Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonyme10k do Hradce Kralove.. jsem tam velice spokojena, pristup paradani a vsechny jsou tam super a hlavne vesely zensky, takze se clovek i nasmeje ![]()
@Domčaaaaa píše:
Ahoj holky, 24.1 jsem byla na KET dneska jsem si zašla na krev a mám HCG 3049 myslíte že to hodnota je v pořádku?
Běž ještě jednou, zda se zvyšuje správně
@Domčaaaaa mne to prijde tedy dost vysoke…ja mela u dcery asi 1400 po 14 dnech od transferu
@Anonyme10k nam genetiku nedelali-tady v caru se u prvního IVF dela jen vyjimecne…ale u nas vedeli-ze otehotneni mozne je (otěhotněla jsem 2× prirozene-bohuzel mimodelozne)
Ahoj holky, tak dnes 14. den po KET
na fotce 9., 12., a 14. den ![]()
@Antiel děkuju
na první pokus.. ale ja mam za sebou 4ZT, takze tady to je pro me opravdu jen zacatek..
@kajako takze ty si nemela ET ale rovnou KET? Asi si to tu uz psala ![]()
Ja jdu zitra na tu krev a pak nas tedy ceka KET, tak doufam, ze se to povede
cas bezi jako blazen, tak neni na co cekat.
@Antiel jojo posilali jsme embrya na genetiku, takze jsme ET vubec nemeli.. akorat se nam z genetiky vrátilo jen jedno zdrave embryo, které neprezilo rozmrazeni a jedno se nepovedlo pro nedostatek odebrané dna vyšetrit - a to jsme zavedli.. takže uvidime, ale verim, ze to bude dobry ![]()
@Anonyme10k
Do repromedy v Brně, ale na genetiku nám je posílali kvůli špatnému spermiogramu. (jinak co říkali tak je genetika embryí kolem 50 tisíc
)
S manželem jsme měli genetiku v pořádku tak kvůli tomu šli na genetiku i embrya.
@Elesméra Mi chodíme taky do Repromedy a manžel měl taky právě špatný spermiogram 🤦♀️ tak tomu tam vůbec nerozumím