KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
27.1.21 19:18

@Simulina.Manth tak to je skvělá zpráva, gratuluji, ať čárky sílí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
27.1.21 20:06

@rébi pochybuju, ze by byl. Mam spis dlouhy cykly takze 12. DC bude max ta sliznice. S tou totiz problem nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.1.21 20:10

Holky diky moc, prvni etapa za mnou, ale dokud nebudu mit mrnouska u sebe v naruci po porodu, nebudu klidna. Uz abych rodila :lol: vam vsem drzim palce, at mate dve carecky a brzo budem davat fotky z ultrazvuku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.21 07:55

Ahoj holky,
tak u nas taky dve carky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.1.21 08:16

@KafickopanaPejsvidka jupiii, to je skvela zpráva takhle po ránu. Moc gratuluji a přeji, ať sílí! :srdce:

Hned se na tu svou dnešní kontrolu víc těším a doufám, že sliznice bude ready a budeme moci naplánovat KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.21 08:23

@bezinka.11 tak drzim palce, at dostanes uz termin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
28.1.21 08:28

@KafickopanaPejsvidka to je skvele! :srdce: tak at jde vse dal dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.21 08:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 09:30

Achjo holky, já mám strach, že to nevyšlo. :(

Je to druhý den po KET a vůbec nic nepociťuji. Nevím jak vydržím dva týdny netestovat.
Nejhorší je, že si vůbec nepamatuji jak to bylo před těmi skoro už 4 roky po ET, jestli jsem měla nějaké příznaky. :? Ale asi taky ne…nebylo mu špatně, ani prsa nebolela.

Občas cítím nějaké píchnutí, táhnutí u dělohy, ale kdybych se na to nesoustředila tak asi nevím nic.

• Citovat
  • Upravit
127
28.1.21 10:28
@Anonymní píše:
Achjo holky, já mám strach, že to nevyšlo. :(

Je to druhý den po KET a vůbec nic nepociťuji. Nevím jak vydržím dva týdny netestovat.
Nejhorší je, že si vůbec nepamatuji jak to bylo před těmi skoro už 4 roky po ET, jestli jsem měla nějaké příznaky. :? Ale asi taky ne…nebylo mu špatně, ani prsa nebolela.

Občas cítím nějaké píchnutí, táhnutí u dělohy, ale kdybych se na to nesoustředila tak asi nevím nic.

Hlavu vzhůru jsme na tom úplně stejně taky druhy den ale po ket, je to můj druhy transfer minuly jsme měla bolesti prsou bolelo mě v podbrisku přestaly mi chutnat cigarety( od té doby nekourim) a test negativní… teď doufám ze když nic není tak ze to vyjde. Jsme v tom spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 10:32

@Alenkaalca také jsem po KET… Hm takže ani příznaky nic neznamenají. Je to těžké, prostě štěstí a člověk to neovlivní. Já se ani nějak extra nešetřím. Doktorka řekla, že mám normálně fungovat. Je pravda, že po úspěšném ET jsem tehdy také neležela. A teď s malým dítětem ani nejde ležet.

• Citovat
  • Upravit
127
28.1.21 10:36
@Anonymní píše:
@Alenkaalca také jsem po KET… Hm takže ani příznaky nic neznamenají. Je to těžké, prostě štěstí a člověk to neovlivní. Já se ani nějak extra nešetřím. Doktorka řekla, že mám normálně fungovat. Je pravda, že po úspěšném ET jsem tehdy také neležela. A teď s malým dítětem ani nejde ležet.

Já se taky nešetřil dělám vše proto, abych se nesledovala. Včera jsem už lítala po městě 😂 nebaví mě ležet doma a užírat se myšlenkou ze to nevyšlo. Tak uvidíme 9.2. Zda tam 2 čárky budou nebo ne, ale já se znam už to zkusím dříve, ale ne jak minule od 5 dne testovat akurat to přidává nervy 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.21 10:39

@KafickopanaPejsvidka
Báječné, moc gratuluji. :potlesk: :palec: :dance:
Už jsi třetí… :andel: ten leden vypadá nadějně. :pankac:
Tehdy mi ta má doktorka, kterou jsem pozdeji v CAR změnila řekla, že mají vždy období, kdy to jde všem a pak, že zase mají období, kdy neotehotni nikdo, takže tohle jsou skvělé zprávy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 10:47
@Alenkaalca píše:
Já se taky nešetřil dělám vše proto, abych se nesledovala. Včera jsem už lítala po městě 😂 nebaví mě ležet doma a užírat se myšlenkou ze to nevyšlo. Tak uvidíme 9.2. Zda tam 2 čárky budou nebo ne, ale já se znam už to zkusím dříve, ale ne jak minule od 5 dne testovat akurat to přidává nervy 😂

Hele ja po ketu sla jeste ted den do prace a už ve 4 dni bobovala na sjezdovce. Kdyz je to zdravé, je silné a vydrží hodně. Ležet v posteli je zbytečný.

• Citovat
  • Upravit
127
28.1.21 10:48
@Anonymní píše:
Hele ja po ketu sla jeste ted den do prace a už ve 4 dni bobovala na sjezdovce. Kdyz je to zdravé, je silné a vydrží hodně. Ležet v posteli je zbytečný.

Však jo 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital