10 15:53

otěhotnění neplodnost

ahojte mužete mi někdo poradit z byvalym přitelem je¨sem nemohla otěhotnět,,duvod měla jsem obrácenou dělohu pak jsme se i rozešly tak jsme to nejak neřešily,,Nyni mam nového příitele a snažime s e o mimčo mužete mi někdo poradit jestli je šance,?děkuijiii Jitka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
31.3.14 14:14

.

Příspěvek upraven 12.09.14 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
31.3.14 14:34

@Niiika88 Záleží asi na praxi CARu, v některých věcech se liší. Většinou se ale KET plánuje dopředu. Takže spíše ti zítra řeknou termín a embryjka rozmrazí buď den před KETem nebo v den KETu. Pokud den předem, ještě sledují, zda se embryjka dále vyvíjí a má cenu KET opravdu dělat. Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.11.17 18:36

Mám dotaz holky

Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem po operaci tenkého střeva a nemám oba vejcovody. Chodím na umělé odplozeni… měla jsem Ms 1.11. a mám jít na Ket 22.11 středa to už mám po plodných dnech. Bojim se že už je později? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
17.11.17 18:54

@Kytyna Záleží na tom, kolika denní embryo budou vkládat, ale vždycky je to den ovulace+počet dní kultivace :) třeba já měla KET 19 DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.11.17 19:55

Pokud máš nasazený utrogestan a další hormony, je to jedno. A věř doktorům, určitě ví, co dělají :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6
17.11.17 20:09

Ano od neděle mám Utrogestan 1-0-2 mám brát a dneska jsem ještě dostala inekce do bříška… Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí