KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7996
8.2.14 11:05

U toho leky rizeneho cyklu se pak lepe planuje KET, mozna proto jsou lepsi vysledky, ze je KET az v okamziku, kdy je sliznice dokonale pripravena. Tek moc drzim palce, aby to priste vyslo, nam vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 11:07

@allmeyo Ja mela prednison na astma a nedelal mi vubec dobre. Po par dnech me bolel cely clovek, nemohla jsem vubec chodit :-( byla jsem stastna, kdyz mi ho vysadili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 11:08

Na druhou stranu, kdyz pomuze k otehotneni, tak clovek vydrzi snad cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
8.2.14 11:12

@damasusan no mamka se sestrou ho berou a taky po něm pěkně nakynuli tak sem s tím počítala, ale že až tak naberu sem teda netušila :zed: mě teda zatím k otěhotnění nepomoh jen k nabraným kilům..je teda fakt, že 2 IVF a teprve to byl první pokus doufám, že příští bude uspěšný jinak nevím co pak s těma kilama budu dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
8.2.14 11:27

@damasusan Přesně tak, důležitý je výsledek. :palec: Tím, že nemívám ovulaci, tak se ani nevytvoří žluté tělísko, takže jinou možnost než hormony nemám. :( Ale přesně jak píšeš, důležitý je výsledek, tak doufám, že poslední mrazáček se už chytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
8.2.14 11:31

@allmeyo Proto chci i do té detoxikace, protože nabraná kila + potom těhotenství…to je šílená zátěž na tělo a klouby. A navíc obezita i snižuje schopnost otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.14 11:48

@ii-ivuska jeee, tak to me mrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.14 11:58

@allmeyo No tak o tom prednisonu jsem slysela, ze se pribira, ale po delsi dobe…jakmdlouho ho berete? Mne nasadili pul tablety prednisonu 1× denne az po ket, pred tim jsem brala jen utrogestan 1-0-1… Ale i tak vim, ze to vse je pekne svinstvo, ten prednison dokonce je synteticky, co jsem cetla v pribalovem letaku - hruza cim se to cpeme dobrovolne, ale co jinak, vytrpet se to musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
8.2.14 12:01

@Skarfi no já už ho beru od července 1 tabletu denně :zed: hrůza běs :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.14 12:02

Jinak, dnes jsem 12 den, pocit pozitivni (vcera naopak negativni), testovat nechci, bojim se toho, a hlavne napsali mi do zpravy, ze testit mam az 12. V pondeli a utery test byl negativni, pak jsem to nezkousela, mrcha zatim nedorazila, tak nadeje jeste zbyva. A hlavne si vzpominam, ze u prvniho tehu mi test ukazoval pozitivni vysledky az po 14 dnech, ale mela jsem jine potize, zadrzovani vody v brichu, vypadala jsem jak v 9 mesici pred porodem, pak se to vztrebalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.14 12:03

@allmeyo no tak to chapu a nedivim se, ale pak to schodis, neboj, hlavne aby se zadarilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.2.14 12:06

@Skarfi tak to si mi udelala radost, ze pozitivni az po 14 dnech. Ja budu v pondeli 11.den, tak zkusim. Budes ted nekdy testovat? Hlavu vzhuru!!! A drzim pesti, ze nam to vyjde!!! :potlesk:
Mas nejake priznaky? A mela si nejake u prvniho tehu?

Příspěvek upraven 08.02.14 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 12:07

@ii-ivuska Urcite to vyjde, drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
8.2.14 12:09

@Skarfi @83eve holky tfuj tfuj at vám to výjde a všm kdo bude testovat taktéž :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.2.14 13:31

Holky, jste hodné, ale prostě když jsem byla těhotná, a že už jsem byla 4×, tak jsem pokaždé touto dobou těhotenský test měla dálnicový a měla jsem za sebou krátké zašpinění. Teď mám test totálně bílý a vnitřní pocit, že se to nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.