Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mrzí mě, když čtu špatné zprávy. Za to všechno si zasloužíme úspěch všechny.
Já dnes 6.den po ET… cítím se tak nějak normálně, jen mě v leže a při sezení zvláštně tlačí podbřišek, ale já vůbec nejsem schopná poznat jestli to je z utrogestanu, nebo si to namlouvám nebo… Ani nemám odvahu na to pomyslet.
@Anonymní píše:
Mrzí mě, když čtu špatné zprávy. Za to všechno si zasloužíme úspěch všechny.Já dnes 6.den po ET… cítím se tak nějak normálně, jen mě v leže a při sezení zvláštně tlačí podbřišek, ale já vůbec nejsem schopná poznat jestli to je z utrogestanu, nebo si to namlouvám nebo… Ani nemám odvahu na to pomyslet.
Já měla to samé a nějak mi to nedalo a vykoukl na mě dušík 😁 😁
@Anonymní píše:
@Alenkaalca pěkná čárka! Držím palce ať to jde takhle dobře i nadále.
Je no, celkem mě překvapila 😁 😁
Holky tak ted jsem nejista, volali vysledky krve a mam pry hcg 5076. To je hodne? Dr rikala, ze by to jeste uplne nezahazovala a zkusila odbery jeste po nekolika dnech, ze to neni zrovna malo.. Ale nechci mit falesnou nadeji, ze je tam jeste nekde mrnous schovany..
@Simulina.Manth no ty vogy, držím vše, co mám
Dej vědět, jak se to bude vyvíjet!
@bezinka.11 dekuju, ja se bojim tomu verit.. Hodnotam hcg nerozumim, nikdy mi nikdo o nich nic nerikal..
@Simulina.Manth
To je hodně… vydrž, podle kontroly krve a UZ se uvidí… když poroste, tak už by mohl být vidět na UZ… když poroste a vidět nebude, tak hrozí mimoděložní…
Když neporoste, tak to bude biochemický= těhotná jsi byla, ale nebylo potvrzeno UZ obrazem…
To jsou tři možnosti, který jsou teď ve hře…
Tak snad to bude dobrý…
@Tvojeteta diky, radsi s tim pocitat nebudu, uz jsem s tim tak nejak byla smirena a ted zas nadeje, je to hrozny..
@Alenkaalca
Pěkná čárka, držím palce 🙂 já měla 6tý den sotva viditelného ducha, aby jsi tam neměla dvě ![]()
@Simulina.Manth
A to krvácení, bylo jen jednorázové nebo trvá pořád?
Mě koordinátorka říkala, že i v případě jednorázového silného zakrvaceni nemusí být nic ztraceno, a ta hodnota hcg je hodně pěkná ![]()
Bavila jsem se nedávno se známou a taky mi říkala, že jeden den krvacela silně a už to vzdala, ale nakonec zjistili že to byl jen hematom a mimčo se udrželo…
Trvala bych ještě na jedné ultrazvukové kontrole i odběru krve…
Držím palce ![]()
@Elesméra no vcera jasna krev i s tema kusama sliznice, asi ze picham Fraxiparine na redeni krve byla ta krev takova vodnatejsi, ale pomerne dost, dnes spise tmava a malo, spis bych rekla spineni.. Ale dr rikala, ze sliznice je jeste vysoka, takze ji nejspis drzi Utrogestan a Estrofem, vacek bohuzel zadny nenasla no.. Zkusim treba v patek znovu odbery a utz. Ale zas do toho vkladam takovy nadeje, i kdyz vim, ze bych nemela, neporucim si holt ![]()
@Simulina.Manth
Klidně to tím může být, kor když i doktorka říkala že by tomu ještě dala šanci 🙂
To chápu, kor když ta naděje je ![]()
Hoď se do klidu a uvidíš v ten pátek… ![]()