Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Tak ja jdu na KET 1.2 najde se tu nekdo kdo jde podobne?
@P.e.t.r.u.s.13 ahoj, ano, ve stredu. Tobe budu taky drzet palce, asi kdyz je posledni mrazacek, tak je to o to vice stresujici.. Ja nastesti jeste tri mam. Uplne totiz nevim, jestli bych sla do noveho IVF, kdyz jsem po OPU mela tezky hyperstimulacni syndrom a skoncila jsem na JIP. Jinak u me transfer bez problemu, ale u kamaradky to jednou trvalo asi 15 minut, ze jim to vubec neslo se tam dostat..
@P.e.t.r.u.s.13 děkuji ti za odpověď. Rozhodla jsem se doktorce důvěřovat a beru vše jak mi řekla. ![]()
Jinak u mě probíhal před těmi cca 3,5 lety ET naprosto hladce. A ani jsem se pak nijak extra nešetřila, teda neběhala jsem a nedělala nějaké sportovní výkony, jinak normální fungování.
Držím palce ať ti to vyjde!
@Simulina.Manth mám to stejně, také jsem měla hyperstimulacni syndrom, ikdyž jen mírnou verzi, ale i tak nic příjemného a spíš si myslím, že bych to celé nechtěla podstoupit znovu. Možná bych zkusila třeba nativní ivf, ale těžko říct…
Ahoj holky
taky se připravuji na KET… v pátek jsem byla na UTZ a byla jsem 12DC a sliznice 6,4mm, tak mě doktorka objednala na 17DC, což je ve středu, že prý by to mohlo dorůst… ale jak to tady tak čtu, tak se bojím, aby to zase nebylo třeba moc, když nechala tolik dnů navíc… ![]()
@Anonymní píše:
@P.e.t.r.u.s.13 děkuji ti za odpověď. Rozhodla jsem se doktorce důvěřovat a beru vše jak mi řekla.![]()
Jinak u mě probíhal před těmi cca 3,5 lety ET naprosto hladce. A ani jsem se pak nijak extra nešetřila, teda neběhala jsem a nedělala nějaké sportovní výkony, jinak normální fungování.
Držím palce ať ti to vyjde!
@Simulina.Manth mám to stejně, také jsem měla hyperstimulacni syndrom, ikdyž jen mírnou verzi, ale i tak nic příjemného a spíš si myslím, že bych to celé nechtěla podstoupit znovu. Možná bych zkusila třeba nativní ivf, ale těžko říct…
Moc děkuji holky za podporu. ![]()
Také jsem měla lehký OHS, ale naštěstí žádná hospitalizace…
@Simulina.Manth Ve středu se pochlub pořádnou dálnicí ![]()
Pokud bys snad nedej bože měla podstupovat znovu IVF, tak bych se nechala minimálně nastimulovat… Apelovat na lékaře ![]()
@rébi píše:
Ahoj holkytaky se připravuji na KET… v pátek jsem byla na UTZ a byla jsem 12DC a sliznice 6,4mm, tak mě doktorka objednala na 17DC, což je ve středu, že prý by to mohlo dorůst… ale jak to tady tak čtu, tak se bojím, aby to zase nebylo třeba moc, když nechala tolik dnů navíc…
Ahoj. Za těch 5 dní by to nemělo být zase o tolik… Do těch 12 mm je to ok a někde jsem slyšela, že se dalo uspět i s 15 mm… Takže žádný strach.
@P.e.t.r.u.s.13 píše:
Ahoj. Za těch 5 dní by to nemělo být zase o tolik… Do těch 12 mm je to ok a někde jsem slyšela, že se dalo uspět i s 15 mm… Takže žádný strach.
![]()
Tak to je skvělý, Já jsem minule neměla ani 8mm (bylo to nějak těsně pod) a vyšlo to…
@šmoulililinka píše:
prý si ty děti pamatují, že byly zmražené, či co… je teda faktem, že vlastně nevíme do budoucna co a jak, IVF se dělá teprve 40 let… jako neříkám, že mi neudělala v hlavě maglajs
My máme nejmladšího syna po KETu… je to naše nejpohodovější dítě, když byl malý říkala jsem mu sluníčko…
nicméně, mě někdy uvnitř tak nějak zabolí, že byl chudák 4 roky zmrazený… ![]()
@rébi ja jsem se rozhodla ze jdu tento cyklus do ketu. Proste bych ted nedokazala pockat kdyz na to cekam od posledni revize… mysleno na tehu. V pondeli utz 12.dc tak uvidime co uvidime a kdy to proobehne
@P.e.t.r.u.s.13 dekuji, taky doufam, ze to tam bude, je mi ted druhy vecer docela dost spatne od zaludku, tak doufam, ze je to mrnouskem a ne nejakym bacilem ![]()
@Simulina.Manth
Tak to vypadá hodně nadějně.
Je Ti špatně vždy jen večer? Už zítra se to dozvíme. ![]()
Mě včera začalo večer píchání a pnutí v prsou, dnes jsou nalité, jak blázen. Jinak je to první KET, kdy necítím žádné píchnutí či pobolívání v podbříšku, je to úplně jiný průběh. Kromě únavy bych ani nepoznala, že v sobě mám nějaké embryjko. ![]()
A teda po transferu mě bolela bedra, jinak pohoda. ![]()
@P.e.t.r.u.s.13 tak to bude určitě úspěšné, já vždy při neúspěšných měla nějaké píchání a když byl úspěch, tak jsem ani nevěděla, že mám embryjko u sebe. drzim pěsti, ať to klapne.
@Zuzule2014
Jeee, tak to mám radost z Tvých slov. Moc děkuji za podporu. Hned mám lepší náladu.
Kéž by to konečně klaplo a dotáhla jsem to do zdárného konce. ![]()
@P.e.t.r.u.s.13 a kdy budeš testovat? kolikátý je to.tvuj transfer?