KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
3.2.21 20:17

@Elesméra joo ta uz je opravdu pekna :palec: :srdce: držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
3.2.21 23:08

@kajako
díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.21 23:41

@Ifunka99
Děkuji za Tvá slova… :,( Další pokusy chci jen zásadně s fragmentací spermií a po genetickém vyšetření embryí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.2.21 09:00

@P.e.t.r.u.s.13 A vy mate nejakou diagnozu? Nebo proc chces tyto vysetreni? A snazite se o prvni, nebo uz mate deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.21 11:07

@Ifunka99
Partner má špatné spermie. Má pouze 4% aktivních. 96% je patologických, takže bohužel nejenže málo schopných, ale i pomalých. Dle androloga je ale partner po všech stránkách v pořádku. U něj je to kvůli stresu z povolání… Žádné děti nemáme. Mně je 33, partnerovi 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 16:12

Tak já dneska 9 od ET stále téměř neviditelný duch. Tak bohužel nic… loučím se s Vámi a držím všem palce ať jste úspěšnější než já. Mějte se krásně. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
267
4.2.21 17:00

Ahoj holky, dnes z krve potvrzený potrat, tak moc mě to mrzí, ale nic s tím nenadělám :,( pár měsíců si dám oraz a třeba se potkáme v nějaké pozdější skupince, kdo to taky třeba odkládáte, ale já to vidím tak na květen a tam vás holky nechci ani jednu vidět! Pěkně ať jste všechny už těhotné a v pořádku :andel: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.21 19:05

@Simulina.Manth
Ach jo, mrzí mě to… 😔 😪 Ten leden až tak těhotně pro nás nedopadl, jak jsem si myslela… Třeba se potkáme příště. Drž se. ❤️️😇 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.21 19:08

@Simulina.Manth i já si dám pauzicku. I proto že půjdu na kontrolní imunologii, zda nemám zas hodně zvýšenou aktivitu NK buněk a poprvé posílají na imunologii i manžela. Výsledky budou cca za měsíc a pak se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
5.2.21 08:17

Dnes 14 dní po KET

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 10:48
@P.e.t.r.u.s.13 píše:
@Ifunka99
Partner má špatné spermie. Má pouze 4% aktivních. 96% je patologických, takže bohužel nejenže málo schopných, ale i pomalých. Dle androloga je ale partner po všech stránkách v pořádku. U něj je to kvůli stresu z povolání… Žádné děti nemáme. Mně je 33, partnerovi 37.

Hele zkuste brát ty vitaminy. Muj muž bere selen a zinek, přestal pit alkohol. Chodi kazdy 3 měsíce na spermiogram a jde to krasne nahoru. Za pul roku z 94 % patologickych na 86 % a i pohyblivost sla nahoru :palec:

• Citovat
  • Upravit
127
5.2.21 11:00

@Elesméra moc krásné ❤️️ Jen tak dal 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.2.21 12:39

@Elesméra super :dance: a jak se citis, máš uz nějaký příznaky? Ja jsem 9 dni po KET a prsa me boli hrozně.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
5.2.21 14:16

@Alenkaalca
Díky :srdce:
Příští čtvrtek jedu na ultrazvuk a na krev tak snad bude něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
5.2.21 14:19

@kajako

Takovou jsem taky měla 9ty den 😃

No abych řekla pravdu tak vcelku mizerně :lol:
Cokoliv udělám tak jsem hned unavená, občas mě táhne podbřišek, cokoliv sním tak mě hned pálí žáha, a prsa jsou peklo, ze začátku mě jen táhly po stranách a teď už bolí pořád :lol:
A vůbec mi nechutná kafe :zed: přitom ho tak miluju :lol:

Příspěvek upraven 05.02.21 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí