Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pridavam udaje do statistiky
je mi 31, deti nemáme. Mam nizkou sliznici a opravdu trosicku zvysene protilátky. Jinak jsem s manželem uplne zdraví
11/2013 prvni IVF, z 19 vajíček zbylo 5 ok, kvuli OHSS zavedena 1 blastocysta (2×2 do mrazaku). Po 10 dnech jsem zacala spinit, TT negativní. Sla jsem k doktorovi, aby mi udelal krev.test (nechtěla jsem se zbytecne cpát tou hromadou léků). Byl negativní. 30.1.2014 prvni KET, transferovany 2 blastocysty ![]()
Co beru:
Utrogestan - 2-2-2
Estrimax - 2-2-2
Prednison 5 - 1/2 denne
Clexane 0,2 ml denne
Estrahexal 50 - 2 naplasti á 3 dny
listovku 1000 ųg denne
Drzim vsem, co cekaji na vysledek, moc palce a doufam, ze nebudou pokracovat v neuspesnem trendu, ktery jsem tu zapocala… Drzte se!
Po kolika dnech testujete? Ja budu zitra 10.den a uz bych to nejradši zkusila. V doporuceni od dr. je az po 3 týdnech
minule jsem to nějak tusila, ze to nevyšlo. Ale ted porad doufam ![]()
@damasusan na krev az po 3 týdnech. Pokud bude TT pozitivni. Pokud negativní, tak vysadit léky a objednat se na konzultaci ![]()
@allmeyo Ještě jednoho máme, ale u nás na klinice to je takto nastavené…chtějí dvě proběhlé MS, aby se tělo trochu zregenerovalo a odpočinulo po té gardě hormonů. Možná doktora umluvím na dva měsíce, ale můj muž by byl taky radši, kdybych si od toho trochu odpočinula…
Holky, co maji blastocysty zkouseji nekterw testovat uz kolem 7. dne a 10. den uz vetsinou vysledek vidi… U nas v CAR rikaji test z moci po 14 dnech od KET (den transferu se nepocit) a z krve je jasno uz 10. den po transferu… V mem pripade slo o 3denni embryo, bohuzel 1. pokus nevysel…
@83eve Takze, jestli mas nutkani to zkusit, tak by to asi uz slo… ale abys nebyla zklamana… Ja si predsevzala, ze tentokrat testit ne udu a pujdu 11.den na krev…Jo zalomnely jsem, ze zalezi, jestli jsi nemela pregnyl…
@83eve týdny jsou zbytečně dlouho a pokud máš blastocystu, tak 10. den po KETu je těhotenství z krve již prokazatelné. Já šla na krev 11. den a jasně negativní.
@83eve Ahoj, já byla na transferu taky 30.1., taky dvě blastocysty a test mám negativní. Ve čtvrtek jedu do CARu domlouvat další IVF.
V pondeli (11.den) jdu do caru pro leky. Tak asi zkusim premluvit, at mi naberou krev… a zkusim teda zitra TT. Cetla jsem tu v disdiskusích, ze i po 14 dnech TT negativní. Ale z krve pozitivní. Ach jooo
to je peklo
Příspěvek upraven 08.02.14 v 10:23
@83eve To bude urco fajn, budes vedet, na cem jsi… Jestli teda s tim nebudou mit problem. U nas, kdyz jsem zacala krvacet, mi sami rekli, ze muzu prijit na krev 10. den po KET, a to neresili, jak stare mam embryo…
@Líba1234 Neni u tebe na vysledek jeste moc brzy? Vzdyt jsi dnes 9. den, jestli dobre pocitam, to je brzy i na krev…
@ii-ivuska odpočinout si od hormonů určitě není špatný nápad já už jich mám taky až po krk a o nabraných kilech ani nemluvím
no jo ale když bez hormonů to zase nejde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.