Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Elesméra
Moc gratuluji 👍
Já mám testovat až 9.2.,no tak uvidíme. Je to můj první pokus, ale v mrazáku už máme jen jedno.
Jen jsem z toho už teď smutná
@Kat66
Díky… Uvidíme co z toho bude, ale nějak si s manželem nepřipouštíme nezdar, pochybnosti samozřejmě jsou po tolika letech ![]()
Tak jestli máš testovat až 9.2 tak to se ještě klidně čárka může ukázat 🙂
Taky jsem byla na prvním pokusu.
Nebuď smutná a mysli pozitivně ![]()
@P.e.t.r.u.s.13 ano pan doktor rikal, ze vse slo jak ma:) ale to i pri prvnim pokusu.. cloveka uz boli nejak porad doufat.. ale to tu asi znate
@Elesméra píše:
Jak to s tebou vypadá?
Podle utz jsem 6+2, ve skutečnosti jsem 6+3 tt, velikostne tedy sedí. Srdíčko bušilo jak o zavod, tudíž mimi v pořádku. Žádný hematom nenašel, vaječníky a deloha v pořádku. V noci jsem uz nekrvacela. Takze to bylo jen jednou růžová krev na papíře. Doktor neví, bud se to udrží nebo ne. Klidovy režim. Kontrola za měsíc, pokud uz nebudu krvacet. Boli dost břicho jako bych to mela dostat. V klidu určitě nebudu, jsem ve stresu a už bulim cele dopoledne
Ahoj holky, tak jsem 7.den po KET a uz jsem to nevydržela.. a slaba čárka tam je ![]()
@DandátkoP No to je zajímavé
já jsem oproti tobě úplně pozadu…
nojo každá jsme jiná že
děkuji, snad to vyjde.. jsem z toho celkem nervózní.. aby ten folikul dorostl
a dost zajímavé je to s tím estrofemem.. že jsem si vždy myslela že staví ovulaci a nakonec to není pravda ![]()
@Anonymní píše:
Podle utz jsem 6+2, ve skutečnosti jsem 6+3 tt, velikostne tedy sedí. Srdíčko bušilo jak o zavod, tudíž mimi v pořádku. Žádný hematom nenašel, vaječníky a deloha v pořádku. V noci jsem uz nekrvacela. Takze to bylo jen jednou růžová krev na papíře. Doktor neví, bud se to udrží nebo ne. Klidovy režim. Kontrola za měsíc, pokud uz nebudu krvacet. Boli dost břicho jako bych to mela dostat. V klidu určitě nebudu, jsem ve stresu a už bulim cele dopoledne
Tak hlavně že je vše v pořádku a už nekrvavis, tak se vybrec a pak se hod do klidu, zbytečným stresem si nepomůžes ![]()
Holky, tak já dnes testovala a negativní… 😪 Zítra si jdu ještě pro potvrzení z krve… Ach jo… ![]()
@P.e.t.r.u.s.13 jezis me se chce uplne brecet s tebou:( preju ti strasne moc sily a statecnosti obzvlast, jestli pujdes do dalsiho pokudu! ![]()
@Elesméra děkuju, snad to tentokrát vyjde
a co ty, sili čárky? ![]()
Včera už byla vcelku krásná čárka, tak snad je a bude vše v pořádku ![]()