KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
17.2.21 12:19

Ahoj holky, jdu si opět pro radu 😃beru injekce stimulují dnes jsem byla na ultrazvuku s vypadá to dobře ještě mě dali další dávky. V pátek znovu na kontrolu říkala doktorka, že pondělí nebo úterý odběr. Já ve středu mám mít ovulaci. A dali jsme si po odběru 3 az 5 dnů hlídání. Nevadi to když to vajíčko dají když už ovulace není. Nebo to asi špatně chápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
17.2.21 21:33

Já jsem úplně marná :zed:
Celý den jsem unavená a nejsem schopná pořádně myslet, ale večer lehnu do postele, že jdu Teda konečně spát… A můj mozek se rozhodne najednou nad vším uvažovat a plánovat :zed: to fakt nedávám :lol: a pak třeba dvě hodiny nemůžu usnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
17.2.21 21:43

@Elesméra buď v klidu já jsem poslední dva dny úplně vystavena a nepoužitelná, mužů spát furt a když musím něco udělat, tak se k tomu odhodlavam pěkné dlouho 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.21 10:39
@KafickopanaPejsvidka píše:U nas to vypada spis blede :( neni videt srdicko. Za tyden znovu na kontrolu a uvidi se. Ale pochybuju, ze to za tyden dozene…

Tak mi to nedalo a zavolala jsem svoji dr. Rikala, ze v 7tt neni brzo na verdikty a ze kdyz tam za tyden srdecni cinnost opet nebude, tak je hotovo.
Asi jsem se prilis tesila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
19.2.21 08:03

@KafickopanaPejsvidka

Nehazej flintu do žita :hug: spousta žen psala že srdíčko bylo až déle :hug: pořád je naděje a té se drž. Moc držím palce aby vše dopadlo dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.21 08:37

@Elesméra
Dekuji moc za podporu. Jeste dva dny a bude jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
24.2.21 12:45

@KafickopanaPejsvidka

Dej vědět jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.21 08:14

@Elesméra
Tak kontrola odsunuta, misto toho jdu na PCR.. Tak treba bude mit dostatek casu na to srdicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.3.21 09:51

Tak co holky jak to s vámi vypadá? Mě čeká druhá kontrola zítra a jsem nervozni jestli tam bude srdíčko nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.21 10:17

@Alenkaalca tak drzim palce. :srdce: Kolikaty jsi tyden?
Ja jsem az do patku v karantene. Na posledni kontrole (cca 7tt) srdicko nebylo. Mela jsem jit za dalsi tyden, ale musela jsem do karanteny. Tak cekam, co tam uvidim na dalsi kontrole (asi konec 9tt). Hodne jsem cetla, ze se muze objevit pozdeji, i tu holky psaly. Tak snad zabojuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.3.21 11:16

@KafickopanaPejsvidka tak všechno v poradku 😊 máme srdicko. Podle ms jsem 7+5 a podle utz 7+3. Snad tam bude čekat na tebe překvapeni jak budeš po karantene. Hlavně dávej na sebe a na mimi pozor ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.3.21 15:22

@KafickopanaPejsvidka Ahoj, pročítám to tady a jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.21 21:13

@Nevimjakynick
My spatne, ZT, dneska byla revize… Co uz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.3.21 21:55

@KafickopanaPejsvidka To mi je líto. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.21 09:31
@KafickopanaPejsvidka píše:
@Nevimjakynick
My spatne, ZT, dneska byla revize… Co uz..

To je škoda :hug: a kdy se přestalo vyvíjet a kdy se na to přišlo? Smůla, že si byla v karanténě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex