KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.21 08:28

@Alenkaalca estrofem neberu ten jsem teda ani nechtěla kvůli zdravotním rizikům a hlavně ho nepotřebuji, protože sliznici mám dobrou a normálně ovuluji… proto ten ovitrelle, aby se dal lépe odpočítat den na transfer.

• Citovat
  • Upravit
10923
22.1.21 08:52

@Alenkaalca a ovulaci ti ohlidali? Ty leky co beres s ovitrellem nesouvisi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.1.21 09:18
@Anonymní píše:
@Alenkaalca estrofem neberu ten jsem teda ani nechtěla kvůli zdravotním rizikům a hlavně ho nepotřebuji, protože sliznici mám dobrou a normálně ovuluji… proto ten ovitrelle, aby se dal lépe odpočítat den na transfer.

Můžu se zeptat, jestli víte co vše to má za rizika? příbalový leták jsem četla, ale stojím právě před rozhodnutím jestli KET v nativu nebo za pomoci Estrofemu, prej jde lépe naćasovat, ale mám obavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.1.21 10:05

Po KET lehke špinení 11.den

Dobry den,

prosím o zkušenosti. Dnes jsem 11.den po KET a mela jsem PK. Mohla bych se prosim zeptat, zda je bezne zašpinění a bolest v podbřišku? A zda by jiz molo byt videt zda se podarilo nebo ne, kdyz jsem mela prodlouzenou kultivaci. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.1.21 10:15

@Yashira na 99% budes mit z testu jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.1.21 14:15

@DandátkoP pravé ze s obývací jsem nikdy problém neměla, byla jsem už 3× těhotná přirozené, jednou to byl SP a pak 2× mimodelozni, ale verim doktorovi ten ví co děla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.1.21 16:02

@Alenkaalca tady nejde o to, zda problém je nebo není. Ja taky mam ovulaci ukazkovou, ale podle ovulace, podle presnyho dne kdy probehla se zavadi pak embryo. Proto se ptam, zda ovulaci ohlidali, kdyz si “nejistej” ovitrellem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.1.21 17:14

@DandátkoP můj doktor se řídí podle velikosti sliznice, jdu teprve na své druhé vložení, takže jsem v tomhle tom ještě nováček 😁 😁, ale asi se trefil. Ovulaci na sobě poznám a tu jsem měla včera. Mám 5ti denní embryo a naplánováno vložení mám na úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.1.21 17:23

@Alenkaalca tak snad musi vedet co dela, ale je to fakt zvlastni. Byla jsem ve trech centrech a pichala jsem vzdy. :nevim: a sliznice je samozrejme dulezita, ale ridit dle sliznice transfer podle me nemuze. Ale treba maj holky i jinou zkusenost :nevim:… promin, ja te nechci vubec strasit, proto to nepisu. :hug: Jen mi to proste prijde zvlastni. :think: ale nejsem samo doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.1.21 17:30

@DandátkoP já taky doufám, vyžádala jsem si přímo toho doktora co mám, jelikož jsem na nej viděla pěkné recenze… popravdě taky jsem se divila ze si jej nepicham, ale důvěřují mu… jako hodně věci mi vyvrátil. Třeba to ze kdyby to i tentokrat nevyšlo, tak budu chtít příště dvě. Jenže on řekl ze jsem na to moc mladá a zdravá, abych si nechávala dat 2. :) ze tam je o 20% vyšší pravděpodobnost ze se uchyti obě. Což já s tím samozřejmě počítám. Ale zarazilo mě to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.1.21 17:33

@Alenkaalca taky mi vyvraceli vzdycky dve, ze jsem mlada a ze je velky riziko, ze se chytnou obe a bla bla… na 6. transfer uz jsem si na 2 trvala. :D no a stejne nic, tak uvidime co udelame se 7. transferem. A do jakeho centra chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.1.21 17:39

@DandátkoP tak jako kdybych nevěděla jaké to je riziko, tak to asi nedělám. 😁 chodím do eurofertilu v Ostravě a ty? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.1.21 17:48

@Alenkaalca PFC Praha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
22.1.21 18:39

@helbell Do Pronatalu? Nestáli jsme spolu dnes frontu na Covid testy na Zeleném pruhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.1.21 18:39

@Alenkaalca
Když bereš estrofem 3× denně, tak ovulaci nemáš, proto se to řídí jen výškou sliznice a nepícháš ovitrelle- protože na vaječníku žádný folikul neroste, tak je to zbytečná zátěž hormonů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí