Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Skarfi ty pocity jsou u me taky jak na houpacce, stejne jako nalady… ale cemu se divit s tou davkou hormonu. Manzel ma se mnou bozskou trpelivost ![]()
Me od druheho dne po ket boli prsa, uplne silene. Ale jinak nic. Jen obcas v podbrisku, kdyz dlouho neco delam. Vetsinu casu ale dodrzuji klidovy rezim… Po prvnim et jsou uz v techto dnech zacala spinit, tak zatim klepu, ze tentokrat nic. Ale priznaky na sobe vubec zadne nepozoruji ![]()
@damasusan píše:
@Tonyax Jeee konecne nekdo prolomi tu smuluBudeme muset vsichni povinne do Jeseniku na dovcu… Moc gratuluju a preju Ti to ze srdce!
@lissa
děkuju. Co ty? Něco nového? ![]()
@83eve píše:
@Skarfi ty pocity jsou u me taky jak na houpacce, stejne jako nalady… ale cemu se divit s tou davkou hormonu. Manzel ma se mnou bozskou trpelivost
Me od druheho dne po ket boli prsa, uplne silene. Ale jinak nic. Jen obcas v podbrisku, kdyz dlouho neco delam. Vetsinu casu ale dodrzuji klidovy rezim… Po prvnim et jsou uz v techto dnech zacala spinit, tak zatim klepu, ze tentokrat nic. Ale priznaky na sobe vubec zadne nepozoruji
měla jsem to úplně stejně ![]()
@Tonyax
Mě bolí taky, ale přijde mi, že už je to od minulého týdne od Pregnylu…
@Hello Kitty75 já jsem pregnyl neměla, ale mě bolí před každou MS. Jen jednou nebolely, ale stejně nic.. ![]()
@ii-ivuska píše:
Tak definitivně nic…krev negativ.Další pokus za 3 měsíce…
@vbera takže můžeš upravit tabulku…
tak a dočteno ![]()
Jinak s tou úspěšností KETu, měla jsem zatím dva pokusy a oba se jak vypadá chytly. Jedno mimoděložně a druhé uvidíme..
U nás v centru říkají, že úspěšnost je srovnatelná s ET ![]()
Ja doufam, ze kdyz uz prezili to zamrazeni, tak prezijou vse
tak ti @Tonyax preju, at to tentokrat vyjde! Pregnyl jsem nemela, myslim, ze prsa me spis boli s estrogenu. Je divny, ze vubec na sobe nic nepozoruju. Kazdej se me furt pta, jak se citim a ja rikam normalne… netehotne ![]()
@83eve děkuju
Že by mohla bolet s estrogenu to mě nenapadlo
, taky jsem neměla pregnyl. Beru jen utrogestan, prednison a anopyrin a lepím Estrapatch.
Jinak se cítím taky naprosto netěhotně..
@Tonyax píše:
Ahoj holky tak jsem zpět z dovolené a koukejte![]()
![]()
11 den po KET. Ten vrchní je 8 dní po KETCo je tu nového?
Gratuluju. Tak doufám, že se nás pondělí několik přidá. Já zatím netestovala, ale myslím že zítra to už nevydržím ta nejistota je šílená.
@Drbna777 Vsem tfuj tfuj tfuj! Drzim palce, hned by se mi slo do dalsiho pokusu veseleji
@Drbna777 píše:
Gratuluju. Tak doufám, že se nás pondělí několik přidá. Já zatím netestovala, ale myslím že zítra to už nevydržím ta nejistota je šílená.
to mi povídej. ![]()
@83eve
To my jsme to tentokrát nikomu neřekli, aby se mě nikdo neptal
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.