Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ja 13 dc byla podobne. Cykly byly ted též kolem 35 dne. Až 19 dc se rozhodlo o ketu, kdy folikul 17 mn a sliznice 11 mm.
Děkuji za pozitivní zkušenost
od včera do sebe leju grepovy džus a červené víno
tak třeba to vážně ještě klapne
a jak to u tebe dopadlo? ![]()
@Elesméra ahoj, jestli mas 5 denni, tak 8. den je hodne casto uz jasno.
@sarka17 píše:
Děkuji za pozitivní zkušenostod včera do sebe leju grepovy džus a červené víno
![]()
tak třeba to vážně ještě klapne
a jak to u tebe dopadlo?
Dopadlo to dobře. Ket vyšel, že se pak neudrželo je věc druhá. Dalsi měsíc jsem zkusila pít kontryhel a sliznice se srovnala tak jak ma a 12 den pichnut Ovitrelle a dnes jsem v 7 tt
@DandátkoP
Ano 5ti denní… Dělala jsem test a je tam druhá slabá čárka, zkoušela jsem i 6tý den ale to byl jen sotva znatelný duch…
Ahoj, také se přidávám s dotazem. 23.1 jsem byla na KET 5.denní embryo. Včera na testu slabý duch a dnes jen jedna čárka a začala jsem slabě špinit. Testovat mám až 4.2. Stalo se někomu něco podobneho?
@Anonymní píše:
Ahoj, také se přidávám s dotazem. 23.1 jsem byla na KET 5.denní embryo. Včera na testu slabý duch a dnes jen jedna čárka a začala jsem slabě špinit. Testovat mám až 4.2. Stalo se někomu něco podobneho?
Vydrž nevěš hlavu a otestuj se jak máš!
Třeba zítra zase bude duch…
Jinak tohle zažila skoro každá s biochemickým těhotenstvím…
hlavně neplaš a snaž se být pozitivní!!!
Slabé špinění nic není. Tady už bylo holek, co špinily a pak ukazovaly obrázky z UZ…
Vydrž, rozhodující je test toho 4.2.
@Anonymní píše:
@Tvojeteta dekuji za radu
Zkoušela jsi dnes? Nebo vydržíš?
@Anonymní píše:
@Tvojeteta zkoušela. Ráno negativní a ted večer duch.
Tak lov ducha dál… ještě máš spoustu času.
Pravdou je, že já taky spíš měla pozitivní test odpoledne než ráno… a vydrželo to i s nevolnostma- žádný ranní, ale večerní…
Mělas ovitrelle? Nebo něco co by mohlo ovlivnit test?
Tak od toho 8. Dne by mohl už duch postupně sílit…
držím palce, napiš jak to vypadá…
@Tvojeteta jojo, ovitrell a 48 hod po něm 0-0-1 progesteron do dnes. Bricho mě pořad poboliva, prsa citlivý. Mě udivují ti dusi odpo a ráno nic. Už si nemapatuju jak to bylo minule (2r zpět).
@Anonymní píše:
@Tvojeteta jojo, ovitrell a 48 hod po něm 0-0-1 progesteron do dnes. Bricho mě pořad poboliva, prsa citlivý. Mě udivují ti dusi odpo a ráno nic. Už si nemapatuju jak to bylo minule (2r zpět).
Tak ovitrelle ti do toho malinko hází vidle, počkej alespoň do desátého dne, pak bys měla mít ráno //… ale zase lovení je docela zábava… ![]()
Ty první testy byly asi ovlivněny ovitrelle a špinění mohlo být zahnízďovací…
@Tvojeteta hází mi tam falešnou pozitivitu že. A nevíš jak dlouho ovlivňuje test?
Ja 13 dc byla podobne. Cykly byly ted též kolem 35 dne. Až 19 dc se rozhodlo o ketu, kdy folikul 17 mn a sliznice 11 mm.