KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.21 15:56

@Simulina.Manth Tak ty máš už dítko z ket? My máme z ET a teď po 3.5 letech jdu pro druhé… ale nějak nevěřím, že bych měla tolik štěstí a zase to vyšlo napoprvé. Ikdyž si říkám, že kdybych měla štěstí tak si dítě uděláme doma. :lol:

• Citovat
  • Upravit
267
23.1.21 16:09
@Anonymní píše:
@Simulina.Manth Tak ty máš už dítko z ket? My máme z ET a teď po 3.5 letech jdu pro druhé… ale nějak nevěřím, že bych měla tolik štěstí a zase to vyšlo napoprvé. Ikdyž si říkám, že kdybych měla štěstí tak si dítě uděláme doma. :lol:

Ano, dcerku, v breznu dva roky. Na ET jsem nesla kvuli OHSS, ale pak hned prvni Ket vysel. Tak doufam i ted, ze se prcek chyti hned prvni Ket.. Ale nechci na to spolehat no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
23.1.21 17:30

@Simulina.Manth Já mám Clexane 0,4. Pročpak máš 0,8?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.1.21 17:34

@Jihanka zacala jsem na 0,6, ale treti den jsem byla ctyri hod po aplikaci na odberech a pry mi to nestacilo, tak zvysili davku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.1.21 17:36

@Jihanka tak jsem to mela i u minuleho tehotenstvi.. Pak po porodu tri tydny 0,6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
23.1.21 18:14

Holky je možné chtít aby mi gynekolog vysadil prednison? Nebo je lepší si ho nechat po ketu? Já s otěhotněním a udržením těhotenství problém nemám. Nejsem nějaká extra přírodní ale taky se mi nelíbí brát nějaký lék jen preventivně :zed: Já ho tak mám brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 22:18

@Simulina.Manth Tak musíme doufat, že to vyjde i tentokrát. :) A máte ještě nějaké mrazáčky? My máme celkem 4.

• Citovat
  • Upravit
267
23.1.21 23:29
@Anonymní píše:
@Simulina.Manth Tak musíme doufat, že to vyjde i tentokrát. :) A máte ještě nějaké mrazáčky? My máme celkem 4.

V Pronatalu jeste tri a doufam, ze jedno se pevne drzi u me v brisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 13:20

@Simulina.Manth držím palce. :srdce: Já mám trošku nervy z toho úterka, snad se podaří rozmrazit, budu mít negativní test na covid, atd…

• Citovat
  • Upravit
267
24.1.21 21:47
@Anonymní píše:
@Simulina.Manth držím palce. :srdce: Já mám trošku nervy z toho úterka, snad se podaří rozmrazit, budu mít negativní test na covid, atd…

Dekuji :kytka: v utery jdes na ket? Urcite se podari rozmrazit neboj, mas vitrifikaci? Jo toho testu na covid jsem se taky bala, ze mi zkazi plany, ale nastesti dobry, u tebe to bude urcite taky dobry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 22:49

@Simulina.Manth ano, v úterý ket. Už si to úplně nepamatuji, ale myslím, že tam mrazí embrya jen touhle metodou. :)

• Citovat
  • Upravit
267
25.1.21 09:13
@Anonymní píše:
@Simulina.Manth ano, v úterý ket. Už si to úplně nepamatuji, ale myslím, že tam mrazí embrya jen touhle metodou. :)

Tak to jo, zitra budu drzet palce. To cekani je hruza, ze.. Nejdriv na MS, pak nervozni z Ketu, pak nervozni z testu aby vysel, pak ultrazvuk, pak kazda dalsi prohlidka, porod… Uz abychom vsechny mely ta nase miminka narozena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 09:47

@Simulina.Manth to máš pravdu, ten strach už vlastně nepřejde.

• Citovat
  • Upravit
25.1.21 11:39
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé a nechci, aby to vědělo okolí. Příští týden mě čeká KET, žádné léky jsem nebrala, až dneska injekce ovitrelle, aby proběhla ovulace. Překvapilo mě, že mám pak zavádět utrogestan a zároveň injekce prolutex, tzn. Oboje progesteron. Pak ještě jedna injekce ovitrelle den před a další po ketu asi 3 dny. Máte to některá také tak? Děkuji.

Ahoj, já byla na KET 21.1., beru Estrofem 1×1×1, Utrogestan 2×2×2 a každý den 1 injekci Prolutexu. Také jsem se divila, ale doktor mi říkal, že Prolutex udržuje těhotenství… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 12:24

@Simulina.Manth
Ahoj,
dočetla jsem se, že testuješ ve středu. Já budu testovat 4.2. Je to náš poslední mrazáček.

1. KET byl v 6/2020 a skončil v 6tt zamlklým těhotenstvím. Brala jsem Estrofem, Utrogestan, Duphaston a Clexane.

Chodím do Gennetu Archa v Praze. Doktorka mi vůbec nesedla, za mě neempatičnost a nedůvěra.

2. KET byl v 11/2020 již s novým lékařem, se kterým jsem nadmíru spokojená. Vyžadala jsem si KET v nativu, brán pouze Medrol (kortikoid) a Utrogestan a to se vůbec embryjko neuchytilo.

3. KET v 1/2021 Estrofem, Utrogestan, Prolutex, Medrol a intralipidy 10 dní před KET a 7 dní po KET.

Dočetla jsem se, že by se neměly ty hormony nijak zvlášť pozměňovat. Pokud otěhotní žena s hormonální léčbou, tak by se v tom příště mělo pokračovat a neměnit na nativ, jako jsem to zkoušela já.
A také mi můj lékař řekl, že pokud transfer neprobíhá hladce, tak se většinou embryo vůbec neuchytí.
Jak probíhal transfer u Tebe a u vás ostatních, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí