KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
17.1.21 20:47

@DandátkoP jo, ale nekterym se ukaze az 11. den, tak jeste neves hlavu :hug: no ja se chci prave vyvarovat toho stresu, pak proste to bude bud jasne ano nebo jasne ne.. Ale tak to vis, ze na to furt myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
18.1.21 00:00
@Simulina.Manth píše:
@helbell drzim palce, je to tvuj prvni Ket?

Díky. Ano je. Vše je poprve. Vůbec jsem nečekala jak je to komplikovaný proces. Obdivuju všechny co to podstupují poněkolikáté. Od okamžiku kdy jsme se rozhodli, že to podstoupíme tak máme komplikace. Ale když to tady čtu, tka kdo ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
18.1.21 11:52

Tak u nás to vypadá až na únor :( říkala jsem, že byla divná MS a on že se mu zdá že ta sliznice je taková hutnější.. tak prej ať nasadím utrogestan a počkáme na další krvácení :( holky kdyby se to krvácení chtělo spustit dřív, tak ten utroš to asi bude držet co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
18.1.21 17:40

Ahoj holky, tak já dnes 1.den MS. Od zítra beru estrofem a 28.1. kontrola ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.1.21 17:49

@bezinka.11
Hurá!!! Držím palce!!!
Tak ať tam jsou ll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.1.21 19:00

Holky prosím vás jak berete estrofen? Mám ho teď poprvé brát od 3. dne menstruace, moje doktorka byla nemocná a doktor činí zastupoval mi napsal do zprávy jednu tabletku 3× denně, ale mám pocit, že jsme se bavili o jedné tabletce denně tak jestli jen pak nenapsal špatně do zprávy, v letáku je taky jedna tableta, zítra tak zavolám raději jemně zajímalo, jak to berete vy prosím a od kolikateho dne menstruace.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
18.1.21 19:39

@Kajjja Ahojky, já beru od 2.dne MS (začínám zítra) a beru 1 tebletu 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.1.21 20:47

@bezinka.11 aha ty jo tak to napsal asi dobre :mrgreen:, a mas taky takové modré tabletky, kolecko, kde jsou vypsané dny jo? Já začnu pravděpodobně ve čtvrtek tak to budeme mít podobný cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
18.1.21 22:00

Mě jaksi pan doktor dneska zapomněl poslat e recept na ten utroš, co jsem měla nasadit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
19.1.21 07:35

@Kajjja estrofem 2mg, modré tabletky v kolečku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.1.21 05:43

Ahoj, půjde-li vše správně, tak v po bude KET a prac. neschopnost. Předtím v pá Covid test. Mám nějakou slabou víru. Možná se tím chráním před zklamáním. Možná jsem už za ty měsíce vyšťavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.21 07:09

Tak lidi jak jste na tom co mají už ket zasebou? Nic tu nevidim. Ja minulý měsíc biochemko, pobrečela jsem si, ale zase bojovat. Nevzdávat se :palec: opět první úkol splněn :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20.1.21 12:47

Ahoj, můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.21 17:03

Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé a nechci, aby to vědělo okolí. Příští týden mě čeká KET, žádné léky jsem nebrala, až dneska injekce ovitrelle, aby proběhla ovulace. Překvapilo mě, že mám pak zavádět utrogestan a zároveň injekce prolutex, tzn. Oboje progesteron. Pak ještě jedna injekce ovitrelle den před a další po ketu asi 3 dny. Máte to některá také tak? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
10923
20.1.21 19:18
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé a nechci, aby to vědělo okolí. Příští týden mě čeká KET, žádné léky jsem nebrala, až dneska injekce ovitrelle, aby proběhla ovulace. Překvapilo mě, že mám pak zavádět utrogestan a zároveň injekce prolutex, tzn. Oboje progesteron. Pak ještě jedna injekce ovitrelle den před a další po ketu asi 3 dny. Máte to některá také tak? Děkuji.

Ahoj, tolik ovitrellu jsem nepichala, jen jeden na vyvolani ovulace. Prolutex jsem píchala a zaroven brala utrogestan taky, pry progesteronu neni nikdy dost a chtela to tim pojistit. Jen ty injekce prolutexu nejsou moc prijemny, ale vydrzet se daj. :roll: kazdopadne ani tak nam to ted nevyslo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí