Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@šmoulililinka mě se stalo, že jsem dva dny špinila, pak dva dny pauza, pak dva dny špinila a až pak se rozjela MS. Jinak klidně bych si zavolala do CAr, že se ti to nikdy předtím nestalo a oni ti řeknou, co máš dělat. Poradí ti, je to jejich práce a myslím, že to královsky platíme. Navíc budeš klidnější, než se takhle nervovat a zbytečně tělo dostávat pod větší tlak…
@Tvojeteta jsi moc hodna, dekuji ta povzbuzeni
ja i s prvni dcerou, na ket jsem byla 21.6. a poctive jsem vydrzela do 7.7. a bylo to tam
vydrzim to, i kdyz se to bude hrozne tahnout ten cas. Tak do ty doby snad budete holky taky aspon blizko KETu nebo po nem ![]()
@helbell Jo aha.. mně zas vyhovuje, že nemusíme furt jezdit, máme to 2,5 hod cesty.. tak budu držet palce, at to klapne ![]()
@bezinka.11 to máš recht, když já to vyřizování telefonicky tááák nerada ![]()
Holky, držím palce všem, ale covid mi zhatil plány, musím do práce a proto nevyjde KET unor/březen, tak až březen/duben…
@bezinka.11
Tak co… zachvilku je 15.1.- držím palce…
Kdo založí KET březen?
@Tvojeteta MS zatím nikde a kolem mě plno covid-pozitivních. A já dnes teplota 37,0° ![]()
Jak je to s KET, když budu mít třeba chřipku? Na covid se neptám, to by samozřejmě nešlo, ale když bych byla třeba jen nachlazená?
@bezinka.11
Jestli bys měla být nemocná (nachlazená, teplota) tak se na to vykašli!
Uvědom si, že virová infekce matky v časném stadiu těhotenství je podezdřívaná třeba u autismu a jiných chorob…
Na Ket jdi ve 100% kondici.!!!
@bezinka.11
Já dnes MS, ale musím na covid odd a tak nechci riskovat KET- měsíc počkám…
@Tvojeteta Hmmm, tak to vidím ten únor taky blbě… No, uvidíme, jestli se z toho dostanu… Ach jo ![]()
@Tvojeteta @bezinka.11
Holky to je v pr… Takovy cekani a zase se to odklada? To snad neni mozny, tak at uz to pak ale opravdu klapne! Drzim palce a at se vam vsechny nemoci vyhnou! ![]()
@bezinka.11 přesně, taky bych počkala a nešla do toho. Já byla na transferu, od druhýho dne jsem byla nachcipana, furt jsem kaslala a byla jsem pekne nastvana ![]()
Mne v caru řekli, pokud nebude teplota nad 37,5 tak to nevadi. Klidne su vzit paralen
Docetla jsem se, ze jsou dva tábory nazoru. Bud to, ze je zena slabá kdyz je nemocná. A nebo naopak pry imunita se zaobírá nemocí a nee vlozenym embryem a lip se uchytí. Je i fakt, ze tady na emiminu jsou příběhy, kdy meli anginy, chřipky, různá nachlazeni, tak s tim ani nepocitali, ze by to vyslo a ono právě jo
@Anonymní píše:
Mne v caru řekli, pokud nebude teplota nad 37,5 tak to nevadi. Klidne su vzit paralen
Tak nevadí, jen se zamýšlím, že po tom všem, co děláme pro mimino není v našem zájmu, abychom byly v nejlepší kondici a pak si nevyčítaly kašel, teploty…
Tak jde o to jestli člověk kouká na těhotenství - tak na to to vliv nemá… ale druhý pohled- co nejmíň rušivých vlivů na plod.
Třeba někdo obviňuje ze spousty chorob očkování a dost zase klade vinu virovým chorobám matky…