KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
20.1.21 19:31

@DandátkoP
Tak co? Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.21 19:36

@DandátkoP na té mojí klinice to takhle asi dělají, už při ET jsem píchala pregnyl/ovitrelle víckrát, pokud si dobře vzpomínám… přeci jen už je to 3,5 roku. V čem byl prosím ten prolutex nepříjemný? Já se právě bojím, aby toho progesteronu nebylo moc. Mně dneska teda bylo divně i po té injekci Ovitrelle, což nevím jestli jsem si vsugerovala nebo to je možné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.21 19:38

@DandátkoP A mrzí mě, že ti to nevyšlo. Máte ještě embrya?

• Citovat
  • Upravit
10923
20.1.21 19:42

@Tvojeteta bohuzel, doufam, ze v unoru znova na Ket.

@Anonymní po Prolutexu se mi udelala obcas modrinka, ta injekce celkem boli a pak mi po ni tiká břicho, jak kdybych v nem mela srdce :lol:… pichali jsme v 6 vecer a tak do pulnoci jsem si na tu pulku strany nemohla lehnout, bolelo me to v dzinach, proste to bricho bylo takovy bolavy. Ale 3-4 dny a telo si celkem zvyklo a uz to nebylo pak takovy, radim pichat dal od pupiku, pak to bolelo min. :) tim te nechci strasit, kazda jsme jina a treba to u tebe bude lepsi. :) Embrya jeste mame. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
20.1.21 19:44

Btw ja se na to ptala doktorky, zda pak nemuzu mit v těle toho progesteronu moc, taky jsem se bala a jen se usmala a rekla jeee to vubec, ten nikdy nevadi a neni ho dost, aby ho bylo moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
20.1.21 20:02

@DandátkoP
A stihneš únor nebo bude KET v březnu? Nebuď smutná… určitě se ozvi a sejdeme se v tý skupině!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.1.21 06:40

7 den po KET

Test dnes bohužel negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
21.1.21 06:47

@bubla000 to me mrzi. Ja teda to vzdycky vice mene vzdala po 7. dnu. Ale psaly i holky, ze se to muze objevit i dyl. Tak treba jeste budes mit stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
21.1.21 06:48

@Tvojeteta no urcite stihnu. Jestli bude telo na kontrole pripraveny- hezka sliznice atd. tak bude transfer zas okolo pulky unora :lol: ted cekam na MS, doufam, ze se nebude nekde courat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
21.1.21 07:11

@DandátkoP tak To mě mrzí…držím palce, aby to v tom únoru vyšlo!
@bubla000 patřím k těm, co věří, že se může objevit později. Třeba to ještě klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.21 07:29
@bubla000 píše:
Test dnes bohužel negativní.

Neni to jeste brzy? Jeste se tam objevi, uvidis. Ja mam delat test az 14.den, ted jsem taky 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.1.21 10:04

Holky 7 den brzy je, ale když jsem čekala syna měla jsem ducha už 6 den. Teď to byl čtvrtý transfer, vždy jsem těšila 10 den a pak pro jistotu 14 a nikdy už se čárka neukázala. Takže už netroufám. V březnu jdu na operaci endometriozy, tak snad bude úspěšný zase květen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 10:49

Já měla při prvním ivf ducha už 5.den. Ale znám i případy, kdy se to ukázalo kolem.10.dne. Já teď teda vůbec nevím kdy budu testovat, protože mám ještě 3.den po ket pichat ovitrelle.

• Citovat
  • Upravit
7281
21.1.21 10:57

Holky jedna kamarádka mě trošku znejistila s tím IVF… je více alternativní. Zeptám se Vás, co už máte dítko z IVF… jsou kontaktní? mazlivé? :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 11:07
@šmoulililinka píše:
Holky jedna kamarádka mě trošku znejistila s tím IVF… je více alternativní. Zeptám se Vás, co už máte dítko z IVF… jsou kontaktní? mazlivé? :) díky

Ano, samozřejmě. Dcera je úplně normální mazlivé dítě. Prosím hlavně neposlouchej tyhle řeči, to jako mě kdysi jedna ezo… řekla, že děti z ivf mají negativní energii. Pardón, ale z těchto řečí se mi dělá zle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex