Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Achjo holky, já mám strach, že to nevyšlo.![]()
Je to druhý den po KET a vůbec nic nepociťuji. Nevím jak vydržím dva týdny netestovat.
Občas cítím nějaké píchnutí, táhnutí u dělohy, ale kdybych se na to nesoustředila tak asi nevím nic.
Nejhorší je, že si vůbec nepamatuji jak to bylo před těmi skoro už 4 roky po ET, jestli jsem měla nějaké příznaky.Ale asi taky ne…nebylo mu špatně, ani prsa nebolela.
To je myslím úplně normální, musíš vydržet…
já se během každého těhotenství cítila často dost netěhotně… ![]()
Tak jsem po kontrole, KET je naplánován na 6.2. Snad ten termín klapne.
@bezinka.11
Super!!! Budu držet palce!!!
Ty jdeš pro dvakrát rozmrazený mimino?
@Tvojeteta nene, minule neproběhlo ET kvůli hyperstimulaku… takže teď první KET
@Tvojeteta nene, minule neproběhlo ET kvůli hyperstimulaku… takže teď první KET
@bezinka.11
Promiň, já tu někde měla spřízněnou duši, která taky bude rozmrazovat mimino podruhý- tak jsem zvědavá, je moje naděje, že by to mohlo vyjít i nám…
@Tvojeteta ahoj, to jsem měla já to 2× rozmražené. Testila jsem 7 den a negativní. Termín testování mám zítra, ale překvapení nečekám.
Holky, píchala jste některá ještě 5.den po transferu pregnyl/ovitrelle?
Ahoj holky, snad nevadí že se připojím. Chystám se na 6. transfer a poprvé to má být ket v nativu ( jinak vždy s estrofemem)… Dneska jsem 12.dc takže byla kontrola a měla jsem folikul jen 11mm a sliznici jen pouhých 3mm… Jinak je pravda že cykly mám obvykle delší - kolem 34.dni tak doktorka říkala že ovulaci můžu mít klidné i 20dc. Co myslíte mám ještě naději že tento měsíc bude ket nebo ne? Děkuji za rady a přeji hezký den a hlavně všem vytoužené // ![]()
@sarka17 šance podle mě je, na transfer by měla být sliznice min. 7mm ale hlavně záleží jestli je správná kvalita tedy tripline. No s folikul může klidně ještě týden růst. Držím palce! Jsou to nervy, člověk neustále na něco čeká… Aby byla dobrá sliznice, aby se podařilo rozmrazit a o čekání na výsledek testu ani nemluvím. Jo, je to náročné.
@bubla000
Nee, já ti tak držím palce!!! Ještě se ozvi!
Kdyby jsi plánovala další KET?
Anonymní: děkuji za odpověď.. no já právě mám obavy jestli sliznice i folikul doroste do dostatečné velikosti. Je mi jasné že mi to tady nikdo nepoví
ale třeba má někdo podobnou zkušenost
no to čekání je něco příšerného
kéž bych se už jednou dočkala.. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, píchala jste některá ještě 5.den po transferu pregnyl/ovitrelle?
Já teda jednou píchala Ovitrelle přímo hned po ketu a přišlo mi to nakonec jako blbost protože ještě 14den kdy jsem měla testovat jsem tam měla slabou čárku a trochu jsem měla radost že to vyšlo a nakonec nevyšlo. Ani nevim k čemu by to mohlo být dobré? Možná nějaká podpora těhotenství? Těžko říct..
@sarka17 údajně podpora těhotenství tedy funkce žlutého tělíska, ale přemýšlím, že to nepíchnu. To bych se toho testování nedočkala a navíc už je stejně rozhodnuto a akorát bych do sebe třeba zbytečně cpala x dní utrogestan.
Ahoj.
Pokud nevadí, přidám se. Testovala jste některá už 8 den po KET?