KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
2.2.21 10:50

@Elesméra
Moc gratuluji 👍
Já mám testovat až 9.2.,no tak uvidíme. Je to můj první pokus, ale v mrazáku už máme jen jedno.
Jen jsem z toho už teď smutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
2.2.21 10:55

@Kat66
Díky… Uvidíme co z toho bude, ale nějak si s manželem nepřipouštíme nezdar, pochybnosti samozřejmě jsou po tolika letech :nevim:

Tak jestli máš testovat až 9.2 tak to se ještě klidně čárka může ukázat 🙂
Taky jsem byla na prvním pokusu.

Nebuď smutná a mysli pozitivně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.2.21 10:59

@P.e.t.r.u.s.13 ano pan doktor rikal, ze vse slo jak ma:) ale to i pri prvnim pokusu.. cloveka uz boli nejak porad doufat.. ale to tu asi znate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 11:17
@Elesméra píše:
Jak to s tebou vypadá?

Podle utz jsem 6+2, ve skutečnosti jsem 6+3 tt, velikostne tedy sedí. Srdíčko bušilo jak o zavod, tudíž mimi v pořádku. Žádný hematom nenašel, vaječníky a deloha v pořádku. V noci jsem uz nekrvacela. Takze to bylo jen jednou růžová krev na papíře. Doktor neví, bud se to udrží nebo ne. Klidovy režim. Kontrola za měsíc, pokud uz nebudu krvacet. Boli dost břicho jako bych to mela dostat. V klidu určitě nebudu, jsem ve stresu a už bulim cele dopoledne

• Citovat
  • Upravit
265
2.2.21 11:42

Ahoj holky, tak jsem 7.den po KET a uz jsem to nevydržela.. a slaba čárka tam je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.2.21 11:57

@DandátkoP No to je zajímavé :lol: já jsem oproti tobě úplně pozadu… :lol: nojo každá jsme jiná že :) děkuji, snad to vyjde.. jsem z toho celkem nervózní.. aby ten folikul dorostl :) a dost zajímavé je to s tím estrofemem.. že jsem si vždy myslela že staví ovulaci a nakonec to není pravda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
2.2.21 12:52
@Anonymní píše:
Podle utz jsem 6+2, ve skutečnosti jsem 6+3 tt, velikostne tedy sedí. Srdíčko bušilo jak o zavod, tudíž mimi v pořádku. Žádný hematom nenašel, vaječníky a deloha v pořádku. V noci jsem uz nekrvacela. Takze to bylo jen jednou růžová krev na papíře. Doktor neví, bud se to udrží nebo ne. Klidovy režim. Kontrola za měsíc, pokud uz nebudu krvacet. Boli dost břicho jako bych to mela dostat. V klidu určitě nebudu, jsem ve stresu a už bulim cele dopoledne

Tak hlavně že je vše v pořádku a už nekrvavis, tak se vybrec a pak se hod do klidu, zbytečným stresem si nepomůžes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.2.21 16:33

@Elesméra no snad to tak bude 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.21 09:44

Holky, tak já dnes testovala a negativní… 😪 Zítra si jdu ještě pro potvrzení z krve… Ach jo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
3.2.21 10:30

@P.e.t.r.u.s.13 to me moc mrzi:( :( mas jeste mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.21 12:27

@Ifunka99
Nemám, právě, tohle byl poslední… 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
3.2.21 17:03

@kajako
Držím palce ať sílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
3.2.21 18:31

@P.e.t.r.u.s.13 jezis me se chce uplne brecet s tebou:( preju ti strasne moc sily a statecnosti obzvlast, jestli pujdes do dalsiho pokudu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.2.21 19:13

@Elesméra děkuju, snad to tentokrát vyjde :srdce: a co ty, sili čárky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
3.2.21 19:53

@kajako

Včera už byla vcelku krásná čárka, tak snad je a bude vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...