Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DandátkoP
Ahoj, ja byla teda na prvnim ET minulou stredu. Dnes test a nic
pristi tyden ve stredu na krev, ale sanci tomu nedavam ![]()
Holky, napisu neco z me “historie”. Uz mam tedy nastesti jednu bajecnou 2,5 letou holcicku, takze ted se snažíme o druhe. Nicmene o dcerku jsme se snazili cca 3 roky - mezitim jsem mela dve mimodelozni tehu a tim prisla o oba vejcovody. Pak uz jina moznost nez umele nebyla. Mimco se nastesti podarilo na prvni dobrou - takze super. Nicmene ted se nedařilo…minuly rok - říjen, listopad 2 KETY neuspesne. A ted cekam-co bude…v patek tedy pididusik a dnes trosku lepsi-ale stale dusik…to cekani je mazec…
A jinak - kdyz jsem byla tehu prirozene - i kdyz mimo delohu - test jsem mela pozitivni az celkem za dlouho…takze každá nema druhou carku tak brzy a dle meho caru se i stava-ze jeste 13/14 den je test negativni - ale v krvi hcg muze byt…
@DandátkoP pětidenní. Mám ještě 4 mrazáčky, taky pětidenní, tak doufám, že tam bude mezi nimi šampion ![]()
Drzim pesticky, aby byl šampion hned ten prvni ![]()
Příspěvek upraven 07.02.21 v 09:20
@Antiel to uz by videt asi bylo no.
Ale urcite to vyjde s jednim, co jeste mate ![]()
Holky a co s vami delaji ty hormony? Jste v pohode? A jak se citite po transferu? Mne boli casto bricho…takove pichani a nekdy bolest podobna na menstruaci…a z hormonu jsem casto dost kaput a ospala.
@DandátkoP v to doufám. Je to první IVF, ale druhe dítko
ta se nám povedla přirozeně a bez problému. U mě potom problém neprůchodnost vejcovodů, tak laparka a odebrali mě jeden vejcovod, druhy je taky špatny, ale nebylo ho třeba odebírat. Tak doufám v zázrak IVF ![]()
Holky, které byli na KET, bylo Vám 2 den po zavedení špatně na zvracení?