Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám ket ve stimulovaném cyklu, takže krvácet nezačnu dokud nevysadím léky, takže tím se řídit nemůžu.
Ono je asi fakt lepší netestovat a nenervovat se a držet si tu naději déle.
@vbera já toho mám taky dost, prej jak důchodce…a ten utrouš už bereš nebo až po KET? já jen porovnávám aby u mě na něco nezapoměli ![]()
@Kačudis a co mas ty, ze mas 400 j.? To bude asi jiny pripravek. Tenhle je snad jen na predpis…
@Líba1234 aha, ja jedu v prirozenem… tak to se omlouvam, ale stejne je na test z moci brzy. Kdy mas testovat nebo jit na krev podle CAR?
@damasusan píše:
@vbera jak uzivas tu listovku? A jakou mas acidum folikum nebo jak se to jmenuje…?
Mám acidum folikum 1 x denně, myslím 10 mg, ale nejsem si jistá.
@damasusan Na krev budu volat až v pondělí mám dodržet po 14dnech tt a pak krev
@Quinka aha, no tak to uz je ale za par. Vydrz! Moc drzim palce!
@Kačudis píše:
@vbera já toho mám taky dost, prej jak důchodce…a ten utrouš už bereš nebo až po KET? já jen porovnávám aby u mě na něco nezapoměli
Já jsem včera začala - mám 3×1 Estrofem, 1×1 listovku a 14. 2. UZ. Utroš zatím ne.
@vbera jo tak to mas totez co ja. Tak budu taky brat jednu denne. A kontryhel pijes?
Ahoj holky, vkládám dnešní aktualizaci. Ještě nějaké novinky?
@vbera tak to beru stejně…akorát ještě mám prednison…akorát ted čekám ještě na tu mrchu až dorazí ![]()
@damasusan Nepiju. Ještě beru 1×1 těhotenské vitamíny (GS mamavit). Ty už beru několik měsíců.
@vbera dik za tabulku. Mrazacci jsou u m e v tuto chvili 4, ale nevim, jak to tam pises… lo ket zbydou 3 nebo 2, podle toho, jak se poari to jedno rozmrazit. Transferovat chci jen jedno, snad vyberou to nejlepsi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.