Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U toho leky rizeneho cyklu se pak lepe planuje KET, mozna proto jsou lepsi vysledky, ze je KET az v okamziku, kdy je sliznice dokonale pripravena. Tek moc drzim palce, aby to priste vyslo, nam vsem!
@allmeyo Ja mela prednison na astma a nedelal mi vubec dobre. Po par dnech me bolel cely clovek, nemohla jsem vubec chodit
byla jsem stastna, kdyz mi ho vysadili…
Na druhou stranu, kdyz pomuze k otehotneni, tak clovek vydrzi snad cokoli…
@damasusan no mamka se sestrou ho berou a taky po něm pěkně nakynuli tak sem s tím počítala, ale že až tak naberu sem teda netušila
mě teda zatím k otěhotnění nepomoh jen k nabraným kilům..je teda fakt, že 2 IVF a teprve to byl první pokus doufám, že příští bude uspěšný jinak nevím co pak s těma kilama budu dělat ![]()
@damasusan Přesně tak, důležitý je výsledek.
Tím, že nemívám ovulaci, tak se ani nevytvoří žluté tělísko, takže jinou možnost než hormony nemám.
Ale přesně jak píšeš, důležitý je výsledek, tak doufám, že poslední mrazáček se už chytne…
@allmeyo Proto chci i do té detoxikace, protože nabraná kila + potom těhotenství…to je šílená zátěž na tělo a klouby. A navíc obezita i snižuje schopnost otěhotnět.
@allmeyo No tak o tom prednisonu jsem slysela, ze se pribira, ale po delsi dobe…jakmdlouho ho berete? Mne nasadili pul tablety prednisonu 1× denne az po ket, pred tim jsem brala jen utrogestan 1-0-1… Ale i tak vim, ze to vse je pekne svinstvo, ten prednison dokonce je synteticky, co jsem cetla v pribalovem letaku - hruza cim se to cpeme dobrovolne, ale co jinak, vytrpet se to musi.
@Skarfi no já už ho beru od července 1 tabletu denně
hrůza běs ![]()
Jinak, dnes jsem 12 den, pocit pozitivni (vcera naopak negativni), testovat nechci, bojim se toho, a hlavne napsali mi do zpravy, ze testit mam az 12. V pondeli a utery test byl negativni, pak jsem to nezkousela, mrcha zatim nedorazila, tak nadeje jeste zbyva. A hlavne si vzpominam, ze u prvniho tehu mi test ukazoval pozitivni vysledky az po 14 dnech, ale mela jsem jine potize, zadrzovani vody v brichu, vypadala jsem jak v 9 mesici pred porodem, pak se to vztrebalo…
@allmeyo no tak to chapu a nedivim se, ale pak to schodis, neboj, hlavne aby se zadarilo…
@Skarfi tak to si mi udelala radost, ze pozitivni az po 14 dnech. Ja budu v pondeli 11.den, tak zkusim. Budes ted nekdy testovat? Hlavu vzhuru!!! A drzim pesti, ze nam to vyjde!!! ![]()
Mas nejake priznaky? A mela si nejake u prvniho tehu?
Příspěvek upraven 08.02.14 v 12:07
Holky, jste hodné, ale prostě když jsem byla těhotná, a že už jsem byla 4×, tak jsem pokaždé touto dobou těhotenský test měla dálnicový a měla jsem za sebou krátké zašpinění. Teď mám test totálně bílý a vnitřní pocit, že se to nepovedlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.