Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simulina.Manth
Moc děkuji. ![]()
@KafickopanaPejsvidka
Na zítra držím pěsti. Určitě se pochlub, věřím, že výsledek bude pozitivní. ![]()
@šmoulililinka píše:
@rébi ja jsem se rozhodla ze jdu tento cyklus do ketu. Proste bych ted nedokazala pockat kdyz na to cekam od posledni revize… mysleno na tehu. V pondeli utz 12.dc tak uvidime co uvidime a kdy to proobehne
Jak jsi v pondělí dopadla? ![]()
Já byla dnes (17DC) na UTZ a mám sliznici 8,8mm a jsem objednaná na KET až za týden, to už budz 24DC…
… je mi trochu divné, že mám brát ještě tak dlouho hormony… ![]()
@rébi píše:
Jak jsi v pondělí dopadla?
Já byla dnes (17DC) na UTZ a mám sliznici 8,8mm a jsem objednaná na KET až za týden, to už budz 24DC…… je mi trochu divné, že mám brát ještě tak dlouho hormony…
Ja jsem byla na KET 28DC, hormony beru od 12DC a beru porad (13.den po KET).
@KafickopanaPejsvidka píše:
Ja jsem byla na KET 28DC, hormony beru od 12DC a beru porad (13.den po KET).
A kdy jsi testovala?
Já to mám tentokrát se stimulací, takže beru hormony už od 2 DC… ![]()
@rébi píše:
A kdy jsi testovala?
Já to mám tentokrát se stimulací, takže beru hormony už od 2 DC…
No oficialne mam testovat az zitra, tj. 14.den po KET.
Jinak jsem samozrejme byla zvedava a test udelala i drive, je to pro me cele poprve.
@Anonymní píše:
@Simulina.Manth moc gratuluji, myslela jsem na tebe.já byla včera na KET.
@Anonymní píše:
Záleží v jakem jsi tydnu. Srdicko by melo byt vidět az po 6 tydnu. Spise 7 tt. Ja jdu v ten 7tt
Tak ja se objednam za dva tydny, to bych mela byt 6+4tt. A uz srdicko by melo byt videt. Diky za info ![]()
@Simulina.Manth píše:
@KafickopanaPejsvidka drzime palce, at to vyjde
Dekuji dekuji…
@Simulina.Manth píše:
@KafickopanaPejsvidka drzime palce, at to vyjde
Dekuji moc, tobe taky drzime… ![]()
Jee jsem se nepodivala ![]()
To jsou ty hormony, pekne to se mnou triska…
@rébi jdu až další pondělí a to mám být těch 12. DC, no napnutá jsem jak kšandy…zajímalo by mě jak to s tím KETem doopravdy fakt je… když nebude ten folík, ale sliznice dobrá…
@šmoulililinka píše:
@rébi jdu až další pondělí a to mám být těch 12. DC, no napnutá jsem jak kšandy…zajímalo by mě jak to s tím KETem doopravdy fakt je… když nebude ten folík, ale sliznice dobrá…
jj, já si to pak uvědomila…
![]()
Kdyby to bylo, jak říkáš, tak by asi stačilo dát hormony na udržení…
ale věřím, že folík bude… ![]()
já z těch umělých hormonů nejsem vůbec odvázaná, už teď se cítím nějak těhotně… ![]()
@Simulina.Manth píše:
Ahoj holky, tak mame dve careckyale nevsimla jsem si, ze jsou testy prosle asi rok a pul, muzu jim verit? Udelala jsem si oba z baleni a oba pozitivni..
Veliká gratulace. Ať se daří i dál. ![]()