Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky muzu se k vam pridat? Je mi 29 snazime se o mimi pres 2 roky. Pred dvema lety ZT a od te doby nic.. mela sem 3× iui a 1× ket a ani naznak:( zadne deti nemame. V listopadu byl KET. Kvuli covidu jsem nemohla na ET. A ten se nepovedl a v dalsich dvou cyklech mi to nevyslo na transfer. Jednou jsem prisla pozde, uz po ovulaci(dela si to telo co chce) a po druhe mi to vychazelo na vanoce.. cykly mam rozhozene. Jednou 19 DC a jednou 27. Dnes jsem to dostala tak se budu objednavat a snad se dostsne na KET. Nevim co bych dala za to, aby to konecne vyslo. Drzim vsem palecky holky ![]()
Ahoj holky, ktera pichate fraxiparine, co vam pomahalo od zatvrdlin? Prvni tehu to docela slo, ale ted mam fakt hodne zatvrdlin a svedi me bricho
Manzel mi ho aplikuje uz od zacatku hormonalni stimul na ket, jednou se mu dokonce stalo, ze se ta jehla odrazila od kuze ![]()
Ahoj holky, tak už mám také po transferu. Je to můj 4, všechny zatím neúspěšné. A embryjko bylo rozmražené 2×, ale zase si říkám, že je to odolný kousek.
@bubla000 Ahoj, já byla na KET ve středu.
Držím moc pěsti, aby to tentokrát vyšlo! ![]()
@bubla000
Ahoj, taky mě teď měl čekat 4.KET a už mám jen dvakrát mražený embrya… mám z toho obavy. Určitě piš, jak to vypadá, budeš moje nadějě…
Ahoj holky, tak já dnes 7. den po KET zkusila test, sněhobílo. ![]()
@DandátkoP
7 je brzy, držíme palce, zkus příště a dej vědět…
@Tvojeteta to nevím, ja kdyz ctu vsechy diskuze a co holky pisou, tak maj duchy klidne od 5 dne a 7. den uz maji skoro vsechny. Tak mam z toho akorat depku. ![]()
@DandátkoP
Je pravda že jo, ale zkus testovat hned ráno i odpoledne… do 9. Dne by se něco mohlo objevit… ty pozdější duchové bývají málo úspěšní…
Kolik máš ješte zmrzlých mimin?
@Tvojeteta jeste 5. Ale budu se je bat transferovat, prijde mi, jak kdybychom je vyhazovali oknem, nechapu to. Vsechno jsou nadherny embrya nejlepsi kvality, sliznice bejva kolem 12, sliznice je i s triple line, coz je idealni, jsem mladá, zdravá, uz mam veskery testy za sebou vcetne hysteroskopie, kde taky nic. Nemam namahavou práci, picham jeste preventivne k Utrogestanu Prolutex kazdy den, sama doktorka ted rekla, ze je skoro vylouceny, ze by to nevyslo a podivej. Zas nic… ![]()
@DandátkoP píše:
@Tvojeteta jeste 5. Ale budu se je bat transferovat, prijde mi, jak kdybychom je vyhazovali oknem, nechapu to. Vsechno jsou nadherny embrya nejlepsi kvality, sliznice bejva kolem 12, sliznice je i s triple line, coz je idealni, jsem mladá, zdravá, uz mam veskery testy za sebou vcetne hysteroskopie, kde taky nic. Nemam namahavou práci, picham jeste preventivne k Utrogestanu Prolutex kazdy den, sama doktorka ted rekla, ze je skoro vylouceny, ze by to nevyslo a podivej. Zas nic…
Většinou 6 den je duch. I ja to tak mela. Šance tu ještě je, ale už menší. Stejne s tim nic neudělaš. Ja dnes 9 den ale testovat nemá cenu. Tehotna jsem byla minuly měsíc tak vim, jake jsem mela příznaky. Ted nemam skoro nic. Tak je mi to jasný. Nezávidím ti to. Ja jsem teda zdravá taky si myslim, ale ještě čekám na výsledky, ale ja teda na druhou stranu chci, aby neco našli. Pak bych věděla, kde je problem.
@Anonymní píše:
Většinou 6 den je duch. I ja to tak mela. Šance tu ještě je, ale už menší. Stejne s tim nic neudělaš. Ja dnes 9 den ale testovat nemá cenu. Tehotna jsem byla minuly měsíc tak vim, jake jsem mela příznaky. Ted nemam skoro nic. Tak je mi to jasný. Nezávidím ti to. Ja jsem teda zdravá taky si myslim, ale ještě čekám na výsledky, ale ja teda na druhou stranu chci, aby neco našli. Pak bych věděla, kde je problem.
Však jsem se skoro modlila za to, aby nekde neco nasli, aby se rekli jee hele, tohle je problem a hotovo a pak uz pohoda… ale nic
ale obdivuju, ze netestujes a vydrzis to ![]()
@DandátkoP
Hele to mi říkali taky, vše ideální, mimina nejvyšší kvality a nic…, tak se budu bát těch co mi zbyli a jsou dvakrát mražený…
Já mám tři ďeti, tak přesně vím, když jsem těhotná a minule jsem měla nevolnosti už od třetího dne a od pátýho ducha… ale 10. Konec nevolností… a 200hcg…
@DandátkoP
Tak chápu, že jsi rozmrzelá, ale o to víc by bylo hezký, kdyby se tam zítra objevil…
@Tvojeteta píše:
@DandátkoP
Hele to mi říkali taky, vše ideální, mimina nejvyšší kvality a nic…, tak se budu bát těch co mi zbyli a jsou dvakrát mražený…Já mám tři ďeti, tak přesně vím, když jsem těhotná a minule jsem měla nevolnosti už od třetího dne a od pátýho ducha… ale 10. Konec nevolností… a 200hcg…
Ja deti nemám, ale v prosinci bylo biochemko, tak vim jak mi bylo. Tenhle mesic prvni tri dny od ket stejny, pak to přešlo, takže se opet pustil.