KET leden 2021

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
7.2.21 15:04

@kajako
Podle mě je pěkná, může ti pomaleji stoupat hcg v moči :nevim:
Zkus zase za dva dny a uvidíš zda zesílila 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.2.21 19:00

@Elesméra to je v poho, tady se to lehce ztratí ;-) příště to určitě vyjde, tobě držím palce, at se vše vyvíjí tak, jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.2.21 19:02

@Akulínek85 Děkuji, ano, sice ještě nedokážu na to přestat myslet, ale budu se teď věnovat jiným věcem, odpočine si tělo i mysl snad a před létem další pokus, snad už úspěšný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.2.21 19:26

Holky celkove si vsechny zasloužíte obdiv - jak to zvladate…ja si myslela-jak to bude v pohode-kdyz uz jedno ditko mame…a ted to snasim vsechno desne…navic jsem i vic nevrla na manzela 🙈 🙈 🙈 bych si nekdy sama sobe jednu placla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.2.21 08:14

Dobré ráno,
tak jsem to dnes dostala. Ve středu tedy půjdu na krev, ale už nečekám zázrak. Nevadí, jedeme dál :lol:
Jen se chci zeptat, vy co jste byly na neschopence. Když jste šly po druhé na KET, neschopenku vám nechali, nebo ukončili a pak po KET zase dali? Já nějakou pauzu nechci, máme 4 mrazáčky, tak bych ráda hned po MS, jak to půjde, šla na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.2.21 08:49

@Antiel priste to snad klapne 🍀 ale stejne je to vzdycky na prd-kdyz ma byt clovek zklamany…ja na neschopence nejsem-ale co jsem mluvila s ostatními holkami-tak mely neschopenku do odberu krve (respektive potvrzeni o netehu) - pak sly do prace a dalsi mesic znovu od ketu na neschopence…-ale taky mozna zalezi na caru-jak to delaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.2.21 09:06

@Antiel taky neschopenku nemam, ale bejva to do testu a pak normal chodis zas do dalsiho transferu. Je zbytecny bejt doma v tom mezicase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.2.21 12:29

@DandátkoP v praci taham tezke bedny, proto neschopenka, ale pokud bych mela byt 14 dni doma, pak 14 dni v praci atd… a takto by se to melo opakovat nez to vyjde, tak prichazim o dost penez, kdyz nemam odmakany cely mesic :roll:
Nehlede na to, ze mam strach, aby me nevyhodili, kdyz to takto budu stridat. Tak premyslim, jestli byt radeji v praci a bud to to vyjde nebo ne i presto, ze pujdu na KET, nebo byt doma, nebo si dat pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.2.21 12:42

@Antiel ja to chapu, ale nemyslim si, ze ti CAR vystavi neschopenku na celou dobu, protoze je nebude zajimat, ze se bojis, ze te vyhodi z prace. :nevim: ale treba se pletu :nevim:… kazdopadne je to asi na domluve i se zamestnavatelem, navic na krev se chodi az 14. den, ale ve vetsine pripadu uz z testu vidis mnohem driv, zda to vyslo nebo ne a je spis min holek, kterym se to ukaze az tak pozde az z moči. Ja to treba nadrizenymu rekla, co resime, aby to pochopil, protoze po doktorech jezdime skoro 3 roky a vymyslet si duvody proc zas nebudu uz byla blbost :roll: a vubec to nemyslim vuci tobe zle :) jen proste muj pohled na vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.2.21 12:58

Genetické vyšetření embryí

Ahoj holky, nechávaly jste si geneticky vyšetřit embrya? Navrhl vám to Car nebo jste to chtěly sami? Případně jde to dodělat na již zmražených embrií a máte s tím prosím někdo zkušenost? Děkuji všem 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.2.21 13:19

@DandátkoP no, uvidime co mi reknou ve stredu :) zeptam se primo v CAR, jak to chodi s neschopenkama a pak se podle toho zaridim. V praci to rict nechci. Ani rodina to nevi, jen ja a pritel. Proste to nejak dopadne, bud si k nam mimi cestu najde a nebo ne. Pri prvnim jsem tahala tezky bendy, nez jsem prisla na to, ze jsem tehu :lol: Holka se udrzela a jeste jsem rodila po terminu :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.2.21 13:20

@Anonyme10k me se ptali, ale kdyz videli, ze jsme oba naprosto v poradku, krome mejch vejcovodu, tak rekli, ze genetiku nema cenu delat. Ja uz tedy jedno ditko mam, tak mozna proto to nedelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.21 14:55

Ahoj holky, 24.1 jsem byla na KET dneska jsem si zašla na krev a mám HCG 3049 myslíte že to hodnota je v pořádku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.2.21 15:04

@Domčaaaaa to je, davali jste dve embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.2.21 15:10

@Antiel aha, tak to chápu, když už jedno dítě máte a jste oba zdraví 🙂 a kam prosím chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí