Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Tvojeteta hází mi tam falešnou pozitivitu že. A nevíš jak dlouho ovlivňuje test?
Od toho desátého dne to bude jasnějsí…
@Tvojeteta tak dnes se to samo rozlousklo v noci. Dostavila se MS, test negativní. Dam pak měsíců klid a zkusíme znovu ![]()
Tak holky, vcera se u me dostavilo silne krvaceni a dnes na ultrazvuku bohuzel nic videt nebylo
taky tak dva tri mesice si dam od toho pohov, dam se trochu do kupy a pak zkusime dalsi KET.. Vsem ostatnim drzim palce, at to dopadne stastnejsi.. ![]()
@Simulina.Manth Ne, ne, neeeee! To mě strašně moc mrzí. Úplně mě to teď rozhodilo, nevím, co říct, dokonce mi vyhrkly slzy. Ach jo
Drž se! Tak si teď trošku odpočiň a další KET snad vyjde. ![]()
Holky diky moc za podporu, jsem z toho docela hotova, zadne boleni bricha, zadne spineni a najednou krev.. Ale zas je to lepsi takhle na zacatku nez dele.. Je mi to ale moc lito, nevim co se stalo ![]()
Holky já také definitivně negativní. V březnu jdu na operaci a v květnu na další KET.
@Anonymní
@Simulina.Manth
@bubla000
Holky, to neeee… 😔 😪 Strašně moc mě to mrzí. Ach jo. Tady je vidět, jak jsou ta naše těla nevyzpytatelná… Já už z předchozí zkušenosti vím, že pozitivní test není výhra… Je strašně těžké se dostat až na samotný konec. Já to zatím také nedotahla dál, než do 6tt. Jednou nám to všem přeci vyjít musí, ne?… 🙏
Hodně síly vsem… ![]()
Příspěvek upraven 01.02.21 v 13:34
@Ifunka99.
Ahoj, tak jak dnes proběhl transfer? Šlo všechno hladce?
Holky je mi to moc líto, že tu čtu o samých negativních výsledcích
snad to příště všem dopadne dobře
…
Jinak já dneska po kontrole - sliznice poskočila že 3mm na 5mm (tripple line) a folikul z 11mm poskočil na 13,4mm.. pozvala si mě ještě teda na středu a tam už se to snad rozsekne zda let bude nebo ne
akorát mi předepsala estrofem na noc jednu tabletku vaginálně a říkala že ovulaci neblokuje… Tak jsem z toho trochu zmatená protože přesně to jsem si myslela že ovulaci blokuje
může mi to někdo osvětlit?
@sarka17 to je stejne zajimavy, jak kazdy telo pracuje uplne jinak. Ty uz jsi nejaky 15. den cyklu ne?
Srovnavat je fakt zbytecny, ja byla na kontrole 8. den cyklu, folikul jsem mela uz 20mm, sliznici okolo 10 a cyklus mivam okolo tech 28 dnu.
budu Ti prat, aby Ket vysel uz tento mesic a vse dorostlo jak ma ![]()
@Simulina.Manth
To ne! Myslím, že všechny známé tváře to řekly přesně! Tak jsme ti fandily a je nám to líto!!! Odpočiň si a třeba, jen tvoje tělo nechce během covidu a za dva měsíce to klapne!!!
Drž se
Holky jsem 6 den po ket už jsem to nevydržela a tohle na mě vykouklo 😁 😁