KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
10.2.21 11:14

@DandátkoP joo hned prvního, ale i tak je to hrozně dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
10.2.21 11:22

@kajako ber to pozitivne, unor ma jen 28 dni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.2.21 11:36

@kajako moc gratuluji. Me vysledky z krve budou volat dneska kolem 2, ale uz jsem smirena, ze nic, tak jsem se rovnou ptala, kdy pujdu na KET a asi zabloudim pak do diskuse KET unor :lol: a nebo az brezen, podle toho, na kdy me objednaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 12:28

@kajako
Já jdu na krev a ultrazvuk zítra a jsem napnutá jak ksandy :lol:

Tobě držím palce :hug: půjdeš ještě na nějaké kontrolní odběry zda hcg roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.2.21 12:34

@DandátkoP no ještě ze ma jenom 28 dni, 31 dni bych nevydržela 🤣

@Antiel tak pak dej vedet, jak to dopadlo :kytka:

@Elesméra to chapu, ja jsem byla taky dneska nervózní a to jsem volala jen kvůli hodnotě hcg 😀
Kontrolní odběry jedine jako samoplatce.. takze uvidím jakou budu mit trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 12:44

@kajako
Fakt? 8o v caru ti nekontroluji rostoucí hcg? 8o
Přijde mi to divný.
Každopádně, já bych nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.2.21 12:46

@Elesméra a delala sis testy? Nebo trpelive cekas na krev? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
10.2.21 12:46

@Elesméra ja to teda jeste nezazila, ale kdyz ne ta prvni hodnota hezka, tak se na kontrolni nechodi neee? Jen kdyz se jim zda nizka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 12:52

@Antiel
:lol: dělala a ne málo :lol:
Po těch letech se mi líbila představa vidět konečně na testu dvě čárky :lol: :lol:

@DandátkoP
Aha 🤔 Já měla pocit že mi doktorka řekla že mi udělají odběr krve a pak že dělají ještě kontrolní. Ale možná jsem to blbě pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.2.21 12:55

@Elesméra tak to chapu, taky se tesim na trn den, kdy tam budou dve carky. Uz mam i naplanovano jak to originalne, zasifrovane, hadankovite oznamit rodine :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.21 12:57
@Elesméra píše:
@kajako
Fakt? 8o v caru ti nekontroluji rostoucí hcg? 8o
Přijde mi to divný.
Každopádně, já bych nevydržela :lol:

Tak v nasem caru v Praze neberou krev vůbec na hcg. Je to nezajímá. Stačí jim jen pozitivní papirek. Pak až na 7 tt utz. Musela jsem chodit jako samoplatce. Takze ne všude to berou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.21 13:01
@Antiel píše:
@Elesméra tak to chapu, taky se tesim na trn den, kdy tam budou dve carky. Uz mam i naplanovano jak to originalne, zasifrovane, hadankovite oznamit rodine :mrgreen: :mrgreen:

Nechci tě strašit, ale že jsou // čárky ještě nic neznamená. Ty prvni 3 měsíce jsou fakt hodně riskantní. Vím o cem mluvim. Moc se neraduj. Kdyz o to prijdes je to pak vice zdrcujici. Najednou prostě druha carka zmizí a je povsem. Takže bych s tim oznamovanim byla hodne opatrná

• Citovat
  • Upravit
10923
10.2.21 13:09
@Anonymní píše:
Nechci tě strašit, ale že jsou // čárky ještě nic neznamená. Ty prvni 3 měsíce jsou fakt hodně riskantní. Vím o cem mluvim. Moc se neraduj. Kdyz o to prijdes je to pak vice zdrcujici. Najednou prostě druha carka zmizí a je povsem. Takže bych s tim oznamovanim byla hodne opatrná

Nechces strasit, ale strasis…Pro nekoho jsou i ty dve carky obrovksy krok dopredu ale. A clovek musi verit, ze kdyz uz je ma, ze bude vse dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.2.21 13:17
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Neboj se, jedno dite uz mam, pred tim potrat ve 12 tydnu, takze vim, co to je cekat 3 mesice a nic nerikat. Jen se proste po 4 letech snazeni tesim, az uvidim // a nepsala jsem, ze to oznamim hned. V planu to mam samozrejme az po tech 3 az 4 mesicich tehu :pankac: v tomhle jsem velice opatrna a nikdo stejne nevi, ze jsem byla na IVF :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 13:23
@Anonymní píše:

Nemyslím si že je tvůj komentář na místě :nevim:
Dvě čárky každému udělají radost a každý se těší. A jsem si jistá, že si každá z nás uvědomuje že najít 2 čárky neznamená jistotu a že všechno v životě se může posrat.
Ale proč někoho takhle zbytečně „sjet“ za svoje nadšení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital