Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kajako píše:
@Alenkaalca jj 26. jsem byla.. a uz tenkrát mne rikali, ze kontrola bude az za 3 tydny od potvrzení těhotenství z krve.. jako taky se mne to zda hodne dlouho
Mě právě říkali že po 14 dnech od KETU si udělám test, týden na to odběr krve a ultrazvuk a pak další kontrola za 14 dní zda je vše v pořádku ![]()
Bych to nevydržela tak dlouho jak to chtějí po tobě
![]()
@Elesméra jojo to mne taky dava vetsi smysl ![]()
Ja uz mam ale za sebou 4ZT a nejhorší na tom bylo prave to čekání mezi kontrolama, jestli embryo vyrostlo nebo ne, jestli se ukaze srdicko nebo neukaze.. ted kdyz pujdu az tak pozde, tak to prostě buď bude dobry a nebo nebude, zadnej prostor pro spekulace
Stejne to nijak neovlivnim ![]()
@Elesméra prcek je tam kde má byt 🙂 všechno v naprostém poradku a za 14 dnů znovu to už bude srdíčko ❤️️❤️️ Tak snad to bude pokračovat, tak jak to pokračuje
@Alenkaalca super zpravy, drzim palce.
U nas to vypada spis blede
neni videt srdicko. Za tyden znovu na kontrolu a uvidi se. Ale pochybuju, ze to za tyden dozene…
@KafickopanaPejsvidka to je mi líto, ale mas jeďte šanci a ja ti držím palce 😊 kolikaty týden jsi? 😊
@Alenkaalca píše:
@KafickopanaPejsvidka to je mi líto, ale mas jeďte šanci a ja ti držím palce 😊 kolikaty týden jsi? 😊
Dr. mluvila o 7tt…
@KafickopanaPejsvidka hodně holek píše ze se objeví okolo 8 týdne 😊 hlavně v klidu
@Alenkaalca za tyden jdu znovu na kontrolu, tak uvidime… Snad zabojuje…