KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
28.1.21 11:09
@Anonymní píše:
Achjo holky, já mám strach, že to nevyšlo. :(

Je to druhý den po KET a vůbec nic nepociťuji. Nevím jak vydržím dva týdny netestovat.
Nejhorší je, že si vůbec nepamatuji jak to bylo před těmi skoro už 4 roky po ET, jestli jsem měla nějaké příznaky. :? Ale asi taky ne…nebylo mu špatně, ani prsa nebolela.

Občas cítím nějaké píchnutí, táhnutí u dělohy, ale kdybych se na to nesoustředila tak asi nevím nic.

To je myslím úplně normální, musíš vydržet… :kytka: já se během každého těhotenství cítila často dost netěhotně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.1.21 13:01

Tak jsem po kontrole, KET je naplánován na 6.2. Snad ten termín klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
28.1.21 14:14

@bezinka.11
Super!!! Budu držet palce!!!
Ty jdeš pro dvakrát rozmrazený mimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.1.21 14:21

@Tvojeteta nene, minule neproběhlo ET kvůli hyperstimulaku… takže teď první KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.1.21 14:23

@Tvojeteta nene, minule neproběhlo ET kvůli hyperstimulaku… takže teď první KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
28.1.21 15:16

@bezinka.11
Promiň, já tu někde měla spřízněnou duši, která taky bude rozmrazovat mimino podruhý- tak jsem zvědavá, je moje naděje, že by to mohlo vyjít i nám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.1.21 09:03

@Tvojeteta ahoj, to jsem měla já to 2× rozmražené. Testila jsem 7 den a negativní. Termín testování mám zítra, ale překvapení nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 10:28

Holky, píchala jste některá ještě 5.den po transferu pregnyl/ovitrelle?

• Citovat
  • Upravit
151
29.1.21 10:56

Ahoj holky, snad nevadí že se připojím. Chystám se na 6. transfer a poprvé to má být ket v nativu ( jinak vždy s estrofemem)… Dneska jsem 12.dc takže byla kontrola a měla jsem folikul jen 11mm a sliznici jen pouhých 3mm… Jinak je pravda že cykly mám obvykle delší - kolem 34.dni tak doktorka říkala že ovulaci můžu mít klidné i 20dc. Co myslíte mám ještě naději že tento měsíc bude ket nebo ne? Děkuji za rady a přeji hezký den a hlavně všem vytoužené // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 11:08

@sarka17 šance podle mě je, na transfer by měla být sliznice min. 7mm ale hlavně záleží jestli je správná kvalita tedy tripline. No s folikul může klidně ještě týden růst. Držím palce! Jsou to nervy, člověk neustále na něco čeká… Aby byla dobrá sliznice, aby se podařilo rozmrazit a o čekání na výsledek testu ani nemluvím. Jo, je to náročné.

• Citovat
  • Upravit
3554
29.1.21 14:11

@bubla000
Nee, já ti tak držím palce!!! Ještě se ozvi!
Kdyby jsi plánovala další KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.1.21 20:17

Anonymní: děkuji za odpověď.. no já právě mám obavy jestli sliznice i folikul doroste do dostatečné velikosti. Je mi jasné že mi to tady nikdo nepoví :lol: ale třeba má někdo podobnou zkušenost :) no to čekání je něco příšerného :D kéž bych se už jednou dočkala.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.1.21 21:26
@Anonymní píše:
Holky, píchala jste některá ještě 5.den po transferu pregnyl/ovitrelle?

Já teda jednou píchala Ovitrelle přímo hned po ketu a přišlo mi to nakonec jako blbost protože ještě 14den kdy jsem měla testovat jsem tam měla slabou čárku a trochu jsem měla radost že to vyšlo a nakonec nevyšlo. Ani nevim k čemu by to mohlo být dobré? Možná nějaká podpora těhotenství? Těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 21:36

@sarka17 údajně podpora těhotenství tedy funkce žlutého tělíska, ale přemýšlím, že to nepíchnu. To bych se toho testování nedočkala a navíc už je stejně rozhodnuto a akorát bych do sebe třeba zbytečně cpala x dní utrogestan.

• Citovat
  • Upravit
2015
30.1.21 10:05

Ahoj.
Pokud nevadí, přidám se. Testovala jste některá už 8 den po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí