KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
12.1.21 09:43

@šmoulililinka mě se stalo, že jsem dva dny špinila, pak dva dny pauza, pak dva dny špinila a až pak se rozjela MS. Jinak klidně bych si zavolala do CAr, že se ti to nikdy předtím nestalo a oni ti řeknou, co máš dělat. Poradí ti, je to jejich práce a myslím, že to královsky platíme. Navíc budeš klidnější, než se takhle nervovat a zbytečně tělo dostávat pod větší tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.21 10:06

@Tvojeteta jsi moc hodna, dekuji ta povzbuzeni :hug: ja i s prvni dcerou, na ket jsem byla 21.6. a poctive jsem vydrzela do 7.7. a bylo to tam :srdce: vydrzim to, i kdyz se to bude hrozne tahnout ten cas. Tak do ty doby snad budete holky taky aspon blizko KETu nebo po nem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.21 11:14

@helbell Jo aha.. mně zas vyhovuje, že nemusíme furt jezdit, máme to 2,5 hod cesty.. tak budu držet palce, at to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.1.21 12:50

@bezinka.11 to máš recht, když já to vyřizování telefonicky tááák nerada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.1.21 14:22

Holky, držím palce všem, ale covid mi zhatil plány, musím do práce a proto nevyjde KET unor/březen, tak až březen/duben…

@bezinka.11
Tak co… zachvilku je 15.1.- držím palce…

Kdo založí KET březen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.1.21 17:39

@Tvojeteta MS zatím nikde a kolem mě plno covid-pozitivních. A já dnes teplota 37,0° :zed:
Jak je to s KET, když budu mít třeba chřipku? Na covid se neptám, to by samozřejmě nešlo, ale když bych byla třeba jen nachlazená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.1.21 17:43

@bezinka.11
Jestli bys měla být nemocná (nachlazená, teplota) tak se na to vykašli!
Uvědom si, že virová infekce matky v časném stadiu těhotenství je podezdřívaná třeba u autismu a jiných chorob…

Na Ket jdi ve 100% kondici.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.1.21 17:45

@bezinka.11
Já dnes MS, ale musím na covid odd a tak nechci riskovat KET- měsíc počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.1.21 17:47

@Tvojeteta Hmmm, tak to vidím ten únor taky blbě… No, uvidíme, jestli se z toho dostanu… Ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
13.1.21 18:16

@Tvojeteta @bezinka.11
Holky to je v pr… Takovy cekani a zase se to odklada? To snad neni mozny, tak at uz to pak ale opravdu klapne! Drzim palce a at se vam vsechny nemoci vyhnou! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.1.21 18:32

@bezinka.11 přesně, taky bych počkala a nešla do toho. Já byla na transferu, od druhýho dne jsem byla nachcipana, furt jsem kaslala a byla jsem pekne nastvana :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 19:03

Mne v caru řekli, pokud nebude teplota nad 37,5 tak to nevadi. Klidne su vzit paralen

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.21 19:06

Docetla jsem se, ze jsou dva tábory nazoru. Bud to, ze je zena slabá kdyz je nemocná. A nebo naopak pry imunita se zaobírá nemocí a nee vlozenym embryem a lip se uchytí. Je i fakt, ze tady na emiminu jsou příběhy, kdy meli anginy, chřipky, různá nachlazeni, tak s tim ani nepocitali, ze by to vyslo a ono právě jo

• Citovat
  • Upravit
3554
13.1.21 19:07
@Anonymní píše:
Mne v caru řekli, pokud nebude teplota nad 37,5 tak to nevadi. Klidne su vzit paralen

Tak nevadí, jen se zamýšlím, že po tom všem, co děláme pro mimino není v našem zájmu, abychom byly v nejlepší kondici a pak si nevyčítaly kašel, teploty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.1.21 19:12

Tak jde o to jestli člověk kouká na těhotenství - tak na to to vliv nemá… ale druhý pohled- co nejmíň rušivých vlivů na plod.

Třeba někdo obviňuje ze spousty chorob očkování a dost zase klade vinu virovým chorobám matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí