Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kajako moc gratuluji. Me vysledky z krve budou volat dneska kolem 2, ale uz jsem smirena, ze nic, tak jsem se rovnou ptala, kdy pujdu na KET a asi zabloudim pak do diskuse KET unor
a nebo az brezen, podle toho, na kdy me objednaji ![]()
@kajako
Já jdu na krev a ultrazvuk zítra a jsem napnutá jak ksandy ![]()
Tobě držím palce
půjdeš ještě na nějaké kontrolní odběry zda hcg roste?
@DandátkoP no ještě ze ma jenom 28 dni, 31 dni bych nevydržela 🤣
@Antiel tak pak dej vedet, jak to dopadlo ![]()
@Elesméra to chapu, ja jsem byla taky dneska nervózní a to jsem volala jen kvůli hodnotě hcg 😀
Kontrolní odběry jedine jako samoplatce.. takze uvidím jakou budu mit trpělivost
@kajako
Fakt?
v caru ti nekontroluji rostoucí hcg? ![]()
Přijde mi to divný.
Každopádně, já bych nevydržela ![]()
@Elesméra ja to teda jeste nezazila, ale kdyz ne ta prvni hodnota hezka, tak se na kontrolni nechodi neee? Jen kdyz se jim zda nizka ![]()
@Antiel
dělala a ne málo ![]()
Po těch letech se mi líbila představa vidět konečně na testu dvě čárky
![]()
@DandátkoP
Aha 🤔 Já měla pocit že mi doktorka řekla že mi udělají odběr krve a pak že dělají ještě kontrolní. Ale možná jsem to blbě pochopila ![]()
@Elesméra tak to chapu, taky se tesim na trn den, kdy tam budou dve carky. Uz mam i naplanovano jak to originalne, zasifrovane, hadankovite oznamit rodine
![]()
@Elesméra píše:
@kajako
Fakt?v caru ti nekontroluji rostoucí hcg?
Přijde mi to divný.
Každopádně, já bych nevydržela
Tak v nasem caru v Praze neberou krev vůbec na hcg. Je to nezajímá. Stačí jim jen pozitivní papirek. Pak až na 7 tt utz. Musela jsem chodit jako samoplatce. Takze ne všude to berou
@Antiel píše:
@Elesméra tak to chapu, taky se tesim na trn den, kdy tam budou dve carky. Uz mam i naplanovano jak to originalne, zasifrovane, hadankovite oznamit rodine![]()
Nechci tě strašit, ale že jsou // čárky ještě nic neznamená. Ty prvni 3 měsíce jsou fakt hodně riskantní. Vím o cem mluvim. Moc se neraduj. Kdyz o to prijdes je to pak vice zdrcujici. Najednou prostě druha carka zmizí a je povsem. Takže bych s tim oznamovanim byla hodne opatrná
@Anonymní píše:
Nechci tě strašit, ale že jsou // čárky ještě nic neznamená. Ty prvni 3 měsíce jsou fakt hodně riskantní. Vím o cem mluvim. Moc se neraduj. Kdyz o to prijdes je to pak vice zdrcujici. Najednou prostě druha carka zmizí a je povsem. Takže bych s tim oznamovanim byla hodne opatrná
Nechces strasit, ale strasis…Pro nekoho jsou i ty dve carky obrovksy krok dopredu ale. A clovek musi verit, ze kdyz uz je ma, ze bude vse dobre.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Neboj se, jedno dite uz mam, pred tim potrat ve 12 tydnu, takze vim, co to je cekat 3 mesice a nic nerikat. Jen se proste po 4 letech snazeni tesim, az uvidim // a nepsala jsem, ze to oznamim hned. V planu to mam samozrejme az po tech 3 az 4 mesicich tehu
v tomhle jsem velice opatrna a nikdo stejne nevi, ze jsem byla na IVF ![]()
@Anonymní píše:
Nemyslím si že je tvůj komentář na místě ![]()
Dvě čárky každému udělají radost a každý se těší. A jsem si jistá, že si každá z nás uvědomuje že najít 2 čárky neznamená jistotu a že všechno v životě se může posrat.
Ale proč někoho takhle zbytečně „sjet“ za svoje nadšení ![]()