Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ja 13 dc byla podobne. Cykly byly ted též kolem 35 dne. Až 19 dc se rozhodlo o ketu, kdy folikul 17 mn a sliznice 11 mm.
Děkuji za pozitivní zkušenost
od včera do sebe leju grepovy džus a červené víno
tak třeba to vážně ještě klapne
a jak to u tebe dopadlo? ![]()
@Elesméra ahoj, jestli mas 5 denni, tak 8. den je hodne casto uz jasno.
@sarka17 píše:
Děkuji za pozitivní zkušenostod včera do sebe leju grepovy džus a červené víno
![]()
tak třeba to vážně ještě klapne
a jak to u tebe dopadlo?
Dopadlo to dobře. Ket vyšel, že se pak neudrželo je věc druhá. Dalsi měsíc jsem zkusila pít kontryhel a sliznice se srovnala tak jak ma a 12 den pichnut Ovitrelle a dnes jsem v 7 tt
@DandátkoP
Ano 5ti denní… Dělala jsem test a je tam druhá slabá čárka, zkoušela jsem i 6tý den ale to byl jen sotva znatelný duch…
Ahoj, také se přidávám s dotazem. 23.1 jsem byla na KET 5.denní embryo. Včera na testu slabý duch a dnes jen jedna čárka a začala jsem slabě špinit. Testovat mám až 4.2. Stalo se někomu něco podobneho?
@Anonymní píše:
Ahoj, také se přidávám s dotazem. 23.1 jsem byla na KET 5.denní embryo. Včera na testu slabý duch a dnes jen jedna čárka a začala jsem slabě špinit. Testovat mám až 4.2. Stalo se někomu něco podobneho?
Vydrž nevěš hlavu a otestuj se jak máš!
Třeba zítra zase bude duch…
Jinak tohle zažila skoro každá s biochemickým těhotenstvím…
hlavně neplaš a snaž se být pozitivní!!!
Slabé špinění nic není. Tady už bylo holek, co špinily a pak ukazovaly obrázky z UZ…
Vydrž, rozhodující je test toho 4.2.
@Anonymní píše:
@Tvojeteta dekuji za radu
Zkoušela jsi dnes? Nebo vydržíš?
@Anonymní píše:
@Tvojeteta zkoušela. Ráno negativní a ted večer duch.
Tak lov ducha dál… ještě máš spoustu času.
Pravdou je, že já taky spíš měla pozitivní test odpoledne než ráno… a vydrželo to i s nevolnostma- žádný ranní, ale večerní…
Mělas ovitrelle? Nebo něco co by mohlo ovlivnit test?
Tak od toho 8. Dne by mohl už duch postupně sílit…
držím palce, napiš jak to vypadá…
@Tvojeteta jojo, ovitrell a 48 hod po něm 0-0-1 progesteron do dnes. Bricho mě pořad poboliva, prsa citlivý. Mě udivují ti dusi odpo a ráno nic. Už si nemapatuju jak to bylo minule (2r zpět).
@Anonymní píše:
@Tvojeteta jojo, ovitrell a 48 hod po něm 0-0-1 progesteron do dnes. Bricho mě pořad poboliva, prsa citlivý. Mě udivují ti dusi odpo a ráno nic. Už si nemapatuju jak to bylo minule (2r zpět).
Tak ovitrelle ti do toho malinko hází vidle, počkej alespoň do desátého dne, pak bys měla mít ráno //… ale zase lovení je docela zábava… ![]()
Ty první testy byly asi ovlivněny ovitrelle a špinění mohlo být zahnízďovací…
@Tvojeteta hází mi tam falešnou pozitivitu že. A nevíš jak dlouho ovlivňuje test?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ja 13 dc byla podobne. Cykly byly ted též kolem 35 dne. Až 19 dc se rozhodlo o ketu, kdy folikul 17 mn a sliznice 11 mm.