KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
10.2.21 13:25

@Elesméra ja chodím do gennetu a tam se kontrolni odběry nedelaji. Mozna fakt jenom kdyby ta hodnota byla hodně nízká.
Ja jsem právě uz po 4 ZT a nedosla jsem dal nez na začátek 8tt, takze az půjdu v březnu na tu kontrolu, tak to bude buď a nebo.. to budou nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 13:25
@Anonymní píše:
Tak v nasem caru v Praze neberou krev vůbec na hcg. Je to nezajímá. Stačí jim jen pozitivní papirek. Pak až na 7 tt utz. Musela jsem chodit jako samoplatce. Takze ne všude to berou

No jak koukám všude je to jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 13:26

@kajako
Tak to moc držím palce :hug:
Vše bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
10.2.21 13:26
@Elesméra píše:
Nemyslím si že je tvůj komentář na místě :nevim:
Dvě čárky každému udělají radost a každý se těší. A jsem si jistá, že si každá z nás uvědomuje že najít 2 čárky neznamená jistotu a že všechno v životě se může posrat.
Ale proč někoho takhle zbytečně „sjet“ za svoje nadšení :nevim:

Souhlasím. A jeste jako anonym. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 13:30

@DandátkoP
Asi tak..
Mě to prostě přijde mimo mísu :nevim: si myslím, že každá si uvědomujeme, že nic není jisté, slyšíme to od lékařů, všude to píšou, nám to hlodá v hlavě… Ale řekla bych, že tady chceme podporu, ne tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.2.21 14:10

Tak mi volali a HCG negativni. Takze vysadit leky, pockat na MS, pote 12DC na UTZ a podle sliznice se uvidi, kdy se zavede dalsi Embrijko. Mame jeste 4 mrazacky, tak snad se treba zadari ted na podruhe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.2.21 14:22

@Antiel
To mě mrzí, ale na další pokus budu moc držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.21 17:03

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak mi trvalo vsechno precist.
Tem, kterym leden nevysel, posilame hodne moc sily a drzime vsechny pacuchy na dalsi pokus. :srdce:
Jinak my jsme ted 6tt. Kontrola byla v 5tt, utz a krev. Vysledek volali dodatecne, ale kdyz jsem se ptala na hodnoty, tak jen rekli, ze jsou tam, kde maji byt a ze je to v poradku. Dalsi kontrola v 7tt, kdyz bude utz v poho, tak uz krev brat nebudou a predaji me moji dr.
Nekde jsem tu cetla o genetice. No u nas spatny spg a ukazalo se, ze za to muze gen. Testy mame oba i mrnousove. Je to pro me prvni KET, tak nemam moc srovnani, ale jsem rada, ze genetiku mame, jsem vice v klidu.
Jinak u nas kazdy dalsi KET cca 8000Kc.
Cesta je to jeste dlouha, ale uz od zacatku mu domlouvam, at se dobre zabydli a mluvim na neho :zed: :zed: :zed:
Leky a injekce jsou sice narocne, ale aspon se na ne muzu vymlouvat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.2.21 20:03

My platili za prvni Ket kolem 8 tisic, pak cca 11-12 (priplaceli jsme si lepidlo) a minule 15 (priplaceli jsme si lepidlo a asistovany hatching)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.2.21 20:04

Vy uz u ketu nechcete zadny nadstandard?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.21 21:09

No jestli je to dotaz na me, tak my absolvujeme uplne uplne poprve. Mame genetiky vseho a vsech, tomu mam uzpusobene leky. Zatim nebyl duvod davat neco navic.
Tak uvidime, jak vsechno dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.2.21 08:42

@KafickopanaPejsvidka Tak my prave davali lepidlo i pri ET - ale ten hatching mi nabídli az pri tretim KET…snad u vas nebude nic dalsiho potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
11.2.21 09:06

Holky, jen dotaz. Neco na podporu rustu delozni sliznice je? Neco prirodniho? Cetla jsem kontryhel :nevim: 12DC mam jit na UTZ a pokud bude sliznivmce ok, tak pak KET, pokud ne, tak dalsi MS 2DC mi neco daji, ale ja bych tomu rada nejak prirodne pomohla uz ted, at nemusim cekat do dalsi MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.2.21 09:10
@Akulínek85 píše:
@KafickopanaPejsvidka Tak my prave davali lepidlo i pri ET - ale ten hatching mi nabídli az pri tretim KET…snad u vas nebude nic dalsiho potreba

AH neni potreba priplacet, kdyz embryo hatchuje samo od sebe uz 5. den. Ale ne vsechny zacnou pred transferem, na AH bych si ja trvala, ikdyby mi ho nikdo nenabidnul, to je dnes celkem zaklad uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.2.21 09:13

@Antiel ja cetla, ze cervene vino ma pomahat. :nevim: :D decku dve denne. Osobni zkusenost nemam, ja mam se sliznici spis opacnej problem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí