Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kajako
Podle mě je pěkná, může ti pomaleji stoupat hcg v moči ![]()
Zkus zase za dva dny a uvidíš zda zesílila 🙂
@Elesméra to je v poho, tady se to lehce ztratí
příště to určitě vyjde, tobě držím palce, at se vše vyvíjí tak, jak má ![]()
@Akulínek85 Děkuji, ano, sice ještě nedokážu na to přestat myslet, ale budu se teď věnovat jiným věcem, odpočine si tělo i mysl snad a před létem další pokus, snad už úspěšný ![]()
Holky celkove si vsechny zasloužíte obdiv - jak to zvladate…ja si myslela-jak to bude v pohode-kdyz uz jedno ditko mame…a ted to snasim vsechno desne…navic jsem i vic nevrla na manzela 🙈 🙈 🙈 bych si nekdy sama sobe jednu placla
Dobré ráno,
tak jsem to dnes dostala. Ve středu tedy půjdu na krev, ale už nečekám zázrak. Nevadí, jedeme dál ![]()
Jen se chci zeptat, vy co jste byly na neschopence. Když jste šly po druhé na KET, neschopenku vám nechali, nebo ukončili a pak po KET zase dali? Já nějakou pauzu nechci, máme 4 mrazáčky, tak bych ráda hned po MS, jak to půjde, šla na KET.
@Antiel priste to snad klapne 🍀 ale stejne je to vzdycky na prd-kdyz ma byt clovek zklamany…ja na neschopence nejsem-ale co jsem mluvila s ostatními holkami-tak mely neschopenku do odberu krve (respektive potvrzeni o netehu) - pak sly do prace a dalsi mesic znovu od ketu na neschopence…-ale taky mozna zalezi na caru-jak to delaji
@Antiel taky neschopenku nemam, ale bejva to do testu a pak normal chodis zas do dalsiho transferu. Je zbytecny bejt doma v tom mezicase ![]()
@DandátkoP v praci taham tezke bedny, proto neschopenka, ale pokud bych mela byt 14 dni doma, pak 14 dni v praci atd… a takto by se to melo opakovat nez to vyjde, tak prichazim o dost penez, kdyz nemam odmakany cely mesic ![]()
Nehlede na to, ze mam strach, aby me nevyhodili, kdyz to takto budu stridat. Tak premyslim, jestli byt radeji v praci a bud to to vyjde nebo ne i presto, ze pujdu na KET, nebo byt doma, nebo si dat pauzu.
@Antiel ja to chapu, ale nemyslim si, ze ti CAR vystavi neschopenku na celou dobu, protoze je nebude zajimat, ze se bojis, ze te vyhodi z prace.
ale treba se pletu
… kazdopadne je to asi na domluve i se zamestnavatelem, navic na krev se chodi az 14. den, ale ve vetsine pripadu uz z testu vidis mnohem driv, zda to vyslo nebo ne a je spis min holek, kterym se to ukaze az tak pozde az z moči. Ja to treba nadrizenymu rekla, co resime, aby to pochopil, protoze po doktorech jezdime skoro 3 roky a vymyslet si duvody proc zas nebudu uz byla blbost
a vubec to nemyslim vuci tobe zle
jen proste muj pohled na vec
Ahoj holky, nechávaly jste si geneticky vyšetřit embrya? Navrhl vám to Car nebo jste to chtěly sami? Případně jde to dodělat na již zmražených embrií a máte s tím prosím někdo zkušenost? Děkuji všem 🙏 🍀
@DandátkoP no, uvidime co mi reknou ve stredu
zeptam se primo v CAR, jak to chodi s neschopenkama a pak se podle toho zaridim. V praci to rict nechci. Ani rodina to nevi, jen ja a pritel. Proste to nejak dopadne, bud si k nam mimi cestu najde a nebo ne. Pri prvnim jsem tahala tezky bendy, nez jsem prisla na to, ze jsem tehu
Holka se udrzela a jeste jsem rodila po terminu
![]()
@Anonyme10k me se ptali, ale kdyz videli, ze jsme oba naprosto v poradku, krome mejch vejcovodu, tak rekli, ze genetiku nema cenu delat. Ja uz tedy jedno ditko mam, tak mozna proto to nedelali.
Ahoj holky, 24.1 jsem byla na KET dneska jsem si zašla na krev a mám HCG 3049 myslíte že to hodnota je v pořádku? ![]()
@Antiel aha, tak to chápu, když už jedno dítě máte a jste oba zdraví 🙂 a kam prosím chodíte?