KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
8.2.14 14:12

@Líba1234 jak uz jsem psala vyse, pokazde to muze byt jine, zkus jeste chvili pockat, mozna to bude pripad jako mujnprvni, tj.ze pozitivni test jsem mela az po 14 dnech, z krve jsem to jiz vedela, ze jsem tehu, protoze s tim brichem jsem byla v nemocnici, nevedelimproc se ta tekutina zadrzuje v tele, a ze zacatku i krev asi po 8 dnech byla negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.14 14:18

@83eve budu testovat az v pondeli anebo utery. Mne dr.po transferu rekl, ze asi budu krvacet kdyz se to nezadari (asi ze jsem z prirozeneho cyklu nebo co). U prvniho tehu jsem citila v podbrisku takove divne pocity, a po ET se mi zacala zadrzovat voda, takze jsem mela silene bolesti bricha az jsem skoncila na pohotovosti. Ted jsou priznaky jen ty bolesti v podbrisku, 3 dny jsem mela nafoukly bricho, obcas me boli vajecniky, a obcas vubec nic necitim. Je to divne, a hlavne 1 den mam pocit pozitivni, jiny zase negativni, ze se nepovedlo. Merim si akorat bazalni teplotu, a ta se drzi 37, 2 - 37, 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:16

Ahoj holky tak jsem zpět z dovolené a koukejte :dance: :dance: :dance:
11 den po KET. Ten vrchní je 8 dní po KET

Co je tu nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 16:26

@Tonyax
Ahoj :mavam:, moc gratuluji :potlesk:. Doufám, že se k tobě přidám :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:27

@Hello Kitty75 děkuju :hug: :mavam: určitě :kytka: :kytka: Jak si daleko? Kdy plánuješ test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:32
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
Tam je hezky, pocházím odtamtud :-). Nechystáš se lyžovat, že ne?
Užijte si to tam :mavam:.

nelyžovala jsem, jen se flákala a kupodivu to uteklo :)

@vbera píše:
@Líba1234 Já jsem taky testla a taky houbeles :cert:. Dneska jdu na krev, tak mi držte palečky.
@Líba1234 píše:
@Tonyax @ii-ivuska Tak já jsem netrpělivá kravka, dneska jsem testla a houbeles.

holky to mě moc mrzí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:43
@Donýsek píše:
@vbera Je mi to líto :( ale musím Ti říct, že v tom bohužel nejsi sama :,(
My dnes byli na krvi a bohužel také negativní.. takže my máme poslední šanci na příštím KETu. Máme posledního mrazáčka a pak už nic (a nebo jít znovu do darovaných vajíček, ale na to teď bohužel nemáme).. :pocitac:

to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: :hug: Drž se, budeme věřit tomu poslednímu mražáčkovi. Bude to bojovník :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:45
@allmeyo píše:
Ahoj holky tak se přidávám k těm co mají test z krve negativní :zed:

jejda další smutná zpráva :(, to bylo nějaký smolný období. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:54

@Kačudis to mě mrzí, že se to odsunulo, ale bereš to pozitivně. Aspoň si užiješ hory :pankac: :pankac:

@damasusan píše:
@vbera KET naplanovan na 13. 2. presne mesic po tom prvnim neuspesnem… Holky jak uzivate tu listovku predepsanou z CAR? Zapomnela jsem se zeptat… a kontryhel pijete az do pichnuti Ovitrelle nebo Pregnylu, nebo uz ne?

super :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 17:17

@Tonyax Jeee konecne nekdo prolomi tu smulu :hug: Budeme muset vsichni povinne do Jeseniku na dovcu… Moc gratuluju a preju Ti to ze srdce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.2.14 17:18
@ii-ivuska píše:
Tak definitivně nic…krev negativ. :( Další pokus za 3 měsíce…
@vbera takže můžeš upravit tabulku…

to mě moc mrzí :,( jsme na tom stejně.. pouze jeden mražáček.. držím pěstičky do příštího KETu, aby nám to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.2.14 17:19

@Tonyax Velká gratulace :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996

@Tonyax Snad i muj 2. KET bude uspesny, jako ten tvuj… kdyz toho mame tolik spolecneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Tonyax
Byla jsem v úterý, takže moc daleko ještě nejsem. Testovat se bude asi příští víkend… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
8.2.14 17:29

@Tonyax také moc moc gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.