Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hello Kitty75 dobry napad… u nas tim vsichni zijou a kdyz to poprve nevyslo, hned se ptali kdy bude druhy pokus. Taky ted nechci, aby k nam nekdo chodil na navstevy (coz je u nas nezvyk) abych nebyla nemocna. Prednison snizuje imunitu, to je pak kdejakej virus problem. No proste se to tezko ukryva ![]()
@Tonyax ja beru estrimax 2-2-2 a jeste lepim Estrahexal 2 naplasti jednou za 3 dny
Ahojky holky, tak místo včerejšího testování dorazilo špinění a dnes už klasická MS, sice slabší, ale ano dorazila. Ráno jsem pro jistotu udělala test je negativní. Zítra budu volat na kliniku abych se poradila co s lékama co beru a hlavně aby mi udělali odběry z krve. Jinak jsem se chtěla zeptat holky co vám to nevyšlo, dělali vám po neúspěchu nějaké vyšetření??? Mě pořád všichni říkají že jsem zdravá, ale proč to teda už podruhé neklaplo??? ![]()
@Tonyax Byl to můj první KET v listopadu jsem podstoupila první IVF-ET
@Quinka To mě mrzí. Věřila jsem tomu, že tu smůlu už Tonyax prolomila.
@Quinka To jsme na tom na chlup stejně…na konci října první IVF a teď první KET, oboje neúspěšné. V úterý jdeme na konzultaci dalšího postupu, tak jsem zvědavá…máme už jenom jednoho mrazáčka… ![]()
@Quinka tak to me mrzi, ale asi se pridam k vam, testovat jsem chtela az zitra, ale dnes jsem zacala spinit (a to bych normalne mela mit ms), takze cekam ze zitra dorazi normalni MS. Manzel tomu nejak nechce verit, mel dobry pocit, ja jsem tomu tentokrat moc nedavala. Zitra budu volat dr a poradit se na dalsim postupu, mam uz jen 1 mrazacka, protoze tentokrat rozmrazili 2, ty byly spatne, pak 3 - 2 transferovali a jednoho dali nazpet zamrazit, pry je v pohode, protoze ho jeste kultivovali, ale bojim aby to 2 rozmrazeni prezilo. Dalsim cekatelkam preju jen same dobre zpravy a //.
@ii-ivuska Tak dnes jsem volala na kliniku a v 9:15hod jdeme na konzultaci k Dr. Sestřička mi řekla že léky už brát nemám a že se opravdu dostavila MS. S manželem jsme o tom mluvili a chceme měsíc pauzu potřebuji vše nějak vstřebat a potom můžeme jít dál. Hned na začátku března jedeme na dovolenou tak snad to pomůže. my máme ještě 2 mrazáčky, ale já jsem teď bez práce a nevím zda si nemám radši najít práci a pak zase někdy skočit na miminko… ![]()
@Skarfi Ještě není nic ztraceno, můžeš i špinit a i krvácet a přesto se může jednat o těhotenství. Naděje umírá poslední. Takže buď v klidu a uvidíš že to dopadne dobře…Držím palečky… ![]()
Ahoj holky, tak jsem Vás dočetla. Všem se // gratuluji
a nám ostatním, kterým to teď nevyšlo hodně síly do dalšího boje
.
Ahojte holky. Tak dnes 11.den a TT negativní
jedu za chvili na kliniku, mam si tam vyzvednout leky, tak je zkusim přemluvit at mi naberou krev. Myslim, ze je to ale jasny
mame taky 2 mrazacky, ale nejak nemam silu pokračovat. Asi premluvim manzela na nejaky prodlouženy vikend mimo vsechny tyhle starosti. Ach jooo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.