Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jdu si opět pro radu 😃beru injekce stimulují dnes jsem byla na ultrazvuku s vypadá to dobře ještě mě dali další dávky. V pátek znovu na kontrolu říkala doktorka, že pondělí nebo úterý odběr. Já ve středu mám mít ovulaci. A dali jsme si po odběru 3 az 5 dnů hlídání. Nevadi to když to vajíčko dají když už ovulace není. Nebo to asi špatně chápu ![]()
Já jsem úplně marná ![]()
Celý den jsem unavená a nejsem schopná pořádně myslet, ale večer lehnu do postele, že jdu Teda konečně spát… A můj mozek se rozhodne najednou nad vším uvažovat a plánovat
to fakt nedávám
a pak třeba dvě hodiny nemůžu usnout ![]()
@Elesméra buď v klidu já jsem poslední dva dny úplně vystavena a nepoužitelná, mužů spát furt a když musím něco udělat, tak se k tomu odhodlavam pěkné dlouho 😂
@KafickopanaPejsvidka píše:U nas to vypada spis bledeneni videt srdicko. Za tyden znovu na kontrolu a uvidi se. Ale pochybuju, ze to za tyden dozene…
Tak mi to nedalo a zavolala jsem svoji dr. Rikala, ze v 7tt neni brzo na verdikty a ze kdyz tam za tyden srdecni cinnost opet nebude, tak je hotovo.
Asi jsem se prilis tesila…
Nehazej flintu do žita
spousta žen psala že srdíčko bylo až déle
pořád je naděje a té se drž. Moc držím palce aby vše dopadlo dobře. ![]()
@Elesméra
Dekuji moc za podporu. Jeste dva dny a bude jasno…
@Elesméra
Tak kontrola odsunuta, misto toho jdu na PCR.. Tak treba bude mit dostatek casu na to srdicko…
Tak co holky jak to s vámi vypadá? Mě čeká druhá kontrola zítra a jsem nervozni jestli tam bude srdíčko nebo ne ![]()
@Alenkaalca tak drzim palce.
Kolikaty jsi tyden?
Ja jsem az do patku v karantene. Na posledni kontrole (cca 7tt) srdicko nebylo. Mela jsem jit za dalsi tyden, ale musela jsem do karanteny. Tak cekam, co tam uvidim na dalsi kontrole (asi konec 9tt). Hodne jsem cetla, ze se muze objevit pozdeji, i tu holky psaly. Tak snad zabojuje…
@KafickopanaPejsvidka tak všechno v poradku 😊 máme srdicko. Podle ms jsem 7+5 a podle utz 7+3. Snad tam bude čekat na tebe překvapeni jak budeš po karantene. Hlavně dávej na sebe a na mimi pozor ❤️️
@KafickopanaPejsvidka Ahoj, pročítám to tady a jak jste dopadli?
@KafickopanaPejsvidka píše:
@Nevimjakynick
My spatne, ZT, dneska byla revize… Co uz..
To je škoda
a kdy se přestalo vyvíjet a kdy se na to přišlo? Smůla, že si byla v karanténě