KET březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
20.3.25 08:46
@Paní Píďová píše: Více

To mě mrzí, ale naděje umírá poslední :hug: chápu ale, že zkušenost a testy ostatních holek tady mluví ve tvůj neprospěch… alw uvidíš.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.3.25 09:06

@Paní Píďová je mi to líto. Chápu jak se cítíš. Máte ještě mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.25 09:16

@Sabi712 tak si mě inspirovala a to sem říkala že začnu nejdříve zítra. Ja ET 14.3. A proti tobě jsem teda lovec duchu ale asi taky mam :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.3.25 09:47
@zabka93 píše: Více

No přesně tak, jsem klidnější trošku ale asi jen pro dnešek zatím, dokud nepovedu dítě do školky, tak tomu asi neuvěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.3.25 09:50
@Dannna88 píše: Více

Přesně tohle bych tam dneska čekala😅 moc nám všem přeju sílející čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.25 10:51

Tak já 14 dní po KET jednoho 5denniho embrya mám hcg 1.800 IU/I. Tak snad tam nejsou dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.3.25 10:54

@Sabi712
Neuvěřitelný 8o gratulace, držím pěsti. Já chci vydržet do soboty, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.3.25 11:12
@Kyticka 123 píše: Více

Nooo. to mi přijde jako vysoká hodnota… :lol: Ikdyž psala jsi, že máš ti denní viď? Tak uvidís, já jsem teda zvědavá… kdy jdeš na první UTZ? Jinak potichoučku gratulujii :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.3.25 11:40

Ahoj holky… Mám velkou radost ze všech co už našly ducha nebo čárku…a držím palce všem, které ještě čekají…
Já se pomalu blížím ke kontrole, která bude v pondělí..
Dnes jsem se rozhodla pro Digi test, a výsledek takto..
Dost mě bolí břicho, nepamatuji si, že by to bylo v prvním tehu takový, takže pokaždý kdyz jdu na toaletu trepu se strachy.. Ale snad to bude dobrý…
Fakt už bych ráda věděla jestli je jedno nebo dvě… Nevíte některá kdy už to jde poznat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.3.25 11:48

@Evka39 to je bozi, :dance: gratuluji a teda jak to poznat to netuším podle mě krom utz ti muže říct hodnoty z krve ale jestli to člověk muže pocítit i jinak takto brzy to těžko říct…. ale z toho clearblue testu mám radost…☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.3.25 12:05
@zabka93 píše: Více

No spíš mi jde o to, kdy to pozná na utz… Může už v pondělí?? To bych měla být dle kalkulačky 4+5..❤️
Vím, je to malicherné.. ale z těch dvojek mám trochu hrůzu…🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.3.25 12:10

@Evka39 jo tak, hele, jako obecně se chodí na utz až kolem 6tt kde jsou schopni ti už i kolikrát potvrdit srdeční aktivitu, takže na utz urcite něco půjde vidět…takže jestli je tam jedno nebo dvě by podle mě teoreticky taky měli poznat 💁‍♀️ 😀 a malicherný to rozhodne není ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.3.25 12:30

Dobrý den přeji. Tak se jdu k vám taky přidat :) sice už vím, že KET nedopadl, ale další chceme jít v dalším cyklu. KET jsem měla 7.3. TT jsem si dělala od 6 dne a následně každý den až do neděle. 6 den jsem tam viděla náznak // ale manžel to tam neviděl. :nevim: No a potom už jen bílo. :(
Jinak už jedno dítě (3roky) po 6,5 letech neúspěšných ivf máme z Ketu. No a ještě máme posledního mrazáku.

Jinak všem, těhotným gratuluji :srdce:
A nám, kterým to nevyšlo, tak přeji hodně štěstí a sil do dalších ET, KET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.3.25 12:53

@snažilka28
Držím pěsti a přeji hodně štěstí a nervů do dalšího snažení… :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.25 14:40

@zabka93 na utz jdu za 14 dní. Tak uvidíme :) kdyby všechno vyšlo, bylo by to nádherný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.