Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.7.20 07:08

Holky já už se pomalu s tou glykémii a inzulínem smiřuji. Uz začínám mít pěkne hodnoty a to jsi ob den nejaky kousek sladkého dám 🙊teď máme v sobotu velkou narozeninovou párty tak to se obávám že se neudržim a to budou ranní hodnoty divoké. No snad vám to dobre dopadne. A pak ukazte fotečky 3D taky si to zkusím obvolat jestli mě někde ještě vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.7.20 12:10

Ahojik

Tak já jo: mám těhotenskou cukrovku na. lačno 8,5 až zítra se dozvím co dál. A dnes? Hodnoty leukocity 19 tak že nějaký zánět v krvi se po… jinak mi vubec nic nic není tak nechápu kde se to ve. mě bere. Zítra budu vědět víc. Ach jó :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
28.7.20 12:15

@Mekfi jejda 8,5 to je jako už docela hodně. To asi bude inzulin :( ale ja si pro něj taky zítra jdu tak v tom budeme spolu holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.7.20 12:47

@Mekfi Já to měla před více nez měsícem. Nakonec z toho byl zánět v pochvě. Také jsem nic necítila. Dostala jsem antibiotika a bylo. Pořád je něco, že? Já to teda musím zaklepat. Od té doby klid. Až na ten cukr se kterým teď valcim také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.20 16:21

@Mekfi tak to máš na inzulín protože na lačno je max hodnota 5.1 pak za 1hod po jídle je max 7.8 a 2 hod po jídle 6.7 No asi v tom jedem všechny ale než mít velké děti nebo aby se jim během porodu zlomila klíční kost atd tak radši ten inzulín.
Jinak zítra jedu na 3D/4D ultrazvuk už se těším ❤️️snad se malá pěkně ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.7.20 16:25

@ŠmoulikLucik To je pravda. Já vám svou hodnotu cukru napíšu ve čtvrtek. A také jsem se objednala na 4D ultrazvuk. Jdeme příští týden v úterý, ale až 18:30. Pry jim tam někdo odrekl. Tak napište jak to probíhá a vložte fotecky ať se pokochame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.7.20 10:18

Dnes v 1 jdu do porodnice vše se tam dozvím a dám vědět. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.7.20 10:19

Jinak nám to holky utíká co ja rodim už za 10 tydnú a Hugísek bude už. mezi námi :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 12:19

@Mekfi jejda jak jsi napsala 10 týdnů tak jsme si přepočítala svoje a já to mám za 13 týdnů a úplně se mě sevřel žaludek 😱 🙊 😂strašně moc rychle to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 12:20

Jinak @Mekfi ať ti to dobře dopadne 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
29.7.20 18:08

@ŠmoulikLucik ja jdu taky zítra na 3D/4D tak se taky těším :srdce: tak si pak pošleme fotky. A ja si jdu asi zítra pro inzulin, dneska jsem to nestihla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 22:11

@Petula24 já byla dneska na 3D ale úplně marně, malá spala a vůbec se nam nechtěla ukázat doktorka stihla jednu fotku kde malá je přilepená na me břišní stěně a nosík tam má zmačkly jak bambulka🙊 jinak mám video kde nosík je normální ale trvá asi tak 30 vteřin, pak se otočila úplně zády, tak jsem si musela dát sladké (na inzulín 😬) aby se malá vzbudila a ta si pak dala nohu před obličej a rezignovala takže zkusím se objednat znova. Posilam naší přilepenou🤥 😂 👸 Tak doufám že tobě se malá pěkně ukáže :wink: a budeš mít pěknou fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
29.7.20 22:20

@ŠmoulikLucik jo chci si dát právě předtím aspoň zmrzlinu a nějaký bonbon ať je malá akční ať nespí :lol: tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
30.7.20 05:29

@ŠmoulikLucik Jé kočička nechce se fotit. :) Ale je roztomilá :srdce: :smiling_face_with3_hearts: tak aspoň to krátké video, že se na chvilku ukázala:). @Petula24 už se těším na tvou foto :)
Já jsem byla na těch testech v úterý a bylo mi po tom glukozovym sajrajtu, tak blbě na omdleni, že jsem si musela jít lehnout na lehátko. To jsem zvědavá, jak dopadnu. K doktorovi jdu příští úterý 4.8. Myslím, ale že to prehanim s přejídáním. Už mám 15kg nahoře 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
30.7.20 06:00

@ŠmoulikLucik Tak alespoň na chvíli, že se ukázala. Je to krásná princezna a má svou hlavu ☺️️ My jdeme příští týden v úterý. Ten náš když spí, tak ho nevzbudi ani celá bomboniera 😂 Já jdu dnes na ten opakovaný cukr, tak se klepu jaká bude hodnota. ☺️️ @Dara8215kg myslím ještě není tak moc. Ono záleží jaký je člověk před tím. Já měla 9 a teď tou stravou 3 zase zhubla. ☺️️ Ale je jedno kolik člověk při éře hlavně, že bude zdravé miminko ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.